Η πιο καλοκαιρινή λεμονάδα
Το πιο δροσιστικό ποτό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού - υπομονή θα έρθουν όπου να ναι - είναι η λεμονάδα. Τι κάνει όμως την διαφορά από μία κλασική λεμονάδα και μία καλοκαιρινή;
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προσθέστε τον χυμό λεμονιού σε μία μεγάλη κανάτα, μαζί με τις φέτες λεμονιού. Συνεχίστε με την μέντα και τη ζάχαρη και ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη.
-
2
Πολτοποιήστε 1 κούπα από τα κομμάτια καρπουζιού και προσθέστε την μαζί με τα κομμάτια καρπουζιού στην κανάτα. Βάλτε το στο ψυγείο για να κρυώσει.
-
3
Λίγο πριν καταναλώσετε την λεμονάδα, ρίξτε την βότκα και ανακατέψτε καλά. Η καλοκαιρινή λεμονάδα σας είναι έτοιμη.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)