Γρανίτες... σλουρπ!
Υγιεινές γρανίτες.. γιατί δεν χρειάζεται να έχει ζάχαρη η γρανίτα για να είναι νόστιμη!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Στο γιαούρτι μπορείτε να ρίξετε κομματάκια από αποξηραμένα φρούτα (τύπου cranberries).To φρούτο που θα ρίξετε πάνω από το γιαούρτι να σας ταιριάζει γευστικά. (για παράδειγμα εγώ στις φωτογραφίες το έχω φτιάξει με καρπούζι , στην αδελφή μου δεν άρεσε γιατί δεν της ταίριαζαν οι γεύσεις .. στην μητέρα μου όμως άρεσε πολύ!)
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Γρανίτα Ομπρελίτσα. Βάζω μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι στον πάτο του ποτηριού ή της θήκης για γρανίτα και το βάζω για 3 ώρες στην κατάψυξη.
-
2
Πολτοποιώ τα φρούτα στο μπλέντερ.
-
3
Μοιράζω στα ποτηράκια ή τις θήκες. (Στερεώνω καλά το ξυπάκι στα ποτηράκια) Τοποθετώ στην κατάψυξη για άλλες τις ώρες.
-
4
Έτοιμες οι ομπρελίτσες!
-
5
Γρανίτα φρούτωνΠολτοποιώ τα φρούτα στο μπλέντερ.
-
6
Τα ρίχνω στις θηκούλες μου και τα βάζω στην κατάψυξη για 3 ώρες!
-
7
Στις 2 ώρες, αν έχω ποτηράκια για θήκες, βάζω τα ξυλάκια στις γρανίτες!
-
8
Έτοιμααα!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (8)