stives2012
stives2012 @cook_8495611

H απλοτητα σ΄ολο της το μεγαλείο ..

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλό θα είναι να την βάλετε σε απορροφητικό χαρτί μετα το τηγάνι. Επίσης μπορείτε να βάλετε λίγο μέλι λίγο πρίν την σερβίρετε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
περίπου 4 τυρόψωμα
  1. 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  2. 4 γρ. μαγιά
  3. 1/2 κουπας γάλα φρέσκο
  4. 1 κ.γ. ξύδι
  5. 3/4 κουπας νερό (περίπου)
  6. 200 γρ. φέτα (περίπου)
  7. 1 πρέζα αλάτι
  8. λίγο σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε το αλεύρι με την μαγιά ρίχνουμε το αλάτι και κάνουμε λακουβίτσα στην μέση, προσθέτουμε το ξύδι, το ελαιόλαδο το γάλα και το μισό νερό και ζυμώνουμε προσθέτουμε οσο νερό χρειαστεί ώστε να να έχουμε μια αφράτη ζύμη.

  2. 2

    Αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα.

  3. 3

    Χωρίζουμε σε μπαλάκια, βάζουμε αλεύρι στο μπαγκο μας και ανοιγουμε την ζύμη μας περίπου 15 εκ φάρδος και 1 εκ πάχος ανάλογα τα γούστα...στην συνέχεια βάζουμε την φέτα (εγώ βάζω περίπου 50 γρ) αφού την έχουμε κόψη με τα δαχτυλά μας επάνω στο ζυμάρι και τοποθετούμε άλλο ενα ζυμαράκι απο επάνω και κλείνουμε τις άκρες ώστε να εγκλωβιστεί η φέτα μέσα.

  4. 4

    Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο σπορέλαιο και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτα απο κάθε πλευρά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

Ζουζουνελ
Ζουζουνελ @cook_8455179
Πολύ όμορφο ζυμαράκι, και εύκολα να φτιαχτούν!Ευχαριστώ για την συνταγή!

Από

stives2012
stives2012 @cook_8495611
στις