Η απόλυτη καρμπονάρα χωρίς αυγά
Λίγα μυστικά ακόμα
Σε περιπτωση που θελουμε να ξαναζεστανουμε προσθετουμε 1 φλυτζανι γαλα και ανακατευουμε.
Υλικά
-
1 πακετο μακαρονια
-
250 γρ μπεικον - ψιλοκομενο
-
250 γρ κεφαλογραβιερα - τριμενη
-
250 γρ ρεγκατο - τριμενο
-
1 κουτι μανιταρια - κομενα
-
1 κουτι κρεμα γαλακτος
-
1 κουταλια βουτυρο
-
αλατι-πιπερι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Bραζουμε τα μακαρονια με το αλατι και τα σουρώνουμε.
-
2
Στην κατσαρολα μας ριχνουμε το βουτυρο το μπεικον και τα μανιτατια και τα σωταρουμε για 5'
-
3
Κατοπιν ριχνουμε τα μακαρονια με τα υπολοιπα υλικα και ανακατευουμε συνεχως μεχρι να δεσει η σαλτσα μας.
-
4
Σερβιρουμε ζεστα.
Σχόλια (62)