κύρια φωτογραφία συνταγής Γλυκό ψυγείου με ροδάκινο
Rabit
Rabit @Rabit1976
ΛΑΜΙΑ,

Είναι ενα πεντανόστιμο γλυκο που σερβίρεται στο Πήλιο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ισως να μη χρειαστεί όλο το σιρόπι της κομπόστας. Έγω συνήθως κρατάω λίγο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 250 γρ μαργαρίνη
  2. 1 κούτι γάλα εβαπορέ
  3. 1 garni
  4. 1 κομπόστα ροδάκινο
  5. 3 πακέτα μπισκότα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Στραγγίζουμε την κομπόστα και την ψιλοκόβουμε.

  2. 2

    Το σιρόπι το κρατάμε σε ένα μπόλ γιατί θα το χρειαστούμε.

  3. 3

    Σπάζουμε τα μπισκότα.

  4. 4

    Ανακατεύουμε τα μπισκότα με τα κομμάτια της κομπόστας.

  5. 5

    Σε ενα μπόλ χτυπάμε το ζαχαρούχο με τη μαργαρίνη και σε ένα άλλο το εβαπόρε με το garni.

  6. 6

    Κατοπιν παίρνουμε το μίσο μείγμα σαντίγης και το βάζουμε μέσα στήν κρέμα απο τη μαργαρίνη και το ζαχαρούχο και τα ανακατεύουμε να γίνουν ομοιομόρφα.

  7. 7

    Επειτα αδειάζουμε το σιρόπι μέσα στα μπισκότα, προσθέτουμε και την κρέμα, τα ανακατεύουμε ολα μάζι και τα στρωνούμε σε ένα ορθογώνιο μπόλ.

  8. 8

    Τέλος γαρνίρουμε με το garni που εχούμε κρατήσει και βάζουμε το γλυκο στο ψυγειο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

ΑΡΓΥΡΗ
ΑΡΓΥΡΗ @argyri1968
Ενθουσιάστηκα με την συνταγή σου! Μου αρέσουν πολύ τα υλικά, θ\'αρέσει και στα παιδιά μου το γλυκό. Θα το δοκιμάσω σύντομα, αλλά είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα από τώρα!

Από

Rabit
Rabit @Rabit1976
στις
ΛΑΜΙΑ,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα