Γλυκό με μπανάνες

Bαθμολογία: 4.7059
       
 
17 ψήφοι
ellidiam, 14.06.07

Περιγραφή

Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε!!

Γλυκό με μπανάνες
photo: Aleksandra

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 κουτια μπισκότα κουκις
  • 4 μπανάνες
  • 500 ml κρέμα γάλακτος
  • 8 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 1 αβγό
  • 1 βανίλια
  • 7 κ.σ. κακάο
  • 7 κ.σ. βούτυρο
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Γλυκά με φρούτα
Διατροφή: Χορτοφαγική
Δυσκολία: Εύκολο
Φτιάχνει: 1 μεσαιου μεγεθους πυρεξ
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Τεμαχιζουμε ελαφρα τα μπισκοτα και τα απλωνουμε σε ενα πυρεξ μετριου μεγεθους.
  2. Κοβουμε τις μπανανες σε μικρα κομματια και τις ανακατευουμε με τα μπισκοτα.
  3. Στο μεταξυ χτυπαμε την κρεμα γαλακτος στο μιξερ μαζι με 2 κουταλιες ζαχαρη αχνη. Οταν το μειγμα αρχιζει να πηζει ελαφρια το περιχυνουμε στο πυρεξ και ανακατευουμε το μειγμα. Στη συνεχεια το βαζουμε στο ψυγειο να παγωσει.
  4. Στο μεταξυ ετοιμαζουμε το γλασσο ως εξης: σε χαμηλη φωτια βαζουμε το κακαο, τις υπόλοιπες 6 κουταλιες σουπας αχνη ζαχαρη, το βουτυρο και προσθετουμε και σιγα σιγα το αβγο χτυπημένο μαζι με τη βανιλια. Οταν ετοιμαστει το γλασο το αφηνουμε λιγο να κρυωσει και στη συνεχεια το περιχυνουμε πανω απο το μειγμα που εχουμε βαλει στο πυρεξ

Σχετικές συνταγές

    45 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από NTINA, 20-1-08  
    δηλαδη το αυγο ψηνετε?Και αν δεν ψηνετε πειραζει να μην το βαλω? Μαλλον πες μου τι ρολο παιζει στη συνταγη,για να το αντικαταστησω με κατι αλλο.
    #
    Σχόλιο από NTINA, 20-1-08  
    Σκεφτηκα να λειωσω κουβερτουρα,τι λες?
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 1-3-08  
    to αυγο κανει πιο λειο το γλασο.Ψηνεται εφοσον το ριχνεις στο ζεστο μειγμα σοκολατας.
    #
    Σχόλιο από ΜΑΡΕΛΙ, 1-3-08  
    To γλυκό διατηρείται στο ψυγείο ή όχι?
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 3-3-08  
    sto ψυγειο εννοειται!!
    #
    Σχόλιο από tas, 23-11-08  
    τελεια συνταγη!συγχαρητηρια στη σεφ!
    #
    Σχόλιο από bouka_tsoukaliou, 10-12-08  
    Αν αντικαταστήσω τη σαντιγύ με κρέμα ζαχαροπλαστικής τι λες θα βγεί καλό το γλυκό?
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 11-12-08  
    Πιστευω οτι ειναι μια καλη ιδεα αυτη αλλα δεν την εχω δοκιμασει ωστε να σου πω εντυπωσεις!Παντως και με σαντιγυ ειναι συγκλονιστικο γλυκο :)
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ37, 12-6-09  
    Καλησπέρα. Έφτιαξα το γλυκό. Η μοναδική μου ερώτηση είναι γιατί δεν σφίγγει η κρέμα; Δηλαδή δεν μπορείς να το σερβίρεις με την ευκολία που σερβίρεις μια πάστα. Γιατί; Από γεύση πάντως είναι υπέροχο. Εγώ πρόσθεσα και λίγες φράουλες και έγινε πολύ δροσιστικό. Μήπως όμως φταίνε οι φράουλες και δεν μου σφίγγει; Ευχαριστώ πολύ.
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 12-6-09  
    μηπως χρησιμοποιησες κρεμα γαλακτος με χαμηλα λιπαρα?η κρεμα σφιγγει οσο περισσοτερο την χτυπας.Ουσιαστικα κανουμε σαντιγυ
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ37, 13-6-09  
    Καλημέρα και πάλι. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα πόσα λιπαρά έχει η κρέμα. Πόσα πρέπει να έχει για να μου πετύχει; Δηλαδή λες ότι δεν φταίνε οι φράουλες; Πάντως με τις φράουλες μέσα είναι σαν να τρως black forest στο πιο δροσιστικό της. Οσοι το δοκίμασαν ξετρελάθηκαν, ιδιαίτερα η μητέρα μου που δεν είναι των γλυκών ιδιαίτερα. Επίσης, σκεφτόμουν να το βάζω σε ατομικά μπολάκια αντί σε πυρέξ. Τι γνώμη έχεις για αυτό; Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ37, 13-6-09  
    Πάλι εγώ. Ηθελα να ρωτήσω επίσης, το γλάσο πως ακριβώς το φτιάχνεις; γιατί προσπάθησα να το φτιάξω όπως λες αλλά έγινε μια σφιχτή μάζα που φυσικά δεν απλωνόταν και έτσι βρήκα μια πιο εύκολη συνταγή για γλάσσο που ήταν τέλειο και πιο εύκολο.
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 13-6-09  
    στο γλυκο δεν εβαλες καθολου μπανανες?εβαλες μονο φραουλες?την κρεμα γαλακτος αν την χτυπησεις με ζαχαρη αχνη γινεται σαντιγυ.Αρα ειτε βαλεις φραουλες ειτε μπανανες το ιδιο ειναι!το γλασο αν σου βγηκε πολυ σφιχτο δοκιμασε να προσθεσεις βουτυρο επιπλεον.καλη επιτυχια! :)
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ37, 13-6-09  
    Οχι. Έβαλα βέβαια και τις μπανάνες. Πάντως ομολογω ότι πιο ωραίο γλυκό δεν έχω φάει. Παρόλο που έχει και το γλάσο από πάνω και υποτίθεται ότι θα είναι βαρύ με τόση σοκολάτα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Συγχαρητήρια σου αξίζουν καλή μου..
    (Ενα πολύ εύκολο γλάσο που το είδα από τον Παρλιάρο είναι: κόβεις κουβερτούρα σε ένα μπολ σε κομμάτια και προσθέτεις βρασμένη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύεις συνέχεια μέχρι να γίνει ένα λείο μίγμα. Όση κουβερτούρα βάλεις τόση κρέμα γάλακτος θα βάλεις, ίσες αναλογίες.)
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 13-6-09  
    η κρεμα γαλακτος θα πρεπει να ειναι κανονικη.Οσες φορες δοκιμασα να κανω σαντιγυ με κρεμα με χαμηλα λιπαρα δεν επηξε ποτε...το γλασο αυτο του παρλιαρου ειναι οντως πολυ καλο!το εχω δοκιμασει σε αλλες συνταγες.Θα το δοκιμασω κ σ αυτην!!σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια κ καλα μαγειρεματα!!
    #
    Σχόλιο από eria, 9-7-09  
    #
    Σχόλιο από fraoulitsa, 15-7-09  
    #
    Σχόλιο από elenir, 24-9-09  
    Πολύ ωραίο και ελαφρύ γλυκό!
    Εγώ έβαλα πτιμπερ οπότε φαντάζομαι ότι με cookies θα είναι ακόμη πιο σούπερ.
    Ερώτηση: αν στο μίγμα μπισκότο-μπανάνα βάλω και λίγο ρούμι ή κονιάκ δεν θα έχει ωραιότερο άρωμα ή μήπως πάει κόντρα στην βανίλια του γλάσσου;
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 11-10-09  
    Υπέροχο γλυκό!!!!
    Αρεσε πολύ σε όλους μας!!!!
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 12-10-09  
    Όταν λέμε ότι ανακατεύουμε μπισκότα-μπανάνες, δηλαδή κάπως σαν τη βάση του cheesecake απλά αντί για βούτυρο έχω τη μπανάνα;
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    24 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από tas, 23-11-08  
    τελεια συνταγη!συγχαρητηρια στη σεφ!
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 12-6-09  
    μηπως χρησιμοποιησες κρεμα γαλακτος με χαμηλα λιπαρα?η κρεμα σφιγγει οσο περισσοτερο την χτυπας.Ουσιαστικα κανουμε σαντιγυ
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ37, 13-6-09  
    Καλημέρα και πάλι. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσεξα πόσα λιπαρά έχει η κρέμα. Πόσα πρέπει να έχει για να μου πετύχει; Δηλαδή λες ότι δεν φταίνε οι φράουλες; Πάντως με τις φράουλες μέσα είναι σαν να τρως black forest στο πιο δροσιστικό της. Οσοι το δοκίμασαν ξετρελάθηκαν, ιδιαίτερα η μητέρα μου που δεν είναι των γλυκών ιδιαίτερα. Επίσης, σκεφτόμουν να το βάζω σε ατομικά μπολάκια αντί σε πυρέξ. Τι γνώμη έχεις για αυτό; Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ37, 13-6-09  
    Οχι. Έβαλα βέβαια και τις μπανάνες. Πάντως ομολογω ότι πιο ωραίο γλυκό δεν έχω φάει. Παρόλο που έχει και το γλάσο από πάνω και υποτίθεται ότι θα είναι βαρύ με τόση σοκολάτα είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Συγχαρητήρια σου αξίζουν καλή μου..
    (Ενα πολύ εύκολο γλάσο που το είδα από τον Παρλιάρο είναι: κόβεις κουβερτούρα σε ένα μπολ σε κομμάτια και προσθέτεις βρασμένη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύεις συνέχεια μέχρι να γίνει ένα λείο μίγμα. Όση κουβερτούρα βάλεις τόση κρέμα γάλακτος θα βάλεις, ίσες αναλογίες.)
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 13-6-09  
    η κρεμα γαλακτος θα πρεπει να ειναι κανονικη.Οσες φορες δοκιμασα να κανω σαντιγυ με κρεμα με χαμηλα λιπαρα δεν επηξε ποτε...το γλασο αυτο του παρλιαρου ειναι οντως πολυ καλο!το εχω δοκιμασει σε αλλες συνταγες.Θα το δοκιμασω κ σ αυτην!!σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια κ καλα μαγειρεματα!!
    #
    Σχόλιο από eria, 9-7-09  
    #
    Σχόλιο από fraoulitsa, 15-7-09  
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 11-10-09  
    Υπέροχο γλυκό!!!!
    Αρεσε πολύ σε όλους μας!!!!
    #
    Σχόλιο από ΠΟΛΥΑΝΘΗ, 7-11-09  
    Εφτιαξα το γλυκό,πολύ νόστιμο αλλά το μίγμα μπισκότων-σαντιγύς δεν έσφιξε όπως λές.Εβαλα μπισκότα Μιράντα και πράσινη φυτική σαντιγύ.
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 5-2-10  
    σε τετοια περιπτωση Chloe Τ αν προσθεσεις λιγο βουτυρο ακομα το μειγμα σου γινεται λειο κ ωραιο!
    #
    Σχόλιο από MARINA17, 21-2-10  
    Πολύ νόστιμο και γρήγορο γλυκό. Ειδικά με το γλάσο του Παρλιάρου που το έκανα, είναι ακόμα πιο εύκολο. Μπράβο!!!
    #
    Σχόλιο από let44taki, 19-4-10  
    Πρωτότυπο, εύκολο γλυκάκι!!
    Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο την επόμενη μέρα που έσφιξε.Αντί για το γλάσο της συνταγής έφτιαξα γκανάς με 200γρ. κουβερτούρα και 200γρ. κρέμα γάλακτος.
    #
    Σχόλιο από twins, 25-4-10  
    αν και δεν καταφερα το σοκολατένιο σου γλάσο,κτύπησα γιώτης σοκολάτας με γάλα καιτο εβαλα απο πάνω . . .τέλειο!
    #
    Σχόλιο από Chloe Τ., 15-6-10  
    Έφτιαξα ξανά το γλυκάκι σου για το διαγωνισμό του Ιουνίου... χωρίς πηρουνάκια αυτή τη φορά, αλλά με μία νέα φωτογραφία!
    #
    Σχόλιο από litsa d, 3-7-10  
    το φτιαχνω με διαφορες παραλλαγες!!!για να σφιγγει η σαντιγυ χρειαζεται πολυ παγωμενη την κρεμα γαλακτος και οχι παρα πολυ χτυπημα γιατι κοβει
    #
    Σχόλιο από ace, 3-4-11  
    ξετρελαθηκαμε οικογενειακως!εκανα βεβαια καποιες παραλλαγες,λογω ελλειψης υλικων.εβαλα μπισκοτα oreo ανακατεμενα με παπαδοπουλου γεμιστα με βανιλια,τελειος συνδυασμος!αφου ανακατεψα με την κρ.γαλακτος τα μπισκοτα και τις μπανανες,εβαλα σε μπολακια ατομικα,κι απο πανω εριξα λιωμενη σοκολατα γαλακτος και φουντουκια στα μισα μπολ,και στα αλλα μισα μερεντα και τρουφα σοκολατας!δεν εχω λογιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από efaki2, 23-10-11  
    Πάρα πολύ ωραίο γλυκάκι!Το πέμπτο πηρουνάκι το κράτησα γιατί δεν έκανα το γλάσσο που δίνεις εσύ οπότε δοκίμασα και ψηφίζω την μισή συνταγή.
    #
    Σχόλιο από aimiliani, 13-6-12  
    πολυ ωραιο,καλοκαιρινό και κυρίως πανεύκολο και οικονομικό γλυκάκι. το έφτιαξα σε 15 λεπτά
    το απογευματάκι και το βράδι το πήρα σε επίσκεψη! ήθελε βέβαια να παγώσει ακόμη λίγο αλλα δεν παραπονέθηκε κανένας! το έφτιαξα με το γλάσο του παρλιάρου γιατι δεν έιχα αυγα και μου βγήκε λίγο πιο γλυκό απο ότι θα ήθελα εγω . την επόμενη φορα θα τιμήσω το γλασο σου :) καταπληκτική συνταγη πάντως ,ευχαριστούμε
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 15-6-12  
    2 κουτια βαζω στο περιπου.μπορεις να βαλεις κ λιγοτερο η κ περισσοτερο,αναλογα με τα γουστα.δεν ξερω ποσα γραμμαρια ειναι
    #
    Σχόλιο από vicky72, 26-2-13  
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    18 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από NTINA, 20-1-08  
    δηλαδη το αυγο ψηνετε?Και αν δεν ψηνετε πειραζει να μην το βαλω? Μαλλον πες μου τι ρολο παιζει στη συνταγη,για να το αντικαταστησω με κατι αλλο.
    #
    Σχόλιο από NTINA, 20-1-08  
    Σκεφτηκα να λειωσω κουβερτουρα,τι λες?
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 1-3-08  
    to αυγο κανει πιο λειο το γλασο.Ψηνεται εφοσον το ριχνεις στο ζεστο μειγμα σοκολατας.
    #
    Σχόλιο από ΜΑΡΕΛΙ, 1-3-08  
    To γλυκό διατηρείται στο ψυγείο ή όχι?
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 3-3-08  
    sto ψυγειο εννοειται!!
    #
    Σχόλιο από bouka_tsoukaliou, 10-12-08  
    Αν αντικαταστήσω τη σαντιγύ με κρέμα ζαχαροπλαστικής τι λες θα βγεί καλό το γλυκό?
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 11-12-08  
    Πιστευω οτι ειναι μια καλη ιδεα αυτη αλλα δεν την εχω δοκιμασει ωστε να σου πω εντυπωσεις!Παντως και με σαντιγυ ειναι συγκλονιστικο γλυκο :)
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ37, 13-6-09  
    Πάλι εγώ. Ηθελα να ρωτήσω επίσης, το γλάσο πως ακριβώς το φτιάχνεις; γιατί προσπάθησα να το φτιάξω όπως λες αλλά έγινε μια σφιχτή μάζα που φυσικά δεν απλωνόταν και έτσι βρήκα μια πιο εύκολη συνταγή για γλάσσο που ήταν τέλειο και πιο εύκολο.
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 13-6-09  
    στο γλυκο δεν εβαλες καθολου μπανανες?εβαλες μονο φραουλες?την κρεμα γαλακτος αν την χτυπησεις με ζαχαρη αχνη γινεται σαντιγυ.Αρα ειτε βαλεις φραουλες ειτε μπανανες το ιδιο ειναι!το γλασο αν σου βγηκε πολυ σφιχτο δοκιμασε να προσθεσεις βουτυρο επιπλεον.καλη επιτυχια! :)
    #
    Σχόλιο από elenir, 24-9-09  
    Πολύ ωραίο και ελαφρύ γλυκό!
    Εγώ έβαλα πτιμπερ οπότε φαντάζομαι ότι με cookies θα είναι ακόμη πιο σούπερ.
    Ερώτηση: αν στο μίγμα μπισκότο-μπανάνα βάλω και λίγο ρούμι ή κονιάκ δεν θα έχει ωραιότερο άρωμα ή μήπως πάει κόντρα στην βανίλια του γλάσσου;
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 12-10-09  
    Όταν λέμε ότι ανακατεύουμε μπισκότα-μπανάνες, δηλαδή κάπως σαν τη βάση του cheesecake απλά αντί για βούτυρο έχω τη μπανάνα;
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 12-10-09  
    elenir δεν το εχω δοκιμασει!Λογικα θα ειναι μια ευχαριστη παραλλαγη της συνταγης!!
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 12-10-09  
    Ρηνιώ κοβεις τις μπανανες σε κομματακια,σπαζεις κ τα μπισκοτα κ τα ανακατευεις μεταξυ τους
    #
    Σχόλιο από MARILIA, 7-11-09  
    Σας παρακαλω, επειδη τωρα το φτιαχνω αυτο το γλυκακι ας μου απαντησει οποια κυρια ξερει: οταν το ριξω το γλασο πρεπει να το βαλω το γλυκο στο ψυγειο? Μπορω να το αφησω ολη νυχτα μεχρι αυριο το μεσημερι που το θελω για το τραπεζι που θα κανω ή θα παγωσει πολύ λετε?
    Σας ευχαριστω και περιμενω απαντηση!!!
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 7-11-09  
    Δεν παγωνει πολύ ώστε να μην κόβετε,μην το φοβάσαι,το γλασο είναι παχύρευστο αλλα οχι σκληρό.Είναι Πάρα πολύ ωραίο γλυκό!
    #
    Σχόλιο από MARILIA, 7-11-09  
    Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Πάω να ολοκληρωσω το γλυκο....κατι μου λεει πως αυριο θα γινει σκοτωμος...
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 5-2-10  
    MARILIA ισα ισα που μετα απο μια μερα στο ψυγειο το γλυκο γινεται καλυτερο διοτι απορροφουν την υγρασια τα μπισκοτα κ μαλακωνουν!
    #
    Σχόλιο από bvick, 14-6-12  
    λεω να το δοκιμασω συντομα μιας και μας αρεσουν ολα τα υλικα που περιεχει...
    λεω να αντικαταστησω τα cookies με oreo μιας και μας αρεσουν πιο πολυ.
    λετε αντιμετοπσω καποιο προβλημα? ποσα γραμμαρια ειναι τα μπισκοτα?

    3 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ37, 12-6-09  
    Καλησπέρα. Έφτιαξα το γλυκό. Η μοναδική μου ερώτηση είναι γιατί δεν σφίγγει η κρέμα; Δηλαδή δεν μπορείς να το σερβίρεις με την ευκολία που σερβίρεις μια πάστα. Γιατί; Από γεύση πάντως είναι υπέροχο. Εγώ πρόσθεσα και λίγες φράουλες και έγινε πολύ δροσιστικό. Μήπως όμως φταίνε οι φράουλες και δεν μου σφίγγει; Ευχαριστώ πολύ.
    #
    Σχόλιο από ellidiam, 7-11-09  
    Πολυανθη μαλλον δεν χτυπησες σωστα την σαντιγυ γι αυτο δεν σου εσφιξε.εΠΙΣΗς εγω χρησιμοποιω μπισκοτα κουκις με σοκολατα για πιο σοκολατενια γευση . :)
    #
    Σχόλιο από Chloe Τ., 22-11-09  
    5 πηρουνάκια με πολλή αγάπη και μία φωτογραφία. Το έφτιαξα με digestives, γιατί δεν είχα cookies, τα οποία ταίριαξαν πολύ ωραία με την μπανάνα. Όταν το σερβίρισα έβαλα από πάνω γλυκό του κουταλιού βύσσινο και καρύδια! Μπράβο. Είχαν ένα θέμα με το γλάσο βέβαια, ενώ όλα πήγαιναν τέλεια, μόλις έριξα το αυγό ήρθε και έγινε μια μάζα όλο. Αφού αναγκάστηκα κι το έβαλα σε κορνέ για να το δουλέψω τελικά. Σκέφτηκα ότι μπορεί να έφταιξε το αυγό που ήταν κρύο από το ψυγείο; τι λες;

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Καταψύχω φρούτα
    Τα φρούτα διατηρούνται πολύ καλά στην κατάψυξη. Έ...
    Βιταμίνες Β' μέρος
    Αφού είδαμε τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες στο πρ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    γλυκα
    Ένα βιβλίο 60 αγαπημένων συνταγών, του/της Popi Xatzi
    KEIK
    Ένα βιβλίο 155 αγαπημένων συνταγών, του/της voula 64
    Γλυκά και αγαπημένα
    Ένα βιβλίο 344 αγαπημένων συνταγών, του/της Πριγκιπισσα
    Αγαπημένα γλυκά
    Ένα βιβλίο 79 αγαπημένων συνταγών, του/της anemone
    ΓΛΥΚΑ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
    Ένα βιβλίο 29 αγαπημένων συνταγών, του/της Ηλιοδώρα