Γλυκό γιαουρτιού με φρούτα
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκτός από ροδάκινο, ανανά, βερίκοκο κι άλλα φρούτα της αρεσκείας μας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μπολ βάζουμε το στραγγισμένο γιαούρτι.
-
2
Ψιλοκόβουμε τα φρούτα από την κομπόστα και κρατάμε το ζουμί.
-
3
Διαλύουμε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μόνο που βάζουμε 2 ποτήρια νερό συν 1 ποτήρι με το ζουμί της κομπόστας.
-
4
Το προσθέτουμε στο γιαούρτι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί, φρούτα, γιαούρτι και ζελέ κι αδειάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα, πυρέξ ή σε μπολ.
-
5
Το τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και να πήξει. Έτοιμο να το σερβίρουμε μετά από το γεύμα μας, να μας δροσίσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια