Η κασερόπιτα της Γεωργίας
Μια φανταστική και πανεύκολη κασερόπιτα που μου έμαθε τη συνταγή η κουμπάρα μου η Γεωργία..!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το αλάτι και εγώ την 1η φορά που την έφτιαξα το φοβήθηκα και δεν έβαλα αλλά το μετάνιωσα για να πω την αλήθεια μου.Το μίγμα μας πρέπει να είναι ένας πηχτός χυλός, όχι πιο σφιχτός. Τέλος, προτιμήστε μεγάλο ταψί για να γίνει πιο λεπτή και τραγανή.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβουμε το κασέρι και κρατάμε μια χούφτα ξέχωρα για μετά.
-
2
Κρατάμε για αργότερα λίγο από το λάδι ή τη μαργαρίνη.
-
3
Σπάμε τη φέτα σε κομμάτια.
-
4
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.
-
5
Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε καλά το ταψί μας, απλώνουμε το μίγμα μας και πασπαλίζουμε με το κασέρι που έχουμε κρατήσει.
-
6
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50-60 λεπτά περίπου.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια