Γρήγορο γλυκό μήλο
Είναι πολύ απλό γλυκό αλλά πραγματικά πολύ πιο νόστιμο απ' ό,τι περίμενα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Στη συνταγή την κανονική δεν βάζεις μέλι αλλά βρασμένο ζαχαρούχο γάλα. Εγώ δεν το δοκίμασα γιατί φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ μπουχτιστικό. Μου άρεσε τόσο με το μέλι που δεν το αλλάζω.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τα μήλα (δεν τα ξεφλουδίζουμε), τα κόβουμε στα δύο και βγάζουμε τα κουκούτσια, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια γούβα στην μέση.
-
2
Πασπαλίζουμε με κανέλα, βάζουμε στην γούβα μισό καρύδι ή όσο θέλει ο καθείς και βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180βαθμούς για περίπου 20'.
-
3
Μόλις τα βγάλουμε, τα περιχύνουμε με μέλι.
Σχόλια (7)