Γλυκό με γλυκοκολοκύθα

gthom, 19.02.07

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλο γλυκοκολοκύθα
  • 2 φλ. ζάχαρη
  • κανέλα
  • 1/3 νεροποτηρο γάλα
  • φύλλο για το ταψι
Στα γρήγορα
Εποχιακά: Φθινοπωρινή
Διατροφή: Χορτοφαγική
Δυσκολία: Εύκολο
Περιέχει: Γάλα , Κολοκύθα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Ξυνουμε την γλυκοκολοκυθα, την στυβουμε να φυγουν τα υγρα της και προσθετουμε τα 2 φλυτζανια ζαχαρη και την κανελα.
  2. Αλειφουμε το φυλλο με λαδι, τοποθετουμε το μειγμα μας, το σκεπαζουμε με το αλλο φυλλο, το περιχυνουμε με το γαλα και το ψηνουμε για 1 ωρα στους 180 βαθμους.

Σχετικές συνταγές

    0 Όλα

    0 Σχόλια

    0 Ερωτήσεις

    0 Παραλλαγές

    Σχετικά άρθρα

    Βιταμίνες Α' μέρος
    Οι βιταμίνες είναι μη θερμιδικές ουσίες, ο...
    Λαχανικά: πότε είναι η εποχή τους;
    Μπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες ...
    Βιταμίνες Β' μέρος
    Αφού είδαμε τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες στο πρ...
    Εξοπλισμός για κέικ, μπισκότα και πίτες
    Μέσα στο σάιτ μπορούμε να βρούμε πάρα πολλές συ...
    Μετατροπές ταψιών
    Θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ που γράφει τις διαστάσ...

    Το tip της ημέρας

    Για κάθε φλυτζάνι νερό, βάλτε μια κουταλιά του γλυκού τσάι (αν χρησιμοποιείτε χύμα) και ρίξτε πάνω από τα φύλλα το βραστό νερό. Ανακατέψτε το καλά, σκεπάστε την τσαγιέρα και αφήστε το για 5’ (αν έχετε μόνο ένα φλυτζάνι σκεπάστε το με το πιατάκι του. 3-4’ είναι αρκετά για το φακελάκι).