Γλυκό καρυδόμελο
Εύκολο γλυκάκι για καφέ ή το τσάι ή για το σχολείο. Μπορεί να διατηρηθεί ακόμη και εκτός ψυγείου για διάστημα δύο εβδομάδων.
Λίγα μυστικά ακόμα
Aν δεν σας αρέσει το σουσάμι για επικάλυψη, μπορείτε να αφήσετε τα μπαλάκια σκέτα ή να τα γλασάρετε με γλάσο βανίλιας.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοτρίβουμε τα καρύδια.
-
2
Bράζουμε το μέλι με τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά.
-
3
Προσθέτουμε στο μείγμα τα καρύδια, την κανέλα και τη γαλέτα.
-
4
Πλάθουμε μπαλάκια, τα τυλίγουμε με σουσάμι και τα τοποθετούμε σε χαρτάκια ζαχαροπλαστικής.
Σχόλια (2)