κύρια φωτογραφία συνταγής Γλυκό με ζελέ και γιαούρτι
soko-freta
soko-freta @cook_8474249

Το αγαπημένο μου γλυκό επειδή είναι και δροσερό αλλα και πιο υγιεινό από τις σοκολατίνες και πολύ εύκολα μπορεί να γίνει και light.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

12 άτομα
  1. 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι (200 γρ.)
  2. 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  3. 4 φακελάκια ζελέ φρούτων (ότι γεύση θελουμε, εγω παίρνω δυο διαφορετικές)
  4. Ζεστό και κρύο νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα πυρέξ ή ταψάκι ή όπου σας βολεύει χοντρό σπάμε τα μπισκότα.

  2. 2

    Ετοιμάζουμε συμφώνα με τις οδηγίες τις συσκευάσεις τον ζελέ, σε όσα έχω δει πάει 250 ml ζεστό νερό και 250 ml κρύο για ένα φακελάκι, εδώ χρειαζόμαστε 2 φακελάκια από την ιδία γεύση.

  3. 3

    Μόλις είναι έτοιμο περιχύνουμε τα μπισκότα μας και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει καλά.

  4. 4

    Στην συνεχεία ετοιμάζουμε ένα φακελάκι ζελέ (250 ml ζεστό νερό και 250 ml κρύο νερό) και περιχύνουμε από πάνω από την πρώτη στρώση και περιμένουμε πάλι να πήξει.

  5. 5

    Το τελευταίο στάδιο κάνουμε ακριβώς ότι στην 2 βάση απλά αντί για το κρύο νερό βάζουμε το γιαούρτι και χτυπάμε καλά με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει.

  6. 6

    Και το βάζουμε στην κατάψυξη να πήξει και είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

balanto
balanto @cook_8473263
kati san cheesecake diladi alla me zele?? k xoris zaxari de 8a exei parakseni geusi i pano basi me to giaourti?

Από

soko-freta
soko-freta @cook_8474249
στις