Γρήγορη τούρτα μπισκότου

Bαθμολογία: 4.7273
       
 
22 ψήφοι
evdoba, 22.01.08

Περιγραφή

Είναι πολύ γρήγορη νόστιμη και ελαφριά. Δεν έχω βρει παιδιάκι που να μην ξετρελαίνεται γιαυτήν!

Γρήγορη τούρτα μπισκότου

Τι χρειαζόμαστε:

  • 3 φακελάκια κρέμες στιγμής σοκολάτα
  • 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής ή κρέμα σαντιγύ
  • γάλα
  • 1 πακέτο μπισκότα μιράντα διπλό
  • τρούφα σοκολατένια ή χρωματιστή ή τριμμένο καρύδι
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου
Διατροφή: Χορτοφαγική
Περιέχει: Σοκολάτα , Γάλα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε τη σοκολατένια κρέμα καλά και τη ρίχνουμε σε ένα τάπερ ή ταψί όπου θα στήσουνε το γλυκό.
  2. Σπάζουμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα προσθέτουμε στη σοκολ. κρέμα και αφού ανακατέψουμε καλά στρώνουμε το μίγμα στο σκεύος. Αν θέλουμε προσθέτουμε κι άλλα μπισκότα κατά βούληση.
  3. Χτυπάμε και την κρέμα ζαχαροπλαστικής και την απλώνουμε πάνω από το μίγμα. αν θέλουμε κάνουμε σχέδια με το πηρούνι.
  4. Πασπαλίζουμε με τρούφα της αρεσκίας μας ή ψιλοκομμένο καρύδι.
  5. Αφήνουμε στο ψυγείο κα κρυώσει.
  6. Την δεύτερη μέρα είναι πάντα πιο νόστιμο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορεί να μπει και στην κατηγορία των νηστίσιμων γιατί αντί για γάλα μπορεί κανείς να χτυπήσει τις κρέμες με νερό.

Σχετικές συνταγές

Το φθηνό μπισκοτόγλυκο Το φθηνό μπισκοτόγλυκο
5
       
       
(3)
Μπισκοτογλυκό της στιγμής Μπισκοτογλυκό της στιγμής
4.7143
       
       
(28)
Ανάμικτο γλυκό Ανάμικτο γλυκό
4.6154
       
       
(26)
Τούρτα μπισκοτίνο Τούρτα μπισκοτίνο
5
       
       
(5)
Τούρτα ΣΠΑΡΤΑΚ Τούρτα ΣΠΑΡΤΑΚ
4.6667
       
       
(6)
Μωσαϊκό 'κατσαρόλας' Μωσαϊκό 'κατσαρόλας'
4.1429
       
       
(7)

    52 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από 2603, 24-1-08  
    σούπερ γλυκάκι.. γρήγορο, νόστιμο... ότι πρέπει..!!!!!
    #
    Σχόλιο από Ginger, 12-3-08  
    Άσχετα απ'τις κρέμες που μπορούν να χτυπηθούν με νερό, τα μπισκότα που χρησιμοποιούνται δεν είναι νηστίσιμα!
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 12-3-08  
    Δεν το ξέρω αυτό, οπότε τη βγάζω από τα νηστίσιμα
    #
    Σχόλιο από FATSA, 31-5-08  
    Τέλειο!!!!!!συγχαρητήρια,συγχαρητήρια καί πάλι συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!
    φ ο β ε ρ ό!!!!!!!!!! Μπράβο!!!
    'Οπως καταλαβαίνεις δεν έχω λόγια!!! :)
    #
    Σχόλιο από DILIGER97, 31-5-08  
    Δεν διευκρινιζεις με τι χτυπαμε τις σοκολατενιες κρεμες και τι κρεμες ειναι αυτες,αραβοσιτου;Και την κρεμα ζαχαροπλαστικης,με τι την χτυπαμε;
    #
    Σχόλιο από evdoba, 2-6-08  
    Εννοώ την άνθος αραβοσίτου ναι, και την κρέμα την χτυπάς ή με γάλα ή με νερό (πιο ελαφριά και νηστίσιμη)
    ευχαριστώ για την παρατήρηση :-)
    #
    Σχόλιο από evdoba, 2-6-08  
    Δεν ξέρω αν τελευταία έχει αλλάξει κάτι στη σύνθεση και στα συστατικά των μπισκότων. Τα "Μαριαννα" δεν ήταν νηστίσιμα ενώ τα "Μιραντα" ήταν.
    #
    Σχόλιο από Peli, 22-6-08  
    ginete anti gia tin krema stigmis sokolata na baloume banilia??
    #
    Σχόλιο από ΜΑΡΕΛΙ, 22-6-08  
    Εχω κι εγω μια ερωτηση΄,οι κρεμες στιγμης ειναι αυτες με το κρυο γαλα ή γινεται και με το ζεστο?Και να το αφησουμε να κρυωσει?και κατοπιν να απλωσουμε την κρεμα ζαχαροπλαστικης?
    #
    Σχόλιο από evdoba, 23-6-08  
    Peli, γίνεται θα έχει διαφορετικό χρώμα. Η γεύση είναι πάλι ωραία.

    MARELI, γίνεται να χρησιμοποιήσεις και την κρέμα που βράζεται και της στιγμής που τη χτυπάμε με το κρύο γάλα. Απλά θα πρέπει να περιμένεις να κρυώσει πολύ καλά η κρέμα η ζεστή για να μην μαλακώσουν υπερβολικά τα μπισκότα που και με την κρύα κρέμα ούτως ή άλλως μακαλώνουν.
    Ακόμα και αν την θέλεις για άμεση κατανάλωση την τούρτα κατανάλωση πρέπει να προσέξεις τη θερμοκρασία γιατί το μπισκότο από έξω γίνεται μαλακό έως "βρεγμένο" και δεν είναι ωραίο για σερβίρισμα.
    #
    Σχόλιο από ΜΑΡΕΛΙ, 23-6-08  
    Ευχαριστω.Λοιπον λεω σημερα να την φτιαξω και θα πω εντυπωσεις αυριο.
    #
    Σχόλιο από Peli, 24-6-08  
    Τελικά είναι τέλεια με τη βανίλια!!! Όλοι ξετρελάθηκαν και εξαφανίστηκε μέσα σε μία μέρα
    #
    Σχόλιο από Peli, 24-6-08  
    #
    Σχόλιο από ΜΑΡΕΛΙ, 24-6-08  
    Λοιπον σημερα εκοψα την νοστιμοτατη τουρτα.Την κερασα και στην γειτονισα μαζι με τον πρωινο μας καφε,μου ζητησε και την συνταγη.
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 24-6-08  
    Καλησπέρα είμαι καινούργια στην παρέα και χαίρομαι πάρα πολύ. Πρόσφατα έφαγα κάτι αντίτοιχο αλλά αυτό είναι υπέροχο έτσι όπωσ ακούγεται. Έχω μια απορία: Τα μπισκότα πρώτα τα στρώνουμε και μετά απλώνουμε τη σοκολάτα;Τα βρέχουμε με κονιάκ ή γάλα;
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 24-6-08  
    Ξέχασα να πω μπράβο στην endoba για την υπέροχη συνταγή και γενικά μπράβο σε όλεσ και όλουσ σας για τισ υπέροχεσ συνταγές που παραθέτετε εδώ. Πραγματικά χαίρομαι που έγινα μέλος στην υπέροχη παρέα σας.Θα τισ φτιάξω σχεδόν όλεσ γιατί τρελένομαι για μαγειρική και κυρίωσ για ζαχαροπλαστική.
    #
    Σχόλιο από evdoba, 24-6-08  
    Καλησπέρα Λίζα και καλωσήρθες στην νόστιμη παρέα μας.
    Τα μπισκότα τα σπάζεις και τα ανακατεύεις στο μίγμα.
    Αν θέλεις μπορείς να βάλεις μια στρώση από αυτά κάτω και από πάνω το μίγμα με τα κομματιασμένα μπισκότα. Το έκανα μια φορά και έμοιαζε κάπως σαν τάρτα.
    Τα μπισκότα δεν τα βρέχεις, μαλακώνουν ομοιόμορφα μόνα τους.
    Για άμεση κατανάλωση, για να μαλακώσουν γρήγορα ίσως θα μπορούσες να τα ραντίζεις προσεκτικά για να μην μαλακώσουν πολύ. Αλλά φοβάμαι ότι καθώς τα ανακατεύεις βρεγμένα θα τρίβεται και θα παρασσύρεται το μαλακό εξωτερικό τους και θα σκορπίζει μέσα στο μίγμα, "ασχημίζοντάς" το. Καλή επιτυχία!

    #
    Σχόλιο από Λίζα, 24-6-08  
    Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. Σήμερα κίολας θα την φτιάξω και αμέσως θα σου πω το αποτέλεσμα.
    #
    Σχόλιο από sylviaki, 9-10-08  
    ηθελα να ρωτησω αν γινεται να φτιαξουμε αυτη τη συνταγη με πτι μπερ και οχι με τα μπισκοτα που αναφερονται στη συνταγη.ευχαριστω!
    #
    Σχόλιο από evdoba, 10-10-08  
    Γίνεται και με πτι-μπερ. Καλή επιτυχία!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    31 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από 2603, 24-1-08  
    σούπερ γλυκάκι.. γρήγορο, νόστιμο... ότι πρέπει..!!!!!
    #
    Σχόλιο από Ginger, 12-3-08  
    Άσχετα απ'τις κρέμες που μπορούν να χτυπηθούν με νερό, τα μπισκότα που χρησιμοποιούνται δεν είναι νηστίσιμα!
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 12-3-08  
    Δεν το ξέρω αυτό, οπότε τη βγάζω από τα νηστίσιμα
    #
    Σχόλιο από FATSA, 31-5-08  
    Τέλειο!!!!!!συγχαρητήρια,συγχαρητήρια καί πάλι συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!
    φ ο β ε ρ ό!!!!!!!!!! Μπράβο!!!
    'Οπως καταλαβαίνεις δεν έχω λόγια!!! :)
    #
    Σχόλιο από evdoba, 2-6-08  
    Δεν ξέρω αν τελευταία έχει αλλάξει κάτι στη σύνθεση και στα συστατικά των μπισκότων. Τα "Μαριαννα" δεν ήταν νηστίσιμα ενώ τα "Μιραντα" ήταν.
    #
    Σχόλιο από ΜΑΡΕΛΙ, 23-6-08  
    Ευχαριστω.Λοιπον λεω σημερα να την φτιαξω και θα πω εντυπωσεις αυριο.
    #
    Σχόλιο από Peli, 24-6-08  
    Τελικά είναι τέλεια με τη βανίλια!!! Όλοι ξετρελάθηκαν και εξαφανίστηκε μέσα σε μία μέρα
    #
    Σχόλιο από Peli, 24-6-08  
    #
    Σχόλιο από ΜΑΡΕΛΙ, 24-6-08  
    Λοιπον σημερα εκοψα την νοστιμοτατη τουρτα.Την κερασα και στην γειτονισα μαζι με τον πρωινο μας καφε,μου ζητησε και την συνταγη.
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 24-6-08  
    Ξέχασα να πω μπράβο στην endoba για την υπέροχη συνταγή και γενικά μπράβο σε όλεσ και όλουσ σας για τισ υπέροχεσ συνταγές που παραθέτετε εδώ. Πραγματικά χαίρομαι που έγινα μέλος στην υπέροχη παρέα σας.Θα τισ φτιάξω σχεδόν όλεσ γιατί τρελένομαι για μαγειρική και κυρίωσ για ζαχαροπλαστική.
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 24-6-08  
    Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. Σήμερα κίολας θα την φτιάξω και αμέσως θα σου πω το αποτέλεσμα.
    #
    Σχόλιο από mariap, 18-10-08  
    μπραβο εβντομπα! πολυ ωραια η τουρτα και γρηγορη!μιαμ μιαμ!την εφτιαξα για τα γενεθλια του μπαμπα μου και τη φαγαμε σε μιση μερα!ευχαριστω πολυ!
    #
    Σχόλιο από evdoba, 21-10-08  
    Χαίρομαι που σας άρεσε! Πρέπει να διευκολύνουμε τη ζωή μας και να 'ναι πάλι νόστιμη!
    #
    Σχόλιο από melitzana, 29-10-08  
    Δεν θέλω να βαθμολογήσω γιατί .. εχω τις αμφιβολίες μου.
    Δεν μου επειξε η σοκολάτα.. Ενω η σαντιγύ έγινε ωραιότατη από πάνω (χρησιμοποίησα ερμόλ) η σοκολάτα δεν έπηξε!!
    Τι έγινε ? Ας μου πει κάποιος γιατί η συνταγή εχει καλές κριτικές και απορώ
    #
    Σχόλιο από evdoba, 30-10-08  
    melitzana, αν χρησιμοποίησες έτοιμο φακελάκι για την κρέμα σοκολάτας η μόνη περίπτωση να μην έπηξε είναι να σου έπεσε λίγο παραπάνω το υγρό (γάλα ή νερό) ή πια αν είχε λήξει. Ποτέ δεν μου έτηχε να μην πήξει.... κρίμα. Για δες ξανά τις αναλογίες που χρησιμοποίησες. δοκίμασε να χτυπήσεις άλλο φακελάκι... :-)
    #
    Σχόλιο από iliaxtida, 10-1-09  
    ΣΛΟΥΡΠ!!!!
    #
    Σχόλιο από katiaperisteri, 3-4-09  
    Εύκολη,νόστιμη,γρήγορη.Μπράβο!!

    #
    Σχόλιο από rafahl, 25-10-09  
    Με εβγαλε ασπροπροσωπη στα γενεθλια του μικρου μου!!!μπραβοοοοοοο
    #
    Σχόλιο από ΤΖΕΛΛΑ, 28-11-09  
    υπεροχο γλυκο! το εφιαξα 2 φορες! αρεσε σε ολους. εκανα μερικες παραλαγες σαν παλια νοικοκυρα. εβαλα πτιμπερ.
    ευχαριστω για τη συνταγη. τη συστηνω σε ολουε. ευκολη και γρηγορη.
    #
    Σχόλιο από ΦΡΟΣΩ, 24-3-10  
    Το γλυκο ειναι υπεροχο!!!!!!!!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    17 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από DILIGER97, 31-5-08  
    Δεν διευκρινιζεις με τι χτυπαμε τις σοκολατενιες κρεμες και τι κρεμες ειναι αυτες,αραβοσιτου;Και την κρεμα ζαχαροπλαστικης,με τι την χτυπαμε;
    #
    Σχόλιο από evdoba, 2-6-08  
    Εννοώ την άνθος αραβοσίτου ναι, και την κρέμα την χτυπάς ή με γάλα ή με νερό (πιο ελαφριά και νηστίσιμη)
    ευχαριστώ για την παρατήρηση :-)
    #
    Σχόλιο από Peli, 22-6-08  
    ginete anti gia tin krema stigmis sokolata na baloume banilia??
    #
    Σχόλιο από ΜΑΡΕΛΙ, 22-6-08  
    Εχω κι εγω μια ερωτηση΄,οι κρεμες στιγμης ειναι αυτες με το κρυο γαλα ή γινεται και με το ζεστο?Και να το αφησουμε να κρυωσει?και κατοπιν να απλωσουμε την κρεμα ζαχαροπλαστικης?
    #
    Σχόλιο από evdoba, 23-6-08  
    Peli, γίνεται θα έχει διαφορετικό χρώμα. Η γεύση είναι πάλι ωραία.

    MARELI, γίνεται να χρησιμοποιήσεις και την κρέμα που βράζεται και της στιγμής που τη χτυπάμε με το κρύο γάλα. Απλά θα πρέπει να περιμένεις να κρυώσει πολύ καλά η κρέμα η ζεστή για να μην μαλακώσουν υπερβολικά τα μπισκότα που και με την κρύα κρέμα ούτως ή άλλως μακαλώνουν.
    Ακόμα και αν την θέλεις για άμεση κατανάλωση την τούρτα κατανάλωση πρέπει να προσέξεις τη θερμοκρασία γιατί το μπισκότο από έξω γίνεται μαλακό έως "βρεγμένο" και δεν είναι ωραίο για σερβίρισμα.
    #
    Σχόλιο από Λίζα, 24-6-08  
    Καλησπέρα είμαι καινούργια στην παρέα και χαίρομαι πάρα πολύ. Πρόσφατα έφαγα κάτι αντίτοιχο αλλά αυτό είναι υπέροχο έτσι όπωσ ακούγεται. Έχω μια απορία: Τα μπισκότα πρώτα τα στρώνουμε και μετά απλώνουμε τη σοκολάτα;Τα βρέχουμε με κονιάκ ή γάλα;
    #
    Σχόλιο από evdoba, 24-6-08  
    Καλησπέρα Λίζα και καλωσήρθες στην νόστιμη παρέα μας.
    Τα μπισκότα τα σπάζεις και τα ανακατεύεις στο μίγμα.
    Αν θέλεις μπορείς να βάλεις μια στρώση από αυτά κάτω και από πάνω το μίγμα με τα κομματιασμένα μπισκότα. Το έκανα μια φορά και έμοιαζε κάπως σαν τάρτα.
    Τα μπισκότα δεν τα βρέχεις, μαλακώνουν ομοιόμορφα μόνα τους.
    Για άμεση κατανάλωση, για να μαλακώσουν γρήγορα ίσως θα μπορούσες να τα ραντίζεις προσεκτικά για να μην μαλακώσουν πολύ. Αλλά φοβάμαι ότι καθώς τα ανακατεύεις βρεγμένα θα τρίβεται και θα παρασσύρεται το μαλακό εξωτερικό τους και θα σκορπίζει μέσα στο μίγμα, "ασχημίζοντάς" το. Καλή επιτυχία!

    #
    Σχόλιο από sylviaki, 9-10-08  
    ηθελα να ρωτησω αν γινεται να φτιαξουμε αυτη τη συνταγη με πτι μπερ και οχι με τα μπισκοτα που αναφερονται στη συνταγη.ευχαριστω!
    #
    Σχόλιο από evdoba, 10-10-08  
    Γίνεται και με πτι-μπερ. Καλή επιτυχία!
    #
    Σχόλιο από Δωρα, 5-11-08  
    Να ρωτησω κι εγω κατι?
    Αν τη βαλω σε ενα αλουμινενιο ταψακι και μετα τη βγαλω και την αναποδογυρισω για να τη στολισω απο την αναποδη θα σταθει?
    Η πρεπει να σερβιριστει μεσα απο το σκευος?
    #
    Σχόλιο από evdoba, 6-11-08  
    Δώρα, σερβίρεται ωραία μέσα από μακρόστενο ρηχό τάπερ (για να έχει και καπάκι στο ψυγείο). Ίσως το πρώτο να μην είναι τόσο τέλειο, αλλά τα άλλα είναι άψογα και εμφανίσημα. Αν θέλεις να την αναποδογυρίζεις οπωσδήποτε νομίζω ότι πρέπει να κόψεις το ταψάκι κάθετα γύρω-γύρω και με γρήγορο αναποδογύρισμα να το μεταφέρεις ανάποδα αλλού. Αλλά πράγματι δεν βλέπω το λόγο. Πως σκέφτηκες να το διακοσμήσεις ανάποδα. Είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει όπως είναι??
    #
    Σχόλιο από melitzana, 10-1-09  
    Μηπως φταίει οτι εβαλα ανθος αραβοσίτου στιγμής και όχι κρεμα ζαχαροπλαστικής στιγμής... ας μου πει ο εμπνευστής γιατί θελω να την ξανακάνω... πείσμωσα....χαχαχ
    #
    Σχόλιο από evdoba, 12-1-09  
    melitzana, μόλις είδα την ερώτησή σου. Η το ανθος αραβοσίτου στιγμής τη μόνη διαφορά που κάνει αντί της κρέμας ζαχαροπλαστικής είναι στη γεύση και στο ότι δεν είναι τόσο αφράτη. Τι εννοείς "φταίει"? τι δεν σου πέτυχε?

    ilixtida, χαίρομαι που σου άρεσε!
    #
    Σχόλιο από melitzana, 17-1-09  
    Δεν μου επηξε η κρέμα .... γι' αυτο λέω μήπως θέλει κρεμα ζαχαροπλαστικής . Εγω εβαλα ανθος αραβοσίτου
    #
    Σχόλιο από evdoba, 19-1-09  
    melitzana για να μην πήξει καθόλου η κρέμα σου (από την δική μου πείρα) ή έπεσε πολύ το υγρό (νερό ή γάλα) ή δεν είχε άλλο \"χρόνο ζωής\". Και σκέτη που την κάνω σε μπωλάκι την κρέμα στιγμής πήζει κανονικά και γρήγορα. Πάρε άλλο φακελάκι και θα γίνει.:-)
    #
    Σχόλιο από Domania, 23-1-09  
    Υπάρχει κρέμα ζαχοροπλαστικης στιγμής;;
    πως τη βρίσκουμε; μάρκα;
    δεν την εχω δει ποτε
    #
    Σχόλιο από evdoba, 27-1-09  
    Domania, βρίσκεται στα ράφια των Σ/Μ εκεί που είναι όλες οι κρέμες στιγμής τα γλάσα τα έτοιμα κλπ. Γράφει πάνω 'Κρέμα ζαχαροπλαστικής" και έχει 2 είδη: βανίλια και σοκολάτα.

    4 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΑ, 19-10-08  
    Evdoba ολα τα πηρουνακια για το γλυκακι σου!!!εγω εριξα και λιγο κονιακ στα μπισκοτακια και ανακατεψα την κρεμα ζαχαροπλαστικης με μισο κουτακι Morfat!! Εγινε εξαιρετικο!!!και απιστευτα γρηγορο και ευκολο!!!!Μπραβο!!!
    #
    Σχόλιο από magdalena86, 2-12-10  
    Πολυ ευκολο και γρηγορο! Αρεσε σε όλους όσους δοκιμασαν.
    Το μονο που αλλαξα ηταν οτι χρησιμοποιησα μπισκοτα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ κ εγινε πολυ νοστιμη..
    Συγχαρητηρια για τη συνταγη κ σε ευχαριστουμε!
    #
    Σχόλιο από ΣΙΛΒΥ, 4-6-11  
    νοστιμοτατη...εκανα βεβαια καποιες παραλλαγες,την εκανα σε τρεις στρωσεις μπισκοτα-κρεμα,η πρωτη κρεμα σαντιγυ χτυπημενη με μια σοκολατα παυλιδης μπανανα 2 ferrero,2 κουταλιες μερεντα,η αλλη κρεμα ηταν ανθος αραβοσιτου σοκολατα και η τριτη κρεμα ανθος αραβοσιτου μπανανα!!!απλα υπεροχη...
    #
    Σχόλιο από EmmaOwen10, 7-3-13  
    Αυτή η τούρτα ΤΑ ΣΠΑΕΙ! Την έχω κάνει πολλές φορές!!! Πιστεύω εναλλακτικά μπορούμε να βάλουμε κι άλλα μπισκότα εκτός των Μιράντα (π.χ. OREO, Πτι-Μπερ κ.α.) καινα τα συνδιάσουμε με κομμάτια από Maltesers ή Kinder Bueno ( τοτελευταίο το έχω δοκιμάσει). Και πάλι ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια!!!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Σοκολατένια μυστικά
    Υπάρχει άλλο υλικό που να είναι τόσο θεσπέσιο; ...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Τούρτες
    Οι τούρτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός εορτα...
    Νερό στη σοκολάτα: τι κάνουμε;
    Το “σοκολατένιο ατύχημα” και η λύση του Σαν...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Τούρτες
    Ένα βιβλίο 10 αγαπημένων συνταγών, του/της fenia92
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 36 αγαπημένων συνταγών, του/της despoina83
    glykakia
    Ένα βιβλίο 136 αγαπημένων συνταγών, του/της theo_s
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 34 αγαπημένων συνταγών, του/της marthazaf
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 195 αγαπημένων συνταγών, του/της Ermioni