Heringssalat
Μια ασυνίθηστη και εύκολη σαλάτα, που την έκανε η μαμά μου στις γιορτές. Όσοι έχουνε συγγενείς ή μένουν στην Γερμανία σίγουρα ξερουνε την συνταγή.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τα φιλέτα ρέγγας ή του σκουμπριού σε μικρά κομματάκια. Αν δεν βρούμε φιλέτα, καθαρίζουμε το ψάρι μας από τα κόκκαλα και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
-
2
Κόβουμε επίσης σε μικρά κομματάκια τα παντζάρια, τα τουρσί αγγουράκια, το κρεμμύδι και το ξυνόμηλο, αφού το έχουμε ξεφλουδίσει.
-
3
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα παραπάνω κι όλα τα άλλα υλικά, ανακατεύοντας τα. Βάζουμε την σαλάτα στο ψυγείο για 24 ώρες, ανακατεύοντας που και που.
Σχόλια