Η πιο εύκολη μηλόπιτα της ζωής σας

Bαθμολογία: 4.4865
       
 
37 ψήφοι
Evasmakou, 09.02.09

Περιγραφή

Πιο εύκολη...ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ!!! Χίλια ευχαριστώ Σοφία!
Η πιο εύκολη μηλόπιτα της ζωής σας
photo: Krys

Συνταγή από:

Evasmakou

7 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 γρ αλεύρι
  • 250 γρ ζάχαρη
  • 250 γρ σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 βανίλια
  • 1 κουταλάκι μπέικεν πάουντερ
  • 1 κιλό μήλα
  • κανέλα
  • 125 γρ παγωμένο βούτυρο
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Διάφορα κέικ
Μέθοδος: Φούρνου
Διατροφή: Χορτοφαγική
Δυσκολία: Εύκολο
Περιέχει: Βούτυρο , Μήλα , Φρούτα
Σερβίρει: 10- 12 άτομα
Κόστος:
(4 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(4 ψήφοι)
Προετοιμασία: 23' (4 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 60' (4 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το σιμιγδάλι, βανίλια και μπέικεν πάουντερ.
  2. Παίρνουμε μια στρόγγυλη φόρμα με κούμπωμα και απλώνουμε το 1/3 του μίγματος μας.
  3. Τρίβουμε με τον τρίφτη τα μισά μήλα από πάνω, τα απλώνουμε ομοιόμορφα και τα πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.
  4. Απλώνουμε από πάνω ακόμη 1/3 του μίγματος και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα μήλα και την κανέλα.
  5. Τελευταίο "στρώμα" , το υπόλοιπο 1/3 του μίγματος.
  6. Στο τελείωμα, τρίβουμε το βούτυρο από πάνω, είτε με τον τρίφτη αν το έχουμε βάλει στην κατάψυξη για να σκληρύνει, είτε με ένα μαχαιράκι σε μικρά κομμάτια. Προσέχουμε να απλωθούν παντού τα κομμάτια του βουτύρου.
  7. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
  8. Αφήνουμε να κρυώσει καλά στη φόρμα πριν το βγάλουμε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Δεν είναι άσχημη ιδέα να την ετοιμάσετε μια μέρα νωρίτερα από τότε που θέλετε να την προσφέρετε, γιατί "δένουν" καλύτερα τα υλικά της. Όσο για τα μήλα, αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και λίγα παραπάνω. Λίγα,ε;

Σχετικές συνταγές

Μηλόπιτα αρωματική Μηλόπιτα αρωματική
4.843
       
       
(223)
Η μηλόπιτα της μαμάς Η μηλόπιτα της μαμάς
5
       
       
(2)
Πολύ εύκολη μηλόπιτα Πολύ εύκολη μηλόπιτα
4.3571
       
       
(14)
Μηλόπιτα Ιταλική Μηλόπιτα Ιταλική
5
       
       
(1)
Τεμπελομηλόπιτα Τεμπελομηλόπιτα
4.8182
       
       
(22)
Μηλόπιτα με τριφτή ζύμη 2 Μηλόπιτα με τριφτή ζύμη 2
4.6667
       
       
(6)
Γερμανική μηλόπιτα Γερμανική μηλόπιτα
4.5
       
       
(10)

    58 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Άντρη, 16-2-09  
    Δέν έχει υγρά η συνταγή?Μονον τα άλευρα και το ΒΡ?Και μπαινει και στον φούρνο?
    #
    Σχόλιο από Evasmakou, 16-2-09  
    'Οσο και να φαίνεται περίεργο, δεν έχει υγρά η συνταγή...Βγάζουν όμως αρκετά τα μήλα. Κι εγώ την ίδια απορία είχα μέχρι που την έφτιαξα!
    #
    Σχόλιο από giotasamos, 19-2-09  
    Είναι τέλεια!!!!! Μπράβο!!!
    Εγώ πασπάλισα χοντροκομμένα καρύδια στο μήλο. Την επομένη ήταν ωραιότερη.
    #
    Σχόλιο από Evasmakou, 19-2-09  
    Να σου πω...τα καρυδια δεν τα ειχα σκεφτει. Ωραια ιδεα! Χαιρομαι που σου αρεσε και πραγματικα την επομενη μερα ειναι πολυ καλυτερη. Ασε τωρα που το σκεφτομαι ειναι και νηστισημη και ερχεται Σαρακοστη!
    #
    Σχόλιο από tzini4, 16-3-09  
    Καταπληκτική η μηλοπιτα!!!!Την εφτιαξα την Παρασκευή και δεν εμεινε ουτε κομματάκι.Πασπάλισα κι εγώ καρύδι στο μήλο, επίσης πρόσθεσα ξύσμα πορτοκαλιού στο μίγμα με το αλεύρι και περιέχυσα όλο το γλυκό με το χυμό ενός πορτοκαλιού πριν να το βάλω στο φούρνο.
    Μοσχομύρισε όλο το σπίτι! Θα την ξαναφτιάξω σίγουρα!!!!
    #
    Σχόλιο από Krys, 20-3-09  
    Τι μέγεθος ταψί χρησιμοποιούμε?
    #
    Σχόλιο από Krys, 21-3-09  
    Τελικά την έκανα σε ταψί 26,5 εκ. κ πρόσθεσα κ εγώ λίγα καρύδια επάνω από το μήλο κ αντικατέστησα τη ζάχαρη με καστανή ζάχαρη. Νομίζω πως παίρνει ακόμη κ 1,5 κιλό μήλα για να γίνει κ πιο ζουμερή.Όντως είναι καλύτερη την επόμενη μέρα. Για νηστήσιμη πολύ καλή!
    #
    Σχόλιο από Evasmakou, 23-3-09  
    Συγνωμη για την αργοπορια...ημουν εκτος και μολις τωρα ειδα την ερωτηση. Ναι, η διαμετρος της φορμας ( με κινητα τοιχωματα) ειναι περιπου 26 εκατοστα. Χαιρομαι που σου αρεσε!
    #
    Σχόλιο από Zouzouna, 4-5-09  
    Para polu kalh suntagh!!! Evala mavri zaxari kai 500gr mila(sigoura eithele kilo) kai pros to telos prosthesa ligo nero otan thn epsina giati nomiza oti tha mou kegotan...Thn epsisa gia 45 lepta. Parola auta den emeine kommati kai ksetrelathikan kai oi sunadelfoi tou antra mou!!! Euxaristo polu:)
    #
    Σχόλιο από Κοντέσσα Μαρία, 20-12-09  
    #
    Σχόλιο από AN MARI, 3-3-10  
    Ψάχνοντας για μια νηστίσιμη και εύκολη συνταγή μηλόπιτας έπεσα πάνω στη συνταγή σου. Οφέιλω να ομολογήσω ότι ενώ ενθουσιάστηκα με τον τίτλο, με απογοήτευσε λιγάκι ο τρόπος παρασκευήςς. Διαβάζωντας όμως τα σχόλια αποφάσισα να το ρισκάρω και φυσικά έμεινα άφωνη από το αποτέλεσμα και εγώ και οι συνάδελφοι στο γραφείο. Μπράβο, καταπληκτική!
    #
    Σχόλιο από daf, 22-3-10  
    Πολύ καλή, την έχω φτιάξει 2 φορές. Έχω όμως παρατηρήσει και τις 2 φορές οτί στη βάση καθώς και στο πάνω μέρος μένει κάτι σαν σκόνη, σαν να είναι άψητο το σιμιγδάλι ή να είναι παραπάνω απ'οτι πρέπει... Βάζω το βουτυρο απο πάνω αλλά και πάλι... και για τη βάση επίσης.. μήπως θέλει πολύ βούτυρο και κάτω?
    #
    Σχόλιο από Evasmakou, 22-3-10  
    Κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα την πρωτη φορα... Λυθηκε με το να βαλω λιγο περισσοτερο μηλο και πιο ζουμερο...
    #
    Σχόλιο από baking_fan, 31-3-10  
    Άρεσε στον άντρα μου και την έφαγε σχεδόν όλη μόνος του. Εμένα με απογοήτευσε λίγο. Μου φάνηκε ότι είχε υπερβολικά πολλά μήλα.
    #
    Σχόλιο από Polytimi, 13-4-10  
    Πολύ εύκολη συνταγή και με εξαιρετική επιτυχία! Τη έψησα στους 150 για 1 ώρα και ένα τέταρτο και έβαλα 1,5 κιλό μήλα (6 μήλα). Πεντανόστιμη έγινε! Μόνο, ίσως, πολύ γλυκειά... Την επόμενη φορά (που δε θα αργήσει, αφού σήμερα που γύρισα από τη σχολή η μηλόπιτα έλειπε... :-) ) λέω να βάλω 200γρ ζάχαρη αντί για 250 και ίσως κανένα ξινόμηλο...
    #
    Σχόλιο από Polytimi, 8-5-10  
    200 γραμμάρια ζάχαρη και ένα ξινόμηλο...
    Και την τρως όλη! ;-)
    #
    Σχόλιο από MANIABOLI, 3-11-10  
    Πολύ νόστιμη, κατι διαφορετικό απο την συνηθισμένη μηλόπιτα. Μου θύμισε λίγο χαλβά σιμιγδαλένιο και τα παραπάνω μήλα τα θέλει άνετα εγώ έβαλα 7 μεγάλα αχλαδόμηλα. Τέλεια ειδικά την δεύτερη μέρα.
    #
    Σχόλιο από bima, 17-12-10  
    την εφτιαξα σημερα ..η δοκιμη αυριο....πηρουνσκισ λοιπον αυριο...
    #
    Σχόλιο από georkost, 19-2-11  
    ειμαι ανθρωπος που δεν τρωει τα μηλα και την εφτιαξα για να μην μου χαλασουν τα μηλα που ειχα..απλα καταπληκτικη!!!
    #
    Σχόλιο από alertgirl, 12-6-11  
    poly-poly nostimi k poly-poly eykoli,alla exw mia aporia ,otan strwnete ta mila den xalaei to aleyri apo katw ???mono auto me kourase ...alla exei katoxyrwthei san tin episimi milopita....bravo kopeliaaa
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    39 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Κοντέσσα Μαρία, 20-12-09  
    #
    Σχόλιο από AN MARI, 3-3-10  
    Ψάχνοντας για μια νηστίσιμη και εύκολη συνταγή μηλόπιτας έπεσα πάνω στη συνταγή σου. Οφέιλω να ομολογήσω ότι ενώ ενθουσιάστηκα με τον τίτλο, με απογοήτευσε λιγάκι ο τρόπος παρασκευήςς. Διαβάζωντας όμως τα σχόλια αποφάσισα να το ρισκάρω και φυσικά έμεινα άφωνη από το αποτέλεσμα και εγώ και οι συνάδελφοι στο γραφείο. Μπράβο, καταπληκτική!
    #
    Σχόλιο από baking_fan, 31-3-10  
    Άρεσε στον άντρα μου και την έφαγε σχεδόν όλη μόνος του. Εμένα με απογοήτευσε λίγο. Μου φάνηκε ότι είχε υπερβολικά πολλά μήλα.
    #
    Σχόλιο από Polytimi, 13-4-10  
    Πολύ εύκολη συνταγή και με εξαιρετική επιτυχία! Τη έψησα στους 150 για 1 ώρα και ένα τέταρτο και έβαλα 1,5 κιλό μήλα (6 μήλα). Πεντανόστιμη έγινε! Μόνο, ίσως, πολύ γλυκειά... Την επόμενη φορά (που δε θα αργήσει, αφού σήμερα που γύρισα από τη σχολή η μηλόπιτα έλειπε... :-) ) λέω να βάλω 200γρ ζάχαρη αντί για 250 και ίσως κανένα ξινόμηλο...
    #
    Σχόλιο από MANIABOLI, 3-11-10  
    Πολύ νόστιμη, κατι διαφορετικό απο την συνηθισμένη μηλόπιτα. Μου θύμισε λίγο χαλβά σιμιγδαλένιο και τα παραπάνω μήλα τα θέλει άνετα εγώ έβαλα 7 μεγάλα αχλαδόμηλα. Τέλεια ειδικά την δεύτερη μέρα.
    #
    Σχόλιο από bima, 17-12-10  
    την εφτιαξα σημερα ..η δοκιμη αυριο....πηρουνσκισ λοιπον αυριο...
    #
    Σχόλιο από georkost, 19-2-11  
    ειμαι ανθρωπος που δεν τρωει τα μηλα και την εφτιαξα για να μην μου χαλασουν τα μηλα που ειχα..απλα καταπληκτικη!!!
    #
    Σχόλιο από alertgirl, 12-6-11  
    poly-poly nostimi k poly-poly eykoli,alla exw mia aporia ,otan strwnete ta mila den xalaei to aleyri apo katw ???mono auto me kourase ...alla exei katoxyrwthei san tin episimi milopita....bravo kopeliaaa
    #
    Σχόλιο από Evasmakou, 13-6-11  
    Για μεγαλύτερη ευκολία και για να μη "χάνω" τα ζουμάκια από τα μήλα, τρίβω κατευθείαν πάνω στο "στεγνό" μείγμα τα μήλα με τον ρεντε και μετά τα απλώνω απαλά με το χέρι να καλυφθεί όλη η επιφάνεια.. άλλωστε δεν έχει και πολύ σημασία να είναι ευθυγραμμισμένο το αλεύρι!!! ;)
    Έτσι δεν μένει και καθόλου στεγνό μείγμα στον πάτο...Α! και πάντα τη δεύτερη μέρα είναι καλύτερο...
    #
    Σχόλιο από ELENI PEIDOU, 13-8-11  
    Μόλις την έκανα και είμαι πολύ περιέργη αν θα γίνει καλή!!!Σε μια ώρα θα βαθμολογήσω!!!!
    #
    Σχόλιο από ELENI PEIDOU, 13-8-11  
    την έφτιαχνα , αλλα δεν το πίστευα οτι μπορούσε να γίνει τόσο καλή.Εγινε φανταστική!!!!!!
    #
    Σχόλιο από mer, 25-10-11  
    Καταπληκτική συνταγή!!! Το εχω φτιάξει 2 φορές και ξετρελάθηκαν όλοι!! Μπορεί να γίνει και νηστίσιμο εάν αντικαταστήσουμε το βούτυρο με βιτάμ.
    #
    Σχόλιο από rox, 20-11-11  
    #
    Σχόλιο από ELENI PEIDOU, 24-11-11  
    #
    Σχόλιο από λεμοναδα, 5-12-11  
    Πραγματικά πιο εύκολη δεν γίνεται! Και πολύ ωραία ακόμα και μετά από πολλές μέρες (10!), μια και δεν είμαστε της ποσότητας... Ευχαριστούμε πολύ!
    #
    Σχόλιο από ferjohn, 10-1-12  
    Συγχαρητήρια.Καταπληκτική συνταγή.Τραγανή ζύμη και πολύ έυκολη στην παρασκευή της.Τόλμησα μια παραλλαγή.Τα μήλα τα πέρασα από το τηγάνι με βούτυρο και μαύρη ζάχαρη,τα οποία τα έσβησα με λικερ αμαρέτο.Οταν τα έστρωσα στο ταψί και πριν βάλω την τελική στρώση απο την ζύμη τα περιέλουσα με ενα μίγμα γιαουρτιού το οποίο το ανακάτεψα με ζάχαρη άχνη και μαρμελάδα πορτοκάλι.Επίσης όταν την έβγαλα απο τον φούρνο,της έριξα ζάχαρη αχνη για ντεκόρ.Μου θύμισε χειμωνιάτικο άπόγευμα σε cafe της Αυστρίας.
    #
    Σχόλιο από Evasmakou, 11-1-12  
    Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τα πηρουνακια. Περισσοτερο ομως χαιρομαι που σας αρεσε! ferjohn, αυτο με το αυστριακο καφε εκανε τη φαντασια μου να οργιασει! Τρεχω να δοκιμασω την παραλλαγη σου!
    #
    Σχόλιο από mpalou, 7-2-12  
    Έχω όλα τα υλικά και μου λείπει το σιμιγδάλι και έχω λυσσάξει να την φτιάξω
    #
    Σχόλιο από mpalou, 9-2-12  
    #
    Σχόλιο από ioannapazv, 22-3-12  
    παρα πολυ ωραια κ νηστισιμη και "κρατσανιστη"!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    13 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Άντρη, 16-2-09  
    Δέν έχει υγρά η συνταγή?Μονον τα άλευρα και το ΒΡ?Και μπαινει και στον φούρνο?
    #
    Σχόλιο από Evasmakou, 16-2-09  
    'Οσο και να φαίνεται περίεργο, δεν έχει υγρά η συνταγή...Βγάζουν όμως αρκετά τα μήλα. Κι εγώ την ίδια απορία είχα μέχρι που την έφτιαξα!
    #
    Σχόλιο από Krys, 20-3-09  
    Τι μέγεθος ταψί χρησιμοποιούμε?
    #
    Σχόλιο από Krys, 21-3-09  
    Τελικά την έκανα σε ταψί 26,5 εκ. κ πρόσθεσα κ εγώ λίγα καρύδια επάνω από το μήλο κ αντικατέστησα τη ζάχαρη με καστανή ζάχαρη. Νομίζω πως παίρνει ακόμη κ 1,5 κιλό μήλα για να γίνει κ πιο ζουμερή.Όντως είναι καλύτερη την επόμενη μέρα. Για νηστήσιμη πολύ καλή!
    #
    Σχόλιο από Evasmakou, 23-3-09  
    Συγνωμη για την αργοπορια...ημουν εκτος και μολις τωρα ειδα την ερωτηση. Ναι, η διαμετρος της φορμας ( με κινητα τοιχωματα) ειναι περιπου 26 εκατοστα. Χαιρομαι που σου αρεσε!
    #
    Σχόλιο από daf, 22-3-10  
    Πολύ καλή, την έχω φτιάξει 2 φορές. Έχω όμως παρατηρήσει και τις 2 φορές οτί στη βάση καθώς και στο πάνω μέρος μένει κάτι σαν σκόνη, σαν να είναι άψητο το σιμιγδάλι ή να είναι παραπάνω απ'οτι πρέπει... Βάζω το βουτυρο απο πάνω αλλά και πάλι... και για τη βάση επίσης.. μήπως θέλει πολύ βούτυρο και κάτω?
    #
    Σχόλιο από Evasmakou, 22-3-10  
    Κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα την πρωτη φορα... Λυθηκε με το να βαλω λιγο περισσοτερο μηλο και πιο ζουμερο...
    #
    Σχόλιο από zefel, 19-10-11  
    Πολύ καλή. Την έχει φτιάξει κανείς με λάδι;
    #
    Σχόλιο από afroditek, 10-2-12  
    Την έφτιαξα πριν λίγο,εγινε παρα πολύ ωραία συγχαριτήρια.Ηθελα να ρωτήσσω όμως τι γίνεται αν τα μήλα τα βάλω στο μουλτι για ευκολία αν αλλάζει κάτι.Ακόμη αν την κάνω με λάδι ή μαργαρίνη πως θα το απλώσω απο πάνω από το μείγμα?
    #
    Σχόλιο από lagadasgiota, 17-10-12  
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΣΕ ΑΠΛΟ ΤΑΨΑΚΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ????
    #
    Σχόλιο από sanama, 22-6-13  
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΡΙΜΜΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    #
    Σχόλιο από mariposa, 7-11-13  
    Με τι να αντικαταστήσω την ζάχαρη? Καμιά άλλη ιδέα εκτός αό μέλι?
    #
    Σχόλιο από Xristina1990, 14-9-14  
    Εμένα παλι, δεν μου βγήκε...το μείγμα με το αλέυρι κλπ παρέμεινε σαν σκόνη...πάνε τα μήλαράκια... :(

    6 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από giotasamos, 19-2-09  
    Είναι τέλεια!!!!! Μπράβο!!!
    Εγώ πασπάλισα χοντροκομμένα καρύδια στο μήλο. Την επομένη ήταν ωραιότερη.
    #
    Σχόλιο από Evasmakou, 19-2-09  
    Να σου πω...τα καρυδια δεν τα ειχα σκεφτει. Ωραια ιδεα! Χαιρομαι που σου αρεσε και πραγματικα την επομενη μερα ειναι πολυ καλυτερη. Ασε τωρα που το σκεφτομαι ειναι και νηστισημη και ερχεται Σαρακοστη!
    #
    Σχόλιο από tzini4, 16-3-09  
    Καταπληκτική η μηλοπιτα!!!!Την εφτιαξα την Παρασκευή και δεν εμεινε ουτε κομματάκι.Πασπάλισα κι εγώ καρύδι στο μήλο, επίσης πρόσθεσα ξύσμα πορτοκαλιού στο μίγμα με το αλεύρι και περιέχυσα όλο το γλυκό με το χυμό ενός πορτοκαλιού πριν να το βάλω στο φούρνο.
    Μοσχομύρισε όλο το σπίτι! Θα την ξαναφτιάξω σίγουρα!!!!
    #
    Σχόλιο από Zouzouna, 4-5-09  
    Para polu kalh suntagh!!! Evala mavri zaxari kai 500gr mila(sigoura eithele kilo) kai pros to telos prosthesa ligo nero otan thn epsina giati nomiza oti tha mou kegotan...Thn epsisa gia 45 lepta. Parola auta den emeine kommati kai ksetrelathikan kai oi sunadelfoi tou antra mou!!! Euxaristo polu:)
    #
    Σχόλιο από Polytimi, 8-5-10  
    200 γραμμάρια ζάχαρη και ένα ξινόμηλο...
    Και την τρως όλη! ;-)
    #
    Σχόλιο από gepar, 4-12-14  
    Πολύ ωραία! Έτριψα 1,5 κιλό ανάμεικτα μήλα και αχλάδια και έγινε πεντανόστιμη!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Μετατροπές ταψιών
    Θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ που γράφει τις διασ...
    Συμβουλές για τέλεια κέικ
    Μπορούμε να καταλάβουμε πολύ εύκολα κατά πόσον ...
    Ένα φρούτο την ημέρα
    Όλοι ξέρουμε λίγο πολύ ότι τα φρούτα μας κάνουν κα...
    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...
    Βιταμίνες Α' μέρος
    Οι βιταμίνες είναι μη θερμιδικές ουσίες, ο...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Νηστίσιμα γλυκά
    Ένα βιβλίο 99 αγαπημένων συνταγών, του/της lianaki
    Γλυκές πίτες-τάρτες-ζύμες, φούρνου
    Ένα βιβλίο 228 αγαπημένων συνταγών, του/της tasa.x
    ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
    Ένα βιβλίο 91 αγαπημένων συνταγών, του/της tavrambe
    Η εκδίκηση της... τεμπέλας!
    Ένα βιβλίο 76 αγαπημένων συνταγών, του/της stg
    Πίτες  γλυκές
    Ένα βιβλίο 25 αγαπημένων συνταγών, του/της kikibebe2