Η πιο εύκολη σοκολατίνα
Μια πολύ εύκολη σοκολατίνα που με βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη!
Υλικά
-
3 κρέμες γάλακτος των 200 ml (22% λιπαρά)
-
1 κουτί κανονικού μεγέθους νουτέλα
-
1 πακέτο παντεσπάνια σοκολάτας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπούμε με ένα σύρμα τη κρέμα γάλακτος και τη νουτέλα.
-
2
Χωριζουμε τα παντεσπάνια και απλώνουμε την κρέμα που έχουμε ετοιμάσει ανάμεσα τους και συναρμολογούμε την τούρτα.
-
3
Απλώνουμε και από πάνω και στα πλάγια της τούρτας.
-
4
Στολίζουμε αναλόγως γούστων. Εγώ έβαλα ξύσμα άσπρης σοκολάτας και φράουλες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)