Γρανίτα πεπόνι

Μια άκρως δροσιστική συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου χωρίς παγωτομηχανή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για ακόμα καλύτερη γεύση, σε κάθε ποτήρι μπορούμε να προσθέσουμε 1 σφηνάκι bacardi.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να δέσουν σαν σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
-
2
Πολτοποιούμε το πεπόνι μαζί με το χυμό λεμονιού στο μπλέντερ.
-
3
Ενσωματώνουμε τον πολτό στο κρύο σιρόπι.
-
4
Αδειάζουμε το μείγμα σε παγοκύστες και αφήνουμε στην κατάψυξη για 1 βράδυ.
-
5
Σερβίρουμε θρυμματίζοντας τα παγάκια στο μπλέντερ και αδειάζουμε σε ένα ποτήρι.
Αντιδράσεις
Από
Παρόμοιες συνταγές

Γρανίτα ροδάκινο 2


Γρανίτα πεπόνι χωρίς ζάχαρη!


Γρανίτα πεπόνι


Γρανίτα καρπούζι


Γρανίτα κακάο


Γρανίτα ροδάκινο


Γρανίτα πεπόνι🍈 & sprite🍾


Γρανίτα λεμόνι 3


Γρανίτα Καρπούζι 2


Γρανίτα πορτοκάλι


Σπιτική γρανίτα φράουλα 🍓


Γρανίτα ακτινίδιο


Γρανίτα 🍓 φράουλα


Παγωμένο γλύκισμα με πεπόνι, τύπου γρανίτα χωρίς καμία ενοχή


Γρανίτα καρπούζι


Νόστιμη γρανίτα λεμόνι


Γρανίτα πορτοκάλι


Γρανίτα καρπούζι


Γρανίτα shots


Σπιτική Γρανίτα Λεμόνι


Γρανίτα φράουλα λεμόνι δυόσμος - η πιο εύκολη!


Γρανίτα λεμόνι


Γρανίτα με μούρα


Επαγγελματική Γρανίτα Λεμόνι - Μάνγκο - Φράουλα


Γρανίτα φράουλα


Γρανίτα Λεμόνι


Γρανίτα λεμόνι


Γρανίτα καρπούζι


Γρανίτα φράουλα 2


Γρανίτα καρπούζι

Σχόλια (2)