Γλυκό τοστ μπανάνα-κανέλα
Από την Ελένη Ψυχούλη!!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πάνω σε 1 φέτα τοστ βάζουμε στο κέντρο 1 κ.γλ. μαργαρίνη με βούτυρο, 1 κ.γλ. μέλι και πασπαλίζουμε όλο το ψωμί με κανέλα.
-
2
Κόβουμε τη μπανάνα σε λεπτές ροδέλες και την απλώνουμε στη φέτα ψωμιού.
-
3
Από πάνω βάζουμε πάλι 1 κ.γλ. μέλι στο κέντρο και 1 κ.γλ. μαργαρίνη με βούτυρο. Σκεπάζουμε με την άλλη φέτα ψωμί.
-
4
Ψήνουμε χωρίς να πιέσουμε την τοστιέρα.
-
5
Πασπαλίζουμε με άχνη το ψημένο τοστ μας.
Σχόλια (18)