Γλυκόξινη σάλτσα του Bob
Η γνωστή κινέζικη σάλτσα που συνοδεύει spring rolls και όχι μόνο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Διατηρείται στο ψυγείο για πάνω από 2 μήνες, ενώ μπορούμε να τη διατηρήσουμε παραπάνω αν την κονσερβοποιήσουμε.Κέτσαπ χρησιμοποιώ την heinz, τώρα με κάποια άλλη ίσως αλλάξει και λίγο η γεύση.Ο κινέζος που μου την έδωσε ζει ακόμα πάντως!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το χυμό πορτοκάλι μαζί με την ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
-
2
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να βράσει το πολύ 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας διαρκώς.
Σχόλια (4)