Η καταπληκτική μπουγάτσα μου
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζω σε κατσαρόλα το γάλα και τη ζάχαρη, μέχρι να φουσκώσει.
-
2
Βάζω σε κατσαρολάκι το βούτυρο να λιώσει και αφού λιώσει προσθέτω το αλεύρι.
-
3
Ανακατεύω και το ρίχνω στο γάλα.
-
4
Με σύρμα ανακατεύω να διαλυθεί και αφού είναι ακόμη στο μάτι περιμένω ανακατεύοντας συνεχώς να πήξει η κρέμα.
-
5
Κατεβάζω από τη φωτιά και βάζω τις βανίλιες και τους κρόκους.
-
6
Λαδώνω ταψί μακρόστενο μεγάλο.
-
7
Ρίχνω μέσα το μείγμα ανάμεσα στα δυο φύλλα σφολιάτας και χαράσσω κομμάτια.
-
8
Ψήνω στους 180-200 βαθμούς για 40-50 λεπτά μέχρι να ροδίσει. καλή επιτυχία.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια