Γλυκό σοκολατένιο τοστάκι της αμαρτίας
Αυτό το αριστούργημα μου το σέρβιραν πρώτη φορά δυο δίδυμες συμμαθήτριές μου στο γυμνάσιο και από τότε έγινε το αγαπημένο μου σνακ στις υπογλυκαιμίες!Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε...
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό θα ήταν να μην βάλετε μεγάλη ποσότητα σοκολάτας κοντά στις άκρες του ψωμιού για να μην χυθεί απ' έξω.. Επίσης, η πραλίνα θα ήταν οφέλιμο να βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου..
Υλικά
-
2 φέτες από ψωμί για τοστ (ότι προτιμάτε)
-
2 κ.σ. μερέντα ή νουτέλλα
-
σιρόπι της αρεσκείας σας (προαιρετικά)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ευχαριστούμε τον ggr για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Σχόλια (10)