κύρια φωτογραφία συνταγής Γουρνοπούλα
mourlia
mourlia @ARAV7715
Ναυπλιο

Ετσι λεν το γουρουνακι στο φουρνο (ολοκληρο ή και μερος απο αυτο) στην περιχη της Αργολιδος. Ευκολο και πολυ νοστιμο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ειναι φοβερα γευστικο και αρεσει σε ολους. Η πετσουλα του ειναι μουρλια σας το λεω εγω που τετοια πραγματα δεν τα πλησιαζω!!!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 4-5 κιλα χοιρινο κατα προτιμιση μερος της πλατης μαζι με το λιπος αλλα ξυρισμενο και καθαρο
  2. 1 γαστρα με μια σχαριτσα
  3. λιγο νερο
  4. αλατι και πιπερι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφου καθαριστε και πλυνετε το κρεας βαζετε λιγο νερο στη γαστρα και τοποθετειται τη σχαρα.

  2. 2

    Επανω στη σχαρα βαζετε το κρεας με το λιπος προς επανω.

  3. 3

    Προθερμενετε το φουρνο στους 150 βαθμους και κλεινετε το καπακι απο τη γαστρα και το βαζετε στο φουρνο για 5 ωρες.

  4. 4

    Ανοιξτε και τρυπιστε το κρεας και δυναμωστε την θερμοκρασια στους 200 βαθμους για ακομα 1-2 ωρες.

  5. 5

    Τελος οταν το δειτε τραγανο ειναι ετοιμο.

  6. 6

    Το βαζετε σε πιατελα και ριχνετε αλατι και πιπερι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

ΑΛΕΞ
ΑΛΕΞ @cook_8452739
Πολλή καλή ιδέα αλλά δεν θα θέλει το σκορδάκι του το χοντρό πιπεράκι η και τίποτα άλλο ;

Από

mourlia
mourlia @ARAV7715
στις
Ναυπλιο