Γλυκό ψυγείου με ζελέ ανανά

46 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Dinakara
Dinakara @cook_8504166
aigio,hellas

Σας έχω γλυκάκι δροσερό με λίγες θερμίδες και οικονομικό!!  Μόλις 5 ευρώ στοίχισε!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

11 μπολ πάστας
  1. 1 κονσέρβα ανανά
  2. 1 κουτί ζελέ ανανά
  3. 300 ml χυμός από την κομπόστα ανανά μαζί με νερό
  4. 1 κονσέρβα γάλα εβαπορέ
  5. 1/2 πακέτο μπισκότα Μιράντα
  6. 2 κουταλιές μαργαρίνη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ετοιμάζουμε το ζελέ ρίχνοντας σε ένα μπολ τη σκόνη μαζί με τον χυμό και το νερό τα οποία έχουμε ζεστάνει. Το βάζουμε στην άκρη να παγώσει.

  2. 2

    Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και ρίχνουμε τη μαργαρίνη λιωμένη.  Στρώνουμε το μπισκότο σε μπολάκια για γλυκό (11 μπολάκια περίπου).

  3. 3

    Έχουμε από πριν βάλει το γάλα στην κατάψυξη για μια ώρα.  Το χτυπάμε 5 λεπτά στο μίξερ και γίνεται σαν μαρέγγα. Προσθέτουμε μέσα το μισό-παγωμένο ζελέ κι ανακατεύουμε λίγο ακόμα.

  4. 4

    Ρίχνουμε στα μπολάκια.  Γαρνίρουμε με τον στραγγισμένο ανανά.

  5. 5

    Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.

  6. 6

    Καλή επιτυχία!!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Dinakara
Dinakara @cook_8504166
στις
aigio,hellas