Γρήγορη τονοσαλάτα
Την συνταγή την πήρα από την κυρία Τιτίκα δεινή ιστιοπλόο ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα στο Αρκούδι Ηλείας με καλή διάθεση και ουζάκι.
Λίγα μυστικά ακόμα
χαμηλών υδατανθράκων
Την συγκεκριμένη τονοσαλάτα την έχω φτιάξει και με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και πράσινη πιπεριά (δική μου παραλλαγή) και γίνεται εξίσου νόστιμη. Το μόνο που είναι απαραίτητο για να πέτύχει, είναι η καλή παρέα. Καλή επιτυχία και καλό καλοκαίρι σε όλους μας!
Υλικά
-
1 τόνο σε λάδι
-
1 λεμόνι τον χυμό του
-
2-3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα (απαλή)
-
πιπέρι ανάλογα με την γεύση μας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τον τόνο με το λαδάκι του σε ένα μπολ και διαλύουμε με ένα πιρούνι.
-
2
Προσθέτουμε την μουστάρδα και το χυμό λεμονιού. Πιπέρι όσο θέλουμε και σερβίρουμε.
Σχόλια (2)