maria24
maria24 @cook_8455946
,Ελλάδα

Το φαγάκι αυτό είναι πολύ κοντά στη γεύση της καρμπονάρας δίχως όμως να έχει αυγά, κρέμες γάλακτος, μπέικον και τα σχετικά!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μακαρόνια από την προηγούμενη ημέρα. Αλάτι δεν βάζω, γιατί ο κύβος είναι αλμυρούτσικος, αλλά αν θέλετε προσθέστε! Καλή όρεξη. Φαγάκι σε 5 λεπτα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

12 Minutes
4 άτομα
  1. 1 πακέτο βρασμένα και σουρωμένα μακαρόνια
  2. 1/2 κύβος κνορ ζωμός βοδινού
  3. γάλα φρέσκο 1,5% λιπαρά
  4. λίγο γκούντα λαιτ τριμένο
  5. πιπεριές (κόκκινη,πράσινη)
  6. λίγες φέτες του τοστ γαλοπούλα (προαιρετικά)
  7. πιπέρι
  8. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα αντικολιτικό τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια μαζί με τις πιπεριές και την γαλοπούλα.

  2. 2

    Αφού τσιγαριστούν, ρίχνουμε το γάλα (περίπου 1-1.5 νεροπότηρο) και τον κύβο.

  3. 3

    Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μακαρόνια και το γκούντα.

  4. 4

    Ετοιμη! Τρώγεται ζεστή.

Αντιδράσεις

Σχόλια (36)

Frosoula
Frosoula @Frosoula
Μου έκοψε το γάλα? Γιατί μπορεί να έγινε αυτό?

Από

maria24
maria24 @cook_8455946
στις
,Ελλάδα
θυμάμαι τον εαυτό μου να μαγειρεύει από πολύ μικρή ηλικία..στα 15 άρχισα να το παίρνω πιο σοβαρά.αφού τρώγαμε μεσημεριανό,πάντα οι γονείς μου πήγαιναν να ξαπλώσουν.εγώ έμενα στην κουζίνα και μαγείρευα ότι μου κατέβαινε και τα τρώγαμε το βράδυ!ποτέ δε με μάλωσαν.ίσως γι αυτό ασχολούμαι τόσο με την μαγειρική από τότε.αυτό θέλω να πω στους νέους γονείςαφήστε τα παιδιά σας να παίρνουν πρρωτοβουλίες!
Δες περισσότερα