Η απίθανη βασιλόπιτα του Παρλιάρου

Bαθμολογία: 4.6279
       
 
43 ψήφοι
ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 21.11.10

Περιγραφή

Βασιλόπιτα με αμύγδαλα, φυστίκια και ξερά φρούτα.
Η απίθανη βασιλόπιτα του Παρλιάρου
photo: karavour

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ. βούτυρο
  • 250 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 125 γρ. αμύγδαλο αλεσμένο
  • 125 γρ. φιστίκι αιγίνης αλεσμένο
  • 6 αυγά
  • 250 γρ. αλεύρι
  • 1 κ.γ μπέικιν
  • 300 γρ. ξερά φρούτα ψιλοκομμένα
  • 200 γρ. αμαρέτο
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Μουσκεύουμε τα ξερά φρούτα μέσα στο αμαρέτο.
  2. Χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τους αλεσμένους ξηρούς καρπούς μέχρι να φουσκώσουν.
  3. Λιώνουμε τα ξερά φρούτα μαζί με το αμαρετο και το ρίχνουμε στο μίγμα συνεχίζοντας για λίγο το χτύπημα.
  4. Ρίχνουμε σταδιακά τα αυγά.
  5. Προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν ανακατευοντας συνεχώς.
  6. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί τοποθετούμε το μίγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγη αυτη ειναι απο την εκπομπή "Γλυκες αλχημείες" με τον Στέλιο Παρλιάρο.

Σχετικές συνταγές

Μια ξεχωριστή βασιλόπιτα Μια ξεχωριστή βασιλόπιτα
4.9259
       
       
(27)
Βασιλόπιτα Πολίτικη Βασιλόπιτα Πολίτικη
4.25
       
       
(4)
Βασιλόπιτα, η τυχερή Βασιλόπιτα, η τυχερή
3.6667
       
       
(6)

    75 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Αλεξανδρα ΚΙΛΚΙΣ, 27-11-10  
    Αυτη τη συνταγη για βασιλοπιτα φτιαχνω εδω και δυο χρονια που την ειδα στην τηλεοραση.Είναι απίθανη!!
    #
    Σχόλιο από machi, 27-11-10  
    Κι εγώ επίσης τα τελευταία 2 χρόνια την φτιάχνω και είναι υπέροχη, καταπληκτική συνταγή!!
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 27-11-10  
    Πραγματι ειναι υπέροχη βασιλόπιτα!
    #
    Σχόλιο από evisam, 27-11-10  
    Εξαιρετική! Είναι η βασιλόπιτα που έκανα πέρυσι και, μάλλον, θα την επαναλάβω και φέτος, γιατι ενθουσίασε τους πάντες.
    #
    Σχόλιο από PENELOPITSA, 27-11-10  
    Έχω μια απορία. Όταν λέτε ότι λυώνουμε τα φρούτα τι εννοείτε? Στο μούλτι?
    #
    Σχόλιο από mitsaki, 28-11-10  
    δε μ αρέσουν τα ξερά φρούτα ούτε το αμαρέτο αν βάζαμε πχ νιφάδες σοκολάτας η κάτι άλλο θα άλλαζε πολύ;Κυρίως απευθύνω την ερώτηση σ αυτούς που την έφτιαξαν πέρσι.Ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 28-11-10  
    PENELOPITSA αφου τα μουλιασεις καλα στο αμαρετο μετα θα τα λιωσεις στο μουλτι
    mitsaki ουτε και εγω συμπαθω τα ξερά φρουτα αλλα εδω ειναι λιωμένα και αλλάζει λίγο.Οσο για την ερωτηση σου δεν μπορω να σου απαντησω γιατι ζητας μια αλλη συνταγη.Δεν εχω ιδεα πως θα μπορουσε να βγει.Και για υγρο αντι του αμαρετο?
    #
    Σχόλιο από Αλεξανδρα ΚΙΛΚΙΣ, 28-11-10  
    Εγω αντι για αμαρετο ειχα βαλει λικερ με αρωμα καφε και ειχε γινει τελειο.
    #
    Σχόλιο από mitsaki, 28-11-10  
    Συγγνώμη δεν είχα δει ότι προσθέτει όλο το αμαρέτο μέσα στο μίγμα νόμιζα ότι απλά τα μουσκεύει εκεί;Προφανώς τότε πρέπει να μπει το υγρό .Φαντάζομαι ότι μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο όμως λικέρ στην ίδια ποσότητα αν δεν μας αρέσει η γεύση του πικραμύγδαλου
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 28-11-10  
    και με κονιακ νομιζω θα ειναι ωραια!
    #
    Σχόλιο από Faganaki, 28-11-10  
    Th syntagh ayth thn ftiaxnw kai gw edw kai 2 xronia,apo otan thn eida dhl,kai einai me diafora h kalyterh vasilopita pou exw faei!!!!!!!!!Teleia!!!! Thn prwth fora thn ekana 2 fores,th deyterh me liker lemoni...O,ti liker kai na baleis ginetai TELEIA,opote analogws ta gousta!!!!
    #
    Σχόλιο από karavour, 29-11-10  
    Με πρόλαβες στο τσακ! Αυτή τη βδομάδα είχα αποφασίσει ν'ανεβάσω εγώ αυτή τη συνταγή γιατί έψαξα κι είδα μέσα στις πολλές βασιλόπιτες που υπάρχουν ότι δεν την είχε ανεβάσει κανένας. Κι επειδή είναι η αγαπημένη μου βασιλόπιτα μετά την πολίτικη (τις άλλες τις έχω βαρεθεί) είπα να την μοιραστώ, αλλά τελικά με πρόλαβες!!! :):):)
    #
    Σχόλιο από poli, 29-11-10  
    Κι εγώ την έκανα πέρσι κι όλοι ειχαν να λένε για αυτή τη βασιλόπιτα!!Πολύ αρωματκή και ιδιαίτερη.Τρώγεται σαν κέικ όλες τις εποχές!!
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 29-11-10  
    karavour και εγω γι'αυτο την ανέβασα!Ειδα οτι δεν υπαρχει και ειπα ειναι κριμα μια τοσο σουπερ βασιλοπιτα!
    #
    Σχόλιο από iliakat, 30-11-10  
    Θα μπορούσε κανείς να μου πει σε τι διαστάσεων ταψί αντιστοιχούν περίπου αυτα τα υλικά;
    #
    Σχόλιο από ΣΙΣΥ, 30-11-10  
    ναι παιδία σε τί νούμερο ταψάκι τι φτιάχνεται και όταν λέτε ξερά φρούτα πού τα βρίσκουμε? είναι αυτά που βρίσκουμε στο σούπερ μάρκετ ως κοντιτα( δεν ξέρω αν το λέω σωστά ...)θα την φτιάξω και γω φέτος γιατί δεν έχω βρεί μια συνταγή για βασιλόπιτα που να μου αρέσει πολύ και ο Παρλιάρος είναι πάντα εγγύηση στα γλυκά ...
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 30-11-10  
    με τα νουμερα στα ταψια δεν τα παω καλα αλλα νομιζω οτι ειναι 30.Με το ματι θα δεις το μεγεθος μιας βασιλοπιτας για σιγουρα
    #
    Σχόλιο από karavour, 30-11-10  
    Σίσυ, εγώ τη φτοιάχνω σε μέτριο στρογγυλό ταψί, αλλά θα το δεις και με το μάτι. Φουσκώνει λίγο αλλά όχι τόσο όσο ένα απλό κέικ (λόγω των φρούτων γίνεται πιο βαρύ).
    Τα ξερά φρούτα είναι τα γνωστά αποξηραμένα (π.χ. σύκα, δαμάσκηνα, βερύκοκα) ή ό,τι άλλο βρεις. Εγώ έχω βάλει διάφορα. Μπορείς επίσης να αποξηράνεις και μόνη σου, αλλά αυτό θα πάρει λίγο χρόνο
    #
    Σχόλιο από dcroula, 30-11-10  
    Θέλει 30άρι ταψί σίγουρα, το είδα στο σάιτ του Παρλιάρου "Γλυκές Αλχημείες".
    #
    Σχόλιο από ΣΙΣΥ, 5-12-10  
    ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σας, θα την φτιάξω σίγουρα για την Πρωτοχρονια.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    53 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Αλεξανδρα ΚΙΛΚΙΣ, 27-11-10  
    Αυτη τη συνταγη για βασιλοπιτα φτιαχνω εδω και δυο χρονια που την ειδα στην τηλεοραση.Είναι απίθανη!!
    #
    Σχόλιο από machi, 27-11-10  
    Κι εγώ επίσης τα τελευταία 2 χρόνια την φτιάχνω και είναι υπέροχη, καταπληκτική συνταγή!!
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 27-11-10  
    Πραγματι ειναι υπέροχη βασιλόπιτα!
    #
    Σχόλιο από evisam, 27-11-10  
    Εξαιρετική! Είναι η βασιλόπιτα που έκανα πέρυσι και, μάλλον, θα την επαναλάβω και φέτος, γιατι ενθουσίασε τους πάντες.
    #
    Σχόλιο από Faganaki, 28-11-10  
    Th syntagh ayth thn ftiaxnw kai gw edw kai 2 xronia,apo otan thn eida dhl,kai einai me diafora h kalyterh vasilopita pou exw faei!!!!!!!!!Teleia!!!! Thn prwth fora thn ekana 2 fores,th deyterh me liker lemoni...O,ti liker kai na baleis ginetai TELEIA,opote analogws ta gousta!!!!
    #
    Σχόλιο από karavour, 29-11-10  
    Με πρόλαβες στο τσακ! Αυτή τη βδομάδα είχα αποφασίσει ν'ανεβάσω εγώ αυτή τη συνταγή γιατί έψαξα κι είδα μέσα στις πολλές βασιλόπιτες που υπάρχουν ότι δεν την είχε ανεβάσει κανένας. Κι επειδή είναι η αγαπημένη μου βασιλόπιτα μετά την πολίτικη (τις άλλες τις έχω βαρεθεί) είπα να την μοιραστώ, αλλά τελικά με πρόλαβες!!! :):):)
    #
    Σχόλιο από poli, 29-11-10  
    Κι εγώ την έκανα πέρσι κι όλοι ειχαν να λένε για αυτή τη βασιλόπιτα!!Πολύ αρωματκή και ιδιαίτερη.Τρώγεται σαν κέικ όλες τις εποχές!!
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 29-11-10  
    karavour και εγω γι'αυτο την ανέβασα!Ειδα οτι δεν υπαρχει και ειπα ειναι κριμα μια τοσο σουπερ βασιλοπιτα!
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 30-11-10  
    με τα νουμερα στα ταψια δεν τα παω καλα αλλα νομιζω οτι ειναι 30.Με το ματι θα δεις το μεγεθος μιας βασιλοπιτας για σιγουρα
    #
    Σχόλιο από karavour, 30-11-10  
    Σίσυ, εγώ τη φτοιάχνω σε μέτριο στρογγυλό ταψί, αλλά θα το δεις και με το μάτι. Φουσκώνει λίγο αλλά όχι τόσο όσο ένα απλό κέικ (λόγω των φρούτων γίνεται πιο βαρύ).
    Τα ξερά φρούτα είναι τα γνωστά αποξηραμένα (π.χ. σύκα, δαμάσκηνα, βερύκοκα) ή ό,τι άλλο βρεις. Εγώ έχω βάλει διάφορα. Μπορείς επίσης να αποξηράνεις και μόνη σου, αλλά αυτό θα πάρει λίγο χρόνο
    #
    Σχόλιο από ΣΙΣΥ, 5-12-10  
    ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σας, θα την φτιάξω σίγουρα για την Πρωτοχρονια.
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 10-12-10  
    Καλησπέρα Ελένη.Καλώς ήρθες!Πανω-κάτω θα την ψήσεις την βασιλόπιτα
    #
    Σχόλιο από karavour, 27-12-10  
    july πολύ έντονη δεν είναι η γεύση, αλλά σου έρχεται αρκετά. Δηλαδή αν δεν σου αρέσει το αμαρέτο καλύτερα μην φτιάξεις τη συγκεκριμένη συνταγή γιατί αυτή είναι και η νοστιμιά της
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 30-12-10  
    Καλησπέρα και χρόνια πολλα!!!Αλευρι για όλες τις χρησεις να βάλεις.Εχει το μπέικιν και δεν χρειαζεται φαρίνα
    #
    Σχόλιο από dcroula, 1-1-11  
    Πολύ νόστιμη, αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο, είναι το απίστευτο άρωμα που έχει.
    #
    Σχόλιο από NICKY, 2-1-11  
    Εξαιρετική βασιλόπιτα, πλούσια υλικά, ωραίο αποτέλεσμα.
    #
    Σχόλιο από γλυκακια, 3-1-11  
    Η πιο νόστιμη βασιλόπιτα!!!!
    #
    Σχόλιο από ευαγγελία28, 4-1-11  
    πάρα πολύ ωραία αλλά δεν την δίνω άριστα γιατί το αμαρετο μου έπεσε κάπως πολ'ι. θα προτιμούσα ποιο λίγο. αλλά φαγόθικέ κατευθίαν μπορώ να πώ ευχαριστώ φγια την συνταγη.
    #
    Σχόλιο από anastasia9, 4-1-11  
    Την έκανα τη βασιλοπιτα,ηταν ωραια αλλα θα προτιμουσανα φουσκωσει παραπανω και καταλαβα τελικα οτι παροτι είναι νοστιμη εμεις προτιμαμε καποια να φερνει σε τσουρεκι περισσοτερο
    #
    Σχόλιο από dcroula, 13-1-11  
    Αυτή τη φορά η ψήφος είναι απο την μαμά μου, που μου την παρήγγειλε να της την ξαναφτιάξω. Τόσο πολύ της άρεσε.
    Την έκανα σαν κέικ, χωρίς την άχνη....και πάλι έγινε πολύ νόστιμη.
    Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν αντί για φιστίκια Αιγίνης, να βάλω καρύδια.
    Εξαιρετική και πάλι.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    17 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από PENELOPITSA, 27-11-10  
    Έχω μια απορία. Όταν λέτε ότι λυώνουμε τα φρούτα τι εννοείτε? Στο μούλτι?
    #
    Σχόλιο από mitsaki, 28-11-10  
    δε μ αρέσουν τα ξερά φρούτα ούτε το αμαρέτο αν βάζαμε πχ νιφάδες σοκολάτας η κάτι άλλο θα άλλαζε πολύ;Κυρίως απευθύνω την ερώτηση σ αυτούς που την έφτιαξαν πέρσι.Ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 28-11-10  
    PENELOPITSA αφου τα μουλιασεις καλα στο αμαρετο μετα θα τα λιωσεις στο μουλτι
    mitsaki ουτε και εγω συμπαθω τα ξερά φρουτα αλλα εδω ειναι λιωμένα και αλλάζει λίγο.Οσο για την ερωτηση σου δεν μπορω να σου απαντησω γιατι ζητας μια αλλη συνταγη.Δεν εχω ιδεα πως θα μπορουσε να βγει.Και για υγρο αντι του αμαρετο?
    #
    Σχόλιο από mitsaki, 28-11-10  
    Συγγνώμη δεν είχα δει ότι προσθέτει όλο το αμαρέτο μέσα στο μίγμα νόμιζα ότι απλά τα μουσκεύει εκεί;Προφανώς τότε πρέπει να μπει το υγρό .Φαντάζομαι ότι μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο όμως λικέρ στην ίδια ποσότητα αν δεν μας αρέσει η γεύση του πικραμύγδαλου
    #
    Σχόλιο από ΚΕΡΑΣΑΚΙ, 28-11-10  
    και με κονιακ νομιζω θα ειναι ωραια!
    #
    Σχόλιο από iliakat, 30-11-10  
    Θα μπορούσε κανείς να μου πει σε τι διαστάσεων ταψί αντιστοιχούν περίπου αυτα τα υλικά;
    #
    Σχόλιο από ΣΙΣΥ, 30-11-10  
    ναι παιδία σε τί νούμερο ταψάκι τι φτιάχνεται και όταν λέτε ξερά φρούτα πού τα βρίσκουμε? είναι αυτά που βρίσκουμε στο σούπερ μάρκετ ως κοντιτα( δεν ξέρω αν το λέω σωστά ...)θα την φτιάξω και γω φέτος γιατί δεν έχω βρεί μια συνταγή για βασιλόπιτα που να μου αρέσει πολύ και ο Παρλιάρος είναι πάντα εγγύηση στα γλυκά ...
    #
    Σχόλιο από dcroula, 30-11-10  
    Θέλει 30άρι ταψί σίγουρα, το είδα στο σάιτ του Παρλιάρου "Γλυκές Αλχημείες".
    #
    Σχόλιο από ELENI_M, 10-12-10  
    Καινούργια στην παρέα!!!
    Ψήνουμε σε αντιστάσεις ή στον αέρα;
    Ευχαριστώ πολύ.
    #
    Σχόλιο από july88, 19-12-10  
    θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση σε όσους την έχουν φτιάξει.Αν έχει την έντονη γεύση από το ποτό.
    #
    Σχόλιο από nansypapak, 29-12-10  
    Θέλω και εγώ φέτος να φτιάξω βασιλόπιτα και λέω να την δοκιμάσω. Να ρωτήσω κάτι : χρησιμοποιούμε αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή αυτό που φουσκώνει? Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους μασ.
    #
    Σχόλιο από nxd, 9-12-11  
    Επειδη θελω να την φτιαξω δοκιμαστικα για να δω αν μας αρεσει μπορειτε να μου πειτε εαν μπορω να αντικαταστησω τα φυστικια και τα αμυγδαλα με πουδρα φουντουκιου?

    Ευχαριστω.
    #
    Σχόλιο από elenitsa90, 16-12-11  
    Καλησπερα παιδια!!! Το αποφασισα να ακολουθησω τον Παρλιαρο φετος! Μια ερωτηση εχω μονο... Απο πανω, τι υλικα να βαλω να γραψω 2012 με αυτο το ασπρο, οπως οι αγοραστές οι βασιλοπιτες???? Μπορει να με βοηθησει καποιος?
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 16-12-11  
    Ελενίτσα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το γλάσσο http://www.sintagespareas.gr/sintages/glaso-gia-mpiskota.html ή αυτό http://www.sintagespareas.gr/sintages/glaso-lemoniou.html. Καλή επιτυχία!
    #
    Σχόλιο από loleas21, 19-12-11  
    Οι ξηροι καρποι φανταζομαι ειναι ωμοι ετσι; Πρεπει να ειναι πραγματικα απιθανη!!
    #
    Σχόλιο από k_aleka, 31-12-12  
    Καλησπέρα!! Η συνταγή φαίνεται πολύ ωραία, αποφεύγω ωστόσο το βούτυρο, θα μπορούσα πιστεύετε να το αντικαταστήσω με ηλιέλαιο?Καλή χρονιά!
    #
    Σχόλιο από Nancy82, 2-1-13  
    Την έφτιαξα με τοσο ενθουσιασμό διαβάζοντας τόσα θετικά σχόλια εδω μέσα, έψαξα κ' τη σχετική εκπομπή και βρήκα ακριβως πως γίνεται, την ακολούθησα πιστά και ευλαβικά, την άφησα και παραπάνω αλλα 10' με ενα 15'...η εμφάνιση της ήταν ωραία, αλλά οταν έκοψα το πρωτο κομμάτι, μου φάνηκε οτι ειχε κάτσει κ' σαν να ήταν νωπή εσωτερικά,οχι αφράτη εννοώ και απο γεύση πολύ άγευστη. Για να αποφύγω λάθη στο μέλλον αν τη ξανακάνω,Θα θελα να ρωτήσω αν τη ψήνετε σε αντιστάσεις ή σε αέρα?διάβασα κάπου οτι σε αντιστάσεις ψήνονται οι βασιλόπιτες.Επίσης φουσκώνει καθόλου?μήπως την έβγαλα εγώ νωρίτερα?

    5 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από Αλεξανδρα ΚΙΛΚΙΣ, 28-11-10  
    Εγω αντι για αμαρετο ειχα βαλει λικερ με αρωμα καφε και ειχε γινει τελειο.
    #
    Σχόλιο από Κέλλη, 14-12-10  
    Θα ήθελα να σας πω ότι ο Στ. Παρλιάρος δημοσίευσε πέρισυ και μια άλλη συνταγή για βασιλόπιτα την περίφημη βασιλόπιτα με την ονομασία S.P.2010.Είναι μια παραλλαγή της ΄΄απίθανης βασιλόπιτας΄΄.Δεν χρησιμοποιεί φυστίκι αλλά μόνο αμυγδαλόσκονη 250γρ.και 250γρ αλεύρι.Μουλιάζει για ένα βράδυ σε 200γρ. κονιάκ 100γρ.σταφίδες ξανθές και 100γρ.δαμάσκηνα ξερά και σύκα ψιλοκομμένα τα οποία πολτοποιεί όλα μαζί και τα ρίχνει στον κάδο με τα υπόλοιπα υλικά.Κατά τα άλλα είναι ακριβώς η ίδια συνταγή.Καλή επιτυχία σε όσους την φτιάξουν και καλές γιορτές σε όλους.
    #
    Σχόλιο από Κέλλη, 15-12-10  
    Υπάρχει και μια άλλη παραλαγή της βασιλόπιτας του Στ. Παρλιάρου.Την παρουσίασε τα Χριστούγεννα του 2009 στις Γλυκιές Αλχημείες.Αντί για ξερά φρούτα βράζει επί μια ώρα 2-3 πορτοκάλια τα οποία στη συνέχεια πολτοποιεί και τα ανακατεύει με 250γρ. ελαιόλαδο.Χτυπά 5 αυγά με 400γρ. ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Ανακατεύει με το προηγούμενο μείγμα, προσθέτει 500γρ αλεύρι,1κ.γλ.μπαίκιν πάουντερ, 1κ.γλ.μαχλέπι σκόνη και 5 σταγόνες μαστιχέλαιο ή μαστίχα χιώτικη κοπανισμένη,τα ανακατεύει όλα μαζί και ψήνει σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οc για μια ώρα ή λίγο περισσότερο αν χρειαστεί.Αφού κρυώσει την πασπαλίζει με ζάχαρη άχνη.
    #
    Σχόλιο από dimos, 5-1-12  
    DEMPEST
    #
    Σχόλιο από Mikri Tereza, 30-12-13  
    Καταπληκτικη! Δεν ειχα φυστικια αιγινης και εβαλα καρυδια, αλλα και παλι βγηκε φοβερη!!!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Μετατροπές ταψιών
    Θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ που γράφει τις διασ...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    10 συμβουλές για να μην πάρετε βάρος στις γιορτές
    Είναι πολύ συνηθισμένο για πολλούς από εμάς τις...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    Ένα βιβλίο 33 αγαπημένων συνταγών, του/της ANGOLINA
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 35 αγαπημένων συνταγών, του/της spylinux
    Κέικ
    Ένα βιβλίο 18 αγαπημένων συνταγών, του/της ANGOLINA
    ΓΛΥΚΑ
    Ένα βιβλίο 74 αγαπημένων συνταγών, του/της kikinas
    Χριστούγεννα
    Ένα βιβλίο 14 αγαπημένων συνταγών, του/της JulieVaiopoulou