Η ομελέτα του αθλητή
Ομελέτα με αυγά και καλαμπόκι, το φαγητό των αθλητών. Ένας συνδυασμός αλμυρού και γλυκού.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να το συνοδέψετε με σαλάτα του σεφ, ντοματούλα και φέτα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε λίγο παρθένο ελαιόλαδο να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού, καθώς έχουμε χτυπήσει σε ένα πιάτο βαθύ τα αυγά.
-
2
Όταν το λάδι κάψει ρίχνουμε μέσα το μείγμα των αυγών και παράλληλα βάζουμε δυο κουταλιές της σούπας καλαμπόκι.
-
3
Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα όλο μαζί ώστε να έχουν γίνει ένα μείγμα μέσα στο τηγάνι. Όταν έρθει στο δικό σας επιθυμητή μορφή το βγάζετε. Έτοιμο μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (17)