Η πιο λάιτ καρμπονάρα

Bαθμολογία: 4.48
       
 
25 ψήφοι
maria24, 31.03.09

Περιγραφή

Το φαγάκι αυτό είναι πολύ κοντά στη γεύση της καρμπονάρας δίχως όμως να έχει αυγά, κρέμες γάλακτος, μπέικον και τα σχετικά!
Η πιο λάιτ καρμπονάρα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο βρασμένα και σουρωμένα μακαρόνια
  • 1/2 κύβος κνορ ζωμός βοδινού
  • μανιτάρια
  • γάλα φρέσκο 1,5% λιπαρά
  • λίγο γκούντα λαιτ τριμένο
  • πιπεριές (κόκκινη,πράσινη)
  • λίγες φέτες του τοστ γαλοπούλα (προαιρετικά)
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Διάφορα ζυμαρικά
Μέθοδος: Κατσαρόλας
Διατροφή: Με χαμηλά λιπαρά
Σερβίρει: 4 άτομα
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε ένα αντικολιτικό τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια μαζί με τις πιπεριές και την γαλοπούλα.
  2. Αφού τσιγαριστούν, ρίχνουμε το γάλα (περίπου 1-1.5 νεροπότηρο) και τον κύβο.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μακαρόνια και το γκούντα.
  4. Ετοιμη! Τρώγεται ζεστή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μακαρόνια από την προηγούμενη ημέρα. Αλάτι δεν βάζω, γιατί ο κύβος είναι αλμυρούτσικος, αλλά αν θέλετε προσθέστε!

Καλή όρεξη. Φαγάκι σε 5 λεπτα!

Σχετικές συνταγές

Μακαρονάδα Μπάρμπι Μακαρονάδα Μπάρμπι
4
       
       
(1)
Καρμπονάρα με καλαμπόκι Καρμπονάρα με καλαμπόκι
4.8
       
       
(5)
Καρμπονάρα της Μαμάς (μου) Καρμπονάρα της Μαμάς (μου)
4.75
       
       
(4)
Καρμπονάρα η γνήσια Καρμπονάρα η γνήσια
4.7895
       
       
(19)
Καρμπονάρα φοιτητική Καρμπονάρα φοιτητική
4.8333
       
       
(6)

    40 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 5-4-09  
    Φαίνεται τέλεια, λαχταριστή και υγιεινή! Συνδυασμός γευστικής ικανοποίησης αλλά και ισορροπημένης διατροφής! Μπράβο για την ιδέα, θα τη φτιάξω αυτή τη βδομάδα που δεν τρώμε κρέας αλλά ακόμα εμείς τρώμε γάλα. Χωρίς τη γαλοπούλα βέβαια!χιχι
    Μια απορία μόνο: το γάλα δεν είναι μπόλικο; Τα μακαρόνια δε θα...πλατσουρίζουν μέσα στη σάλτσα;χιχι Δεν πήζει καθόλου φαντάζομαι...
    #
    Σχόλιο από teoteo, 6-4-09  
    θα μπορούσες να της δώσεις κάποιο άλλο όνομα γιατί μπορει να είναι νόστιμη σαν μια συνταγή μακαρονάδας αλλα μονο καρμπονάρα δεν είναι.Καλό είναι σε μερικά πράγματα να είμαστε απόλυτοι.....
    #
    Σχόλιο από Senda990, 6-4-09  
    Γιατί κολάτε τόσο στις ονομασίες; Τι μικροπρέπειες είναι αυτές ώρες ώρες! Εδώ κι η αυθεντική καρμπονάρα δεν φτιάχνεται με κρέμα γάλακτος αλλά έχουμε συνηθίσει να την λέμε όλοι έτσι, ακόμη και τα εστιατόρια. Κι εκτός αυτού η ονομασία της maria24 περιέχει την λέξη λάιτ που την διαφοροποιεί από το σκέτο καρμονάρα. Και πραγματικά το ένα πηρούνι teoteo δεν το καταλαβαίνω. Την δοκίμασες ή κρίνεις από την ονομασία της;
    #
    Σχόλιο από evaevaeva, 6-4-09  
    teoteo μην γινεσαι παραξενος.. εγω βρισκω την ονομασια την πιο καταλληλη γι'αυτη τη συνταγη, αμεσως καταλαβαινεις περι τινος προκειται.. εξ'αλλου δε νομιζω οτι βαθμολογουμε ονομασιες σ'αυτο το site, αλλα γευσεις. maria24 τα πηρουνακια τα παιρνεις απο τωρα
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 6-4-09  
    Παιδιά κι εγώ πιστεύω ότι θα είναι τέλεια, αλλά μπορεί κάποιος που το δοκίμασε να μου πει για το γάλα που το έχω απορία; Δεν είναι πολύ;
    #
    Σχόλιο από teoteo, 8-4-09  
    Επανέρχομαι και σημειώνω οτι το ύφος μου δεν ητανε επικριτικο και ούτε είχα καθόλου αρνητική διάθεση απέναντι στην συνταγή, και ούτε αμφισβήτησα την νοστιμιά της.Ομως τα τελευταία χρόνια η μαγειρική έγινε μόδα και δεν υπάρχει έντυπο αλλα και εκπομπή στην τηλεόραση που να μη εχει και μαγείρεμα με αποτέλεσμα πολλοί ''ειδικοί'' να έχουν κατακρεουργήσει αυτήν την επιστήμη.Ετσι έχουν αλλάξει ονόματα και έχουν διαμορφώσει συνταγές κάνοντας μεγάλο κακό.Ειμαι λάτρης της fusion κουζίνας και μου αρέσει να μπερδεύω συνταγές απο διάφορες εθνικότητες αλλα δεν τις δίνω κάποιο παραδοσιακό όνομα.Ετσι η κρεμ μπρυλε εχει μια στάνταρ συνταγή το ίδιο και η καρμπονάρα αλλα και τόσα άλλα φαγητα.....αν θέλουμε να κάνουμε κάτι άλλο ας το ονομάσουμε κάπως αλλοιως.Ειδικά δε για την καρμπονάρα αν κάνετε μια αναζήτηση σε διάφορα forums απο σελίδες μαγειρικής θα δείτε πόσος καυγας γίνεται για την προσθήκη ή όχι κρέμας γάλακτος...... ας διατηρήσουμε λοιπόν την ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ των συνταγών που κάποιοι ειχαν την δημιουργική διάθεση να μας τις χαρίσουν και αν έχουμε ανησυχίες και διαθέσεις να διαμορφόσουμε κάποια άλλη πρόταση νομίζω οτι αυτές οι σελίδες είναι ακριβώς γι αυτό.Αλλοιώς αυγά μάτια ειναι και τηγανιτές πατάτες....μέχρι εκεί.
    #
    Σχόλιο από Stefanie, 23-4-09  
    #
    Σχόλιο από anastassia, 24-4-09  
    Εντελώς φιλικά κ καλοπροαίρετα, teoteo, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, η μαγειρική είναι επιστήμη με την οποία θα έπρεπε να ασχολούνται λίγοι. Εγώ πιστεύω πως δεν είναι έτσι, ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί, να πειραματιστεί κ εν πάση περιπτώσει να μην είναι τόσο αυστηρός όσον αφορά στην ονομασία του φαγητού. Δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική εξάλλου...:b
    #
    Σχόλιο από maria24, 24-4-09  
    Καλησπέρα σε όλους!Ρηνι'ω μου το γάλα είναι 1,5% ιπαρά και όχι 1,5 λίτρο που μάλλον κατάλαβες!Ελπίζω να τα φτιάξεις και να τα ευχαριστθείς!Τεοτεο πώς να τυν ονομάσω?μακαρονάδα με γαλοπο΄θλα,γάλα,γκούντα,πιπεριες,κλπ?
    #
    Σχόλιο από panoz, 29-6-09  
    Αν και δεν την έχω κάνει ακριβώς έτσι, ξέρω ότι είναι πολύ νόστιμη. Συνήθως όμως χρησιμοποιώ είτε κρέμα γάλακτος 3% είτε εβαπορέ γάλα.

    Επίσης δοκιμάστε να τσιγαρίσετε αρκετά σε λίγο λαδάκι μισή κόκκινη και μισή πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη και μετά να ρίξετε τα υπόλοιπα, ώστε να λιώσουν οι πιπεριές και να χρωματίσουν και να δώσουν τη γεύση τους στη λευκή σάλτσα.
    #
    Σχόλιο από ΚΟΥΛΙΑΚΑΣ, 29-7-09  
    Μεγάλη φασαρία για το τίποτα,εγώ αυτο που ξέρω teoteo είναι ότι την έκανα την συνταγή και ήταν τέλεια.Τώρα αν σου κάνουν ποτέ το τραπέζι και δεν σου κάθεται το όνομα της συνταγής,μην κάτσεις για φαγητό,απλά φύγε.maria24,όλα τα πιρουνάκια δικά σου.Όσο για την Ρηνιώ που απορει αν θα π΄ξει καθόλου μπορεί να βάλει λίγη gouda παραπάνω και να αφήσει κανένα μισάωρο τα μακαρόνια να σταθούν.Όταν πάει να τα ανακατέψει θα δει πως έχουν πήξει.
    #
    Σχόλιο από ΚΟΥΛΙΑΚΑΣ, 29-7-09  
    #
    Σχόλιο από maria24, 11-8-09  
    Αχ,βρήκα το κοινό μου!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από tartaletta, 21-8-09  
    μπραβο κουκλα, αυτη η συνταγη ειναι μια απο εκεινες που αποδεικνυουν οτι δε χρειαζεται να εχει 3000 θερμιδες μια πηρουνια για να ειναι νοστιμο το φαγητο!
    #
    Σχόλιο από NPB, 23-8-09  
    εγω θα συμφωνήσω εν μέρη με τον teoteo αλλά αυτό που είναι πλέον ανησυχητικό είναι οτι ο κόσμος νομίζω οτι γνωρίζει απο μαγειρική χρησιμοποιώντας κύβους και άλλεσ τέτοιες άχρηστες βιομηχανικές αηδίες και έχει την εντύπωση ότι το πραγματικά σπιτικό και αυθεντικό φαγητό μαγειρεύεται έτσι!
    #
    Σχόλιο από evikop, 23-8-09  
    Έχω ακούσει πολλά αλλά για επιστήμη της μαγειρικής δεν έχω ξανακούσει. Τέχνη μάλλον μια και ο/η αγαπητός/ή teoteo θέλει να ακριβολογεί κανείς...
    #
    Σχόλιο από maria24, 24-8-09  
    Να είστε καλά!ΝΡΒ,μόνο-και το τονίζω-μόνο σε αυτή τη συνταγή και στα λαζάνια χρησημοποιώ κύβο και αυτό για γεύση.Εξάλου δεν νομίζω μισός κύβος για τέσσερα άτομα να είναι κάτι το υπερβολικό,έτσι δεν είναι?Εσύ άμα θες βάλε λίγο κάρυ.Εγώ μια ιδέα έδωσα για μια μακαρονάδα που είναι σαν καρμπονάρα,δίχως τις θερμίδες της.Δεν είναι υποχρεωτικό να την φτιάξεις έτσι ακριβώς.
    #
    Σχόλιο από NPB, 29-8-09  
    maria24, apla eksigo oti i gefsi einai apo laboratory, ki oti einai viomixaniko sigoura de veltionei tin pragmatiki gefsi;-) kai oxi, mia sto toso kalo den kanei vevaia! to thema einai na min to theoroume kalo:-)
    #
    Σχόλιο από olgamanolis, 13-10-09  
    poli mpompa ;) mprabooo!!
    #
    Σχόλιο από Melaki, 20-11-09  
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    37 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 5-4-09  
    Φαίνεται τέλεια, λαχταριστή και υγιεινή! Συνδυασμός γευστικής ικανοποίησης αλλά και ισορροπημένης διατροφής! Μπράβο για την ιδέα, θα τη φτιάξω αυτή τη βδομάδα που δεν τρώμε κρέας αλλά ακόμα εμείς τρώμε γάλα. Χωρίς τη γαλοπούλα βέβαια!χιχι
    Μια απορία μόνο: το γάλα δεν είναι μπόλικο; Τα μακαρόνια δε θα...πλατσουρίζουν μέσα στη σάλτσα;χιχι Δεν πήζει καθόλου φαντάζομαι...
    #
    Σχόλιο από teoteo, 6-4-09  
    θα μπορούσες να της δώσεις κάποιο άλλο όνομα γιατί μπορει να είναι νόστιμη σαν μια συνταγή μακαρονάδας αλλα μονο καρμπονάρα δεν είναι.Καλό είναι σε μερικά πράγματα να είμαστε απόλυτοι.....
    #
    Σχόλιο από Senda990, 6-4-09  
    Γιατί κολάτε τόσο στις ονομασίες; Τι μικροπρέπειες είναι αυτές ώρες ώρες! Εδώ κι η αυθεντική καρμπονάρα δεν φτιάχνεται με κρέμα γάλακτος αλλά έχουμε συνηθίσει να την λέμε όλοι έτσι, ακόμη και τα εστιατόρια. Κι εκτός αυτού η ονομασία της maria24 περιέχει την λέξη λάιτ που την διαφοροποιεί από το σκέτο καρμονάρα. Και πραγματικά το ένα πηρούνι teoteo δεν το καταλαβαίνω. Την δοκίμασες ή κρίνεις από την ονομασία της;
    #
    Σχόλιο από evaevaeva, 6-4-09  
    teoteo μην γινεσαι παραξενος.. εγω βρισκω την ονομασια την πιο καταλληλη γι'αυτη τη συνταγη, αμεσως καταλαβαινεις περι τινος προκειται.. εξ'αλλου δε νομιζω οτι βαθμολογουμε ονομασιες σ'αυτο το site, αλλα γευσεις. maria24 τα πηρουνακια τα παιρνεις απο τωρα
    #
    Σχόλιο από Ρηνιώ, 6-4-09  
    Παιδιά κι εγώ πιστεύω ότι θα είναι τέλεια, αλλά μπορεί κάποιος που το δοκίμασε να μου πει για το γάλα που το έχω απορία; Δεν είναι πολύ;
    #
    Σχόλιο από teoteo, 8-4-09  
    Επανέρχομαι και σημειώνω οτι το ύφος μου δεν ητανε επικριτικο και ούτε είχα καθόλου αρνητική διάθεση απέναντι στην συνταγή, και ούτε αμφισβήτησα την νοστιμιά της.Ομως τα τελευταία χρόνια η μαγειρική έγινε μόδα και δεν υπάρχει έντυπο αλλα και εκπομπή στην τηλεόραση που να μη εχει και μαγείρεμα με αποτέλεσμα πολλοί ''ειδικοί'' να έχουν κατακρεουργήσει αυτήν την επιστήμη.Ετσι έχουν αλλάξει ονόματα και έχουν διαμορφώσει συνταγές κάνοντας μεγάλο κακό.Ειμαι λάτρης της fusion κουζίνας και μου αρέσει να μπερδεύω συνταγές απο διάφορες εθνικότητες αλλα δεν τις δίνω κάποιο παραδοσιακό όνομα.Ετσι η κρεμ μπρυλε εχει μια στάνταρ συνταγή το ίδιο και η καρμπονάρα αλλα και τόσα άλλα φαγητα.....αν θέλουμε να κάνουμε κάτι άλλο ας το ονομάσουμε κάπως αλλοιως.Ειδικά δε για την καρμπονάρα αν κάνετε μια αναζήτηση σε διάφορα forums απο σελίδες μαγειρικής θα δείτε πόσος καυγας γίνεται για την προσθήκη ή όχι κρέμας γάλακτος...... ας διατηρήσουμε λοιπόν την ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ των συνταγών που κάποιοι ειχαν την δημιουργική διάθεση να μας τις χαρίσουν και αν έχουμε ανησυχίες και διαθέσεις να διαμορφόσουμε κάποια άλλη πρόταση νομίζω οτι αυτές οι σελίδες είναι ακριβώς γι αυτό.Αλλοιώς αυγά μάτια ειναι και τηγανιτές πατάτες....μέχρι εκεί.
    #
    Σχόλιο από Stefanie, 23-4-09  
    #
    Σχόλιο από anastassia, 24-4-09  
    Εντελώς φιλικά κ καλοπροαίρετα, teoteo, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, η μαγειρική είναι επιστήμη με την οποία θα έπρεπε να ασχολούνται λίγοι. Εγώ πιστεύω πως δεν είναι έτσι, ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί, να πειραματιστεί κ εν πάση περιπτώσει να μην είναι τόσο αυστηρός όσον αφορά στην ονομασία του φαγητού. Δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική εξάλλου...:b
    #
    Σχόλιο από maria24, 24-4-09  
    Καλησπέρα σε όλους!Ρηνι'ω μου το γάλα είναι 1,5% ιπαρά και όχι 1,5 λίτρο που μάλλον κατάλαβες!Ελπίζω να τα φτιάξεις και να τα ευχαριστθείς!Τεοτεο πώς να τυν ονομάσω?μακαρονάδα με γαλοπο΄θλα,γάλα,γκούντα,πιπεριες,κλπ?
    #
    Σχόλιο από panoz, 29-6-09  
    Αν και δεν την έχω κάνει ακριβώς έτσι, ξέρω ότι είναι πολύ νόστιμη. Συνήθως όμως χρησιμοποιώ είτε κρέμα γάλακτος 3% είτε εβαπορέ γάλα.

    Επίσης δοκιμάστε να τσιγαρίσετε αρκετά σε λίγο λαδάκι μισή κόκκινη και μισή πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη και μετά να ρίξετε τα υπόλοιπα, ώστε να λιώσουν οι πιπεριές και να χρωματίσουν και να δώσουν τη γεύση τους στη λευκή σάλτσα.
    #
    Σχόλιο από ΚΟΥΛΙΑΚΑΣ, 29-7-09  
    Μεγάλη φασαρία για το τίποτα,εγώ αυτο που ξέρω teoteo είναι ότι την έκανα την συνταγή και ήταν τέλεια.Τώρα αν σου κάνουν ποτέ το τραπέζι και δεν σου κάθεται το όνομα της συνταγής,μην κάτσεις για φαγητό,απλά φύγε.maria24,όλα τα πιρουνάκια δικά σου.Όσο για την Ρηνιώ που απορει αν θα π΄ξει καθόλου μπορεί να βάλει λίγη gouda παραπάνω και να αφήσει κανένα μισάωρο τα μακαρόνια να σταθούν.Όταν πάει να τα ανακατέψει θα δει πως έχουν πήξει.
    #
    Σχόλιο από ΚΟΥΛΙΑΚΑΣ, 29-7-09  
    #
    Σχόλιο από maria24, 11-8-09  
    Αχ,βρήκα το κοινό μου!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από tartaletta, 21-8-09  
    μπραβο κουκλα, αυτη η συνταγη ειναι μια απο εκεινες που αποδεικνυουν οτι δε χρειαζεται να εχει 3000 θερμιδες μια πηρουνια για να ειναι νοστιμο το φαγητο!
    #
    Σχόλιο από NPB, 23-8-09  
    εγω θα συμφωνήσω εν μέρη με τον teoteo αλλά αυτό που είναι πλέον ανησυχητικό είναι οτι ο κόσμος νομίζω οτι γνωρίζει απο μαγειρική χρησιμοποιώντας κύβους και άλλεσ τέτοιες άχρηστες βιομηχανικές αηδίες και έχει την εντύπωση ότι το πραγματικά σπιτικό και αυθεντικό φαγητό μαγειρεύεται έτσι!
    #
    Σχόλιο από evikop, 23-8-09  
    Έχω ακούσει πολλά αλλά για επιστήμη της μαγειρικής δεν έχω ξανακούσει. Τέχνη μάλλον μια και ο/η αγαπητός/ή teoteo θέλει να ακριβολογεί κανείς...
    #
    Σχόλιο από maria24, 24-8-09  
    Να είστε καλά!ΝΡΒ,μόνο-και το τονίζω-μόνο σε αυτή τη συνταγή και στα λαζάνια χρησημοποιώ κύβο και αυτό για γεύση.Εξάλου δεν νομίζω μισός κύβος για τέσσερα άτομα να είναι κάτι το υπερβολικό,έτσι δεν είναι?Εσύ άμα θες βάλε λίγο κάρυ.Εγώ μια ιδέα έδωσα για μια μακαρονάδα που είναι σαν καρμπονάρα,δίχως τις θερμίδες της.Δεν είναι υποχρεωτικό να την φτιάξεις έτσι ακριβώς.
    #
    Σχόλιο από NPB, 29-8-09  
    maria24, apla eksigo oti i gefsi einai apo laboratory, ki oti einai viomixaniko sigoura de veltionei tin pragmatiki gefsi;-) kai oxi, mia sto toso kalo den kanei vevaia! to thema einai na min to theoroume kalo:-)
    #
    Σχόλιο από olgamanolis, 13-10-09  
    poli mpompa ;) mprabooo!!
    #
    Σχόλιο από Melaki, 20-11-09  
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    0 Ερωτήσεις

    3 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από vik3, 29-4-11  
    tha thn ftia3o ayrio kai eimai sigoyrh oti einai foverh
    #
    Σχόλιο από catia, 8-12-11  
    Δεν την εχω δοκιμασει με πιπερια μαλλον πρεπει.εγω κανω το εξης,φυσικα παντα με φρεσκο γαλα γιατι απεχθανομαι το εβαπορε,τσιγαριζω μπεικον γαλοπουλας το αφηνω στην ακρη και μετα τσιγαριζω τα μανιταρια αλατισμενα με σκορδοσκονη και μετα αφου εχουν φυγει τα νερα τους(παντα φρεσκα τα μανιταρια και κομμενα οχι πολυ λεπτα)βαζω μαζι το μπεικον να παρουν μια βολτα για λιγη γευση απο το μπεικον και μετα το γαλατακι 1,5% και το δενω με corn flour βεβαια την παρμεζανα δεν εχω καταφερει να την αντικαταστησω με καποιο αλλο τυρι πιο light (περιμενω ιδεες με milner που το δοκιμασα 1 φορα δεν με ικανοποιησε)παντως οπως κιαν τη λενε εστω λευκη σαλτσα απο τις ετοιμες την προτιμαμε οικογενειακως και χωρις τυψεις(το αλατακι προσεξετε με παρμεζανα οχι πολυ,χωρις το θελει η ατιμη η σαλτσα)
    #
    Σχόλιο από mort, 27-4-12  
    εξαιρετικο! εβαλα γαλα εβαπορε και 1-2 κουταλιες νερο απο τα μακαρονια που εβραζα. μανιταρια κονσερβα και αντι για ζαμπον (επειδη δεν ειχα) εβαλα ενα μπουτι ψημενου κοτοπουλου που μου ειχε περισεψει. Δεν εβαλα κυβο αλλά κάρυ. η σαλτσα δεν μου βγηκε καθολου νερουλη. αν και για να πω την αληθεια επειδη ειχα διαβασει εδω τα σχολια ειχα ψιλοφοβηθεί οτι θα πιω τη σαλτσα στο ποτηρι αλλά δεν εγινε τιποτα τετοιο και ουτε καν χρειαστηκε αλευρι. αντι για γκουντα εβαλα ενα κομματακι φετα (στο μεγεθος σπιρτοκουτου. το συνοδεψα με μακαρονια καρότου και στο τραπεζι εβαλα ρεγκατο για οποιον ηθελε κ αλλο τυρι. απλα τελειο και με υλικα που λιγο πολυ εχουμε ολοι στα σπιτια μας

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Βράζω σωστά τα μακαρόνια
    Αληθεύει πως το να βράσουμε σωστά τα ζυμαρικά μ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Ζυμαρικα - Μακαρονοσαλατες
    Ένα βιβλίο 31 αγαπημένων συνταγών, του/της milko
    Συνταγές με Ζυμαρικά
    Ένα βιβλίο 17 αγαπημένων συνταγών, του/της velina
    Ζυμαρικά
    Ένα βιβλίο 10 αγαπημένων συνταγών, του/της penelopeG
    ΕΦΗ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
    Ένα βιβλίο 268 αγαπημένων συνταγών, του/της efh_dimitris
    ΖΥΜΑΡΙΚΑ
    Ένα βιβλίο 13 αγαπημένων συνταγών, του/της nanat