κύρια φωτογραφία συνταγής Η ομελέτα του αθλητή
nasioulini
nasioulini @cook_8490156
rodos,

Ομελέτα με αυγά και καλαμπόκι, το φαγητό των αθλητών. Ένας συνδυασμός αλμυρού και γλυκού.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να το συνοδέψετε με σαλάτα του σεφ, ντοματούλα και φέτα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
1 ομελέτα
  1. 2 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
  2. Παρθένο ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε λίγο παρθένο ελαιόλαδο να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού, καθώς έχουμε χτυπήσει σε ένα πιάτο βαθύ τα αυγά.

  2. 2

    Όταν το λάδι κάψει ρίχνουμε μέσα το μείγμα των αυγών και παράλληλα βάζουμε δυο κουταλιές της σούπας καλαμπόκι.

  3. 3

    Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα όλο μαζί ώστε να έχουν γίνει ένα μείγμα μέσα στο τηγάνι. Όταν έρθει στο δικό σας επιθυμητή μορφή το βγάζετε. Έτοιμο μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (17)

kostas
kostas @cook_8449799
αμα οι αθλητες τρωνε ομελετα με καλαμποκι ,τοτε οι πρωταθλητες τι τρωνε???ομελετα με πιτουρα???χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλοοοοο εεεεεεεε???:):):):):):):)

Από

nasioulini
nasioulini @cook_8490156
στις
rodos,