toliscoolcookthebest
toliscoolcookthebest @cook_8499540
Θεσσαλονίκη,Ελλαδα

Είναι ένα κέικ πάρα πολύ νόστιμο και γίνεται πάντα σε χρόνο ρεκόρ! Όλοι όσοι το τρώνε παθαίνουν την πλάκα τους και με λένε ζαχαροπλάστη και πάντα μου ζητάνε τη συνταγή εγώ όμως δεν τους την δίνω…

Λίγα μυστικά ακόμα

Όταν ψήνεται το κέικ στο φούρνο από τα 35 λεπτά θα βουτάτε με προσοχή μία οδοντογλυφίδα ή ότι άλλο μυτερό έχετε κι αν τραβάει χυλό σημαίνει ότι δεν έγινε αν δεν τραβάει σημαίνει ότι είναι έτοιμο το κέικ! Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

42 Minutes
10-15 άτομα
  1. 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  2. 1 κούπα ζάχαρη
  3. 1 κούπα ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο
  4. 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
  5. ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  6. 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ

  2. 2

    Και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει χυλός.

  3. 3

    Προθερμάνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

  4. 4

    Έπειτα λαδώνουμε μια φόρμα της επιλογής μας, βάζουμε λίγο αλεύρι ίσα να καλύψει το λάδι

  5. 5

    Και μετά ρίχνουμε το χυλό μας στη φόρμα.

  6. 6

    Στη συνέχεια το βάζουμε για 35-40 λεπτά στο φούρνο.

Αντιδράσεις

Από

toliscoolcookthebest
στις
Θεσσαλονίκη,Ελλαδα