evdoba
evdoba @evdoba
,

Είναι πολύ γρήγορη νόστιμη και ελαφριά. Δεν έχω βρει παιδάκι που να μην ξετρελαίνεται γι΄αυτήν!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορεί να μπει και στην κατηγορία των νηστίσιμων γιατί αντί για γάλα μπορεί κανείς να χτυπήσει τις κρέμες με νερό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 3 φακελάκια κρέμα στιγμής σοκολάτα
  2. 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής ή κρέμα σαντιγύ
  3. 1 πακέτο μπισκότα μιράντα διπλό
  4. τρούφα σοκολατένια ή χρωματιστή ή τριμμένο καρύδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τη σοκολατένια κρέμα καλά και τη ρίχνουμε σε ένα τάπερ ή ταψί όπου θα στήσουνε το γλυκό.

  2. 2

    Σπάζουμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα προσθέτουμε στη σοκολ. κρέμα και αφού ανακατέψουμε καλά στρώνουμε το μίγμα στο σκεύος. Αν θέλουμε προσθέτουμε κι άλλα μπισκότα κατά βούληση.

  3. 3

    Χτυπάμε και την κρέμα ζαχαροπλαστικής και την απλώνουμε πάνω από το μίγμα. αν θέλουμε κάνουμε σχέδια με το πηρούνι.

  4. 4

    Πασπαλίζουμε με τρούφα της αρεσκίας μας ή ψιλοκομμένο καρύδι.

  5. 5

    Αφήνουμε στο ψυγείο κα κρυώσει.

  6. 6

    Την δεύτερη μέρα είναι πάντα πιο νόστιμο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (54)

2603
2603 @cook_8529258
σούπερ γλυκάκι.. γρήγορο, νόστιμο... ότι πρέπει..!!!!!

Από

evdoba
evdoba @evdoba
στις
,