κύρια φωτογραφία συνταγής Γρανίτα ροδάκινο
Joanaki
Joanaki @cook_8459236
,Ελλάδα

Μία εύκολη, αλλά πολύ αρωματική γρανίτα που μπορεί να γίνει και με βερίκοκα ή νεκταρίνια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε επίσης, αντί για πορτοκαλάδα, να προσθέσουμε οποιοδήποτε ποτό της αρεσκείας μας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
5 άτομα
  1. 5-6 ροδάκινα
  2. 5 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  3. 100 ml. χυμό πορτοκάλι
  4. λίγη βανίλια (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα, τους βγάζουμε το κουκούτσι και τα κόβουμε στα 4 για να τα αλέσουμε χωρίς προβλήματα.

  2. 2

    Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα λιώνουμε. Ύστερα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

  3. 3

    Βάζουμε το μίγμα σε πλαστικό σκεύος στην κατάψυξη για περίπου 1-1 ½ ώρα ανάλογα με τη θερμοκρασία της κατάψυξης.

  4. 4

    Την βγάζουμε από την κατάψυξη και την αλέθουμε ξανά. Την ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για άλλη 1 ώρα και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

lemon74
lemon74 @cook_8453480
Την έκανα εχτές και μας δρόσισε μια χαρά :) Καλή λύση για την περίοδο της καλοκαιρινής νηστείας.

Από

Joanaki
Joanaki @cook_8459236
στις
,Ελλάδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα