Γρήγορη ομελέτα
Υλικά
-
4 αβγά
-
αλάτι και πιπέρι
-
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
1 κουταλιά δυόσμο ξερό
-
τυρί φέτα σε κομματάκια όσο θέλετε
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάτε καλά τα αβγά. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, δυόσμο και λίγο γάλα ή νερό.
-
2
Σωτάρετε πιπεριά και κρεμμύδι. Μόλις μαραθούν ρίξτε τα αβγά.
-
3
Μόις αρχίσουν να ψήνονται ρίξτε το τυρί.
-
4
Σερβίρετε.
Σχόλια (4)