Η πιο νόστιμη μπουγάτσα

Bαθμολογία: 4.8884
       
 
242 ψήφοι
nutellitsa, 17.01.09

Περιγραφή

Μια πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγη για μπουγάτσα!

Η πιο νόστιμη μπουγάτσα
photo: elenikolas

Συνταγή από:

nutellitsa

5 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 1 λίτρο γάλα
  • 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 3 - 4 κ.σ. μαργαρίνη σοφτ
  • 1 βανίλια
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Διατροφή: Χορτοφαγική
Δυσκολία: Με φωτο
Περιέχει: Γάλα
Κόστος:
(13 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(14 ψήφοι)
Προετοιμασία: 13' (11 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 30' (11 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1
1) Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα, το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη. Όχι σε πολύ δυνατή φωτιά για να μην μας κολλήσει.
Βήμα 2
2) Ανακατεύουμε και όταν γίνει κρέμα κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και τη βανίλια και ανακατεύουμε λίγο.
Βήμα 3
3) Βουτυρώνουμε καλά ένα πυρέξ, τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας, τη γέμιση και τέλος το δεύτερο φύλλο.
Βήμα 4
4) Χαρακώνουμε λίγο τα κομμάτια
Βήμα 5
5) και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Βήμα 6
6) Όταν τη βγάλουμε απ' το φούρνο αφήνουμε λίγο να κρυώσει, έπειτα κόβουμε τα κομμάτια και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα. Καλή σας όρεξη!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180-200 εξαρτάται και απ' τον φούρνο.

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Σχετικές συνταγές

    282 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από delpiero, 23-1-09  
    Πραγματικά εύκολη και πολύ νόστιμη.
    Την δοκίμασα και ακόμα γλείφω τα δάχτυλα μου. ;)
    Thx nutellitsa.
    #
    Σχόλιο από ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, 24-1-09  
    αν βαλω φυλλο κρουστας που ετσι γινεται η παραδοσιακη Θεσσαλονικης, ποσα να βαλω πανω και κατω?
    #
    Σχόλιο από nutellitsa, 24-1-09  
    geia sou petalouditsa!egw th sudagh th ftiaxnw mono me auton ton tropo k ginetai para polu wraia.Ean esu parola auta thes na dokimaseis me fullo kroustas,tha valeis 4-5 fulla kroustas katw me vouturo fresko (tupou kerkuras)
    anamesa tous k adistoixa 4-5 epanw.
    Parola auta otan thelhseis dokimase k me sfoliata,einai akoma pio eukolh ;)!
    kalh epituxia.
    #
    Σχόλιο από zaxaroula, 26-1-09  
    Έχω πάθος με τις εύκολες και γρήγορες συνταγές, γι' αυτό σου στέλνω θερμά συγχαρητήρια. Να φανταστείς ξέχασα να βάλω βούτυρο και πάλι υπέροχη έγινε! Ίσως την άλλη φορά προσθέσω και 1-2 αυγουλάκια. Τέλος, για την Πεταλουδίτσα, η σφολιάτα είναι ουσιαστικά πολλά φύλλα κολημένα με "βούτυρο". Οπότε δεν άλλαζει και πολύ η συνταγή είτε βάλεις σφολιάτα είτε φύλλα κρούστας!
    #
    Σχόλιο από ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, 26-1-09  
    ναι δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα απλα μ αρεσει το κρουστας πεισσοτερο...
    #
    Σχόλιο από nutellitsa, 26-1-09  
    zaxaroula xairomai p sou arese k emena mou aresoun tetoies sudages grhgores,k nostimes p na mh se paideuoun polu!
    gi auto k tha anevazw mono tetoies. ;)

    #
    Σχόλιο από Πρασινομάτα, 26-1-09  
    Για πες μου σε παρακαλώ , σε τι νουμερο ταψί την φτιάχνουμε και πόσο πάχος έχει ; Δεν έχω κάνει στο σπίτι ποτέ μπουγάτσα , παίρνω πάντα την έτοιμη αλλά μου φαίνεται τόσο εύκολη που είπα να το αποφασίσω .Εύχαριστώ πολύ !!!! Θα σου βάλω προκαταβολικά τα πηρουνάκια . Πέντε , νομίζω ότι την ερωτεύτηκα από αυτή τη συνταγή . Γάλα λάϊτ;
    #
    Σχόλιο από nutellitsa, 26-1-09  
    h mpougatsa prasinomata einai gia mesaiou megethous purex h tapsi otidhpote exeis.se diastaseis akrivws oso einai h sfoliata gia na tairiaksei.
    gala vazw kanoniko oxi light.

    se euxaristw gia ta prokatavolikws kala sou logia k sou euxomai kalh sou oreksh!
    auth h sudagh exei sigourh epituxia k th latrepsan atoma pou oute kan etrwgan bougatsa,gi auto k thn anevasa!
    :)
    #
    Σχόλιο από matina2010, 17-2-09  
    Πολη καλη κ ευκολη! Ενα προβληματακι ειχα μονο, δεν εγινε ενα το σιμιγδαλι με το γαλα, και το καταλαβαινες λιγο στην υφη της κρεμας. Ξερει κανεις να μου πει γιατι??
    #
    Σχόλιο από nutellitsa, 24-2-09  
    ματινα μου για να ειμαι ειλικρινης δεν μπορω να φανταστω γιατι σου εγινε αυτο μιας κ δεν μου το εχει αναφερει αλλος.πιθανως να μην τα ανακατευες καλα κ γρηγορα κ να ετσι οταν το εβγαλες απ τη φωτια να μην ειχαν δεσει καλα τα υλικα.
    δεν πειραζει την επομενη φορα θα σου πετυχει ακομα πιο πολυ.:)
    #
    Σχόλιο από Πρασινομάτα, 25-2-09  
    Την έφτιαξα και έφαγε όλη η οικογένεια και όλη η γειτονιά και πήρα εγώ τα εύσημα αντί για σένα . Εγώ όμως σου τα ανταποδίδω γιατί σε σένα αξίζουν .
    #
    Σχόλιο από paprica, 25-2-09  
    με όλα αυτά τα καλά που λέτε περί νοστιμιάς και ευκολίας με πείσατε να την κάνω. Θα σας πω τα αποτελέσματα αύριο....
    #
    Σχόλιο από paprica, 26-2-09  
    noutelitsa μπράβο, η συνταγή ήταν πανέυκολη (αφού αναρωτιώμουν τι μπορεί να μην έχω βάλει) και ήταν πολύ νόστιμη. παίρνεις άξια τα 5 πιρουνάκια
    #
    Σχόλιο από nutellitsa, 26-2-09  
    σε ευχαριστω πολυ paprica να εισαι καλα!:)
    #
    Σχόλιο από Eirinaki, 27-2-09  
    Η συνταγή ήταν πράγματι φοβερή! Δεν είχα ξαναφτιάξει αν και μου αρεσει πολύ το συγκεκριμένο γλυκό! Δεν ήξερα αν θα πετυχει αλλα όπως είπες έχει σιγουρη επιτυχία! Αφού άρεσε της μαμάς μου που γενικα δεν την τρώει! Μπράβο σου, πολύ εύκολη! Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το φύλλο θύμιζε πολύ τυρόπιτα.. με κρούστας μήπως κολλάει πιο πολύ?
    Ευχαριστώ και πάλι! :)
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 7-3-09  
    Πολύ καλή και γρήγορη. Έβαλα μισή κούπα ψιλό, μισή κούπα χοντρό σιμιγδάλι,και μισή κούπα γάλα παραπάνω, και έγινε πιο αφράτη η κρέμα. Αντί για βιτάμ έβαλα βούτυρο γάλακτος και πήρε φοβερό άρωμα η κρέμα. Ευχαριστούμε για αυτή την όμορφη συνταγή.
    #
    Σχόλιο από τριανταφυλακ, 29-3-09  
    #
    Σχόλιο από alertgirl, 29-3-09  
    #
    Σχόλιο από common, 30-3-09  
    Τέλεια η μπουγάτσα! Η κρέμα έπηξε σε 10 λεπτάκια, και μετά έψησα για μισή ώρα στο φούρνο, και έτοιμη! Όσο για τη γεύση, καλύτερη και από φούρνου... Έβαλα και λίγο τριμμένο γαρύφαλλο και λίγη κανέλα στο μίγμα, του πάει πολύ.
    #
    Σχόλιο από Nataly, 30-3-09  
    super η συνταγή, τέλεια η μπουγάτσα. ανακάτεψα κι εγώ τα σιμιγδάλια και πρόσθεσα λίγο γάλα παραπάνω!!!όνειρο!!! μπράβο σου nutellitsa!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Επόμενο > Τέλος >>

    248 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από delpiero, 23-1-09  
    Πραγματικά εύκολη και πολύ νόστιμη.
    Την δοκίμασα και ακόμα γλείφω τα δάχτυλα μου. ;)
    Thx nutellitsa.
    #
    Σχόλιο από zaxaroula, 26-1-09  
    Έχω πάθος με τις εύκολες και γρήγορες συνταγές, γι' αυτό σου στέλνω θερμά συγχαρητήρια. Να φανταστείς ξέχασα να βάλω βούτυρο και πάλι υπέροχη έγινε! Ίσως την άλλη φορά προσθέσω και 1-2 αυγουλάκια. Τέλος, για την Πεταλουδίτσα, η σφολιάτα είναι ουσιαστικά πολλά φύλλα κολημένα με "βούτυρο". Οπότε δεν άλλαζει και πολύ η συνταγή είτε βάλεις σφολιάτα είτε φύλλα κρούστας!
    #
    Σχόλιο από nutellitsa, 26-1-09  
    zaxaroula xairomai p sou arese k emena mou aresoun tetoies sudages grhgores,k nostimes p na mh se paideuoun polu!
    gi auto k tha anevazw mono tetoies. ;)

    #
    Σχόλιο από nutellitsa, 24-2-09  
    ματινα μου για να ειμαι ειλικρινης δεν μπορω να φανταστω γιατι σου εγινε αυτο μιας κ δεν μου το εχει αναφερει αλλος.πιθανως να μην τα ανακατευες καλα κ γρηγορα κ να ετσι οταν το εβγαλες απ τη φωτια να μην ειχαν δεσει καλα τα υλικα.
    δεν πειραζει την επομενη φορα θα σου πετυχει ακομα πιο πολυ.:)
    #
    Σχόλιο από Πρασινομάτα, 25-2-09  
    Την έφτιαξα και έφαγε όλη η οικογένεια και όλη η γειτονιά και πήρα εγώ τα εύσημα αντί για σένα . Εγώ όμως σου τα ανταποδίδω γιατί σε σένα αξίζουν .
    #
    Σχόλιο από paprica, 25-2-09  
    με όλα αυτά τα καλά που λέτε περί νοστιμιάς και ευκολίας με πείσατε να την κάνω. Θα σας πω τα αποτελέσματα αύριο....
    #
    Σχόλιο από paprica, 26-2-09  
    noutelitsa μπράβο, η συνταγή ήταν πανέυκολη (αφού αναρωτιώμουν τι μπορεί να μην έχω βάλει) και ήταν πολύ νόστιμη. παίρνεις άξια τα 5 πιρουνάκια
    #
    Σχόλιο από nutellitsa, 26-2-09  
    σε ευχαριστω πολυ paprica να εισαι καλα!:)
    #
    Σχόλιο από Eirinaki, 27-2-09  
    Η συνταγή ήταν πράγματι φοβερή! Δεν είχα ξαναφτιάξει αν και μου αρεσει πολύ το συγκεκριμένο γλυκό! Δεν ήξερα αν θα πετυχει αλλα όπως είπες έχει σιγουρη επιτυχία! Αφού άρεσε της μαμάς μου που γενικα δεν την τρώει! Μπράβο σου, πολύ εύκολη! Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το φύλλο θύμιζε πολύ τυρόπιτα.. με κρούστας μήπως κολλάει πιο πολύ?
    Ευχαριστώ και πάλι! :)
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 7-3-09  
    Πολύ καλή και γρήγορη. Έβαλα μισή κούπα ψιλό, μισή κούπα χοντρό σιμιγδάλι,και μισή κούπα γάλα παραπάνω, και έγινε πιο αφράτη η κρέμα. Αντί για βιτάμ έβαλα βούτυρο γάλακτος και πήρε φοβερό άρωμα η κρέμα. Ευχαριστούμε για αυτή την όμορφη συνταγή.
    #
    Σχόλιο από τριανταφυλακ, 29-3-09  
    #
    Σχόλιο από alertgirl, 29-3-09  
    #
    Σχόλιο από Nataly, 30-3-09  
    super η συνταγή, τέλεια η μπουγάτσα. ανακάτεψα κι εγώ τα σιμιγδάλια και πρόσθεσα λίγο γάλα παραπάνω!!!όνειρο!!! μπράβο σου nutellitsa!!!
    #
    Σχόλιο από nutellitsa, 30-3-09  
    ευχαριστω ολους σας παρα πολυ!να ειστε καλα ολοι και να φτιαχνετε νοστιμα γλυκακια!!!
    #
    Σχόλιο από mellybelly, 1-4-09  
    Μόλις την έβγαλα απο τον φούρνο! Ζεματάει αλλά την τσακίζουμε!!! Συγχαρητήρια!! Καταπληκτική!
    #
    Σχόλιο από golfo, 22-5-09  
    nutelitsa κανουμε την ιδια συνταγη ακριβως μονο που εγω βαζω φρεσκο βουτυρο,και μολις στρωσω το πρωτο φυλλο το πασπαλιζω με λιγη κανελα και μετα ριχνω την κρεμα που την εχω χτυπησει αρκετα καλα για να παρει λεια και γιαλιστερη υφη. οσο για το φυλλο εξισου καλο γινεται και με φυλλο κρουστας οτι εχει σπιτι της η καθε νοικοκυρα.
    #
    Σχόλιο από sugarbaby, 21-9-09  
    Τέλεια συνταγή! Την δοκίμασα χθες το βράδυ και δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα. Ο γιος μου την λάτρεψε. Θα την ξαναφτιάξω σίγουρα.
    #
    Σχόλιο από VADA, 11-11-09  
    Την έφτιαξα απόψε.Πανέυκολη και γρήγορη.Δεν έμεινε ψίχουλο.ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ.Αξιζει πολλά πολλά πηρουνάκια.
    #
    Σχόλιο από frix, 29-11-09  
    Μόλις την έβγαλα απο το φούρνο!!!Νόστιμη και εύκολη
    #
    Σχόλιο από agathi27, 2-2-10  
    geia sas... lew ki egw na tin kanw aurio ston antra mou auti...pws omws tha valw tin krema xwris na fugei eksw apo tin sfoliata?? tha sas pw ki egw ti gnwmi mou gia ti geusi aurio..
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενο > Τέλος >>

    23 Ερωτήσεις

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, 24-1-09  
    αν βαλω φυλλο κρουστας που ετσι γινεται η παραδοσιακη Θεσσαλονικης, ποσα να βαλω πανω και κατω?
    #
    Σχόλιο από nutellitsa, 24-1-09  
    geia sou petalouditsa!egw th sudagh th ftiaxnw mono me auton ton tropo k ginetai para polu wraia.Ean esu parola auta thes na dokimaseis me fullo kroustas,tha valeis 4-5 fulla kroustas katw me vouturo fresko (tupou kerkuras)
    anamesa tous k adistoixa 4-5 epanw.
    Parola auta otan thelhseis dokimase k me sfoliata,einai akoma pio eukolh ;)!
    kalh epituxia.
    #
    Σχόλιο από ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, 26-1-09  
    ναι δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα απλα μ αρεσει το κρουστας πεισσοτερο...
    #
    Σχόλιο από Πρασινομάτα, 26-1-09  
    Για πες μου σε παρακαλώ , σε τι νουμερο ταψί την φτιάχνουμε και πόσο πάχος έχει ; Δεν έχω κάνει στο σπίτι ποτέ μπουγάτσα , παίρνω πάντα την έτοιμη αλλά μου φαίνεται τόσο εύκολη που είπα να το αποφασίσω .Εύχαριστώ πολύ !!!! Θα σου βάλω προκαταβολικά τα πηρουνάκια . Πέντε , νομίζω ότι την ερωτεύτηκα από αυτή τη συνταγή . Γάλα λάϊτ;
    #
    Σχόλιο από nutellitsa, 26-1-09  
    h mpougatsa prasinomata einai gia mesaiou megethous purex h tapsi otidhpote exeis.se diastaseis akrivws oso einai h sfoliata gia na tairiaksei.
    gala vazw kanoniko oxi light.

    se euxaristw gia ta prokatavolikws kala sou logia k sou euxomai kalh sou oreksh!
    auth h sudagh exei sigourh epituxia k th latrepsan atoma pou oute kan etrwgan bougatsa,gi auto k thn anevasa!
    :)
    #
    Σχόλιο από matina2010, 17-2-09  
    Πολη καλη κ ευκολη! Ενα προβληματακι ειχα μονο, δεν εγινε ενα το σιμιγδαλι με το γαλα, και το καταλαβαινες λιγο στην υφη της κρεμας. Ξερει κανεις να μου πει γιατι??
    #
    Σχόλιο από elenitsa1980, 29-9-09  
    Ακούγεται φανταστική!θα τη φτιάξω σήμερα.Μπορείτε να μου πείτε πόση ώρα θέλει ψήσιμο?
    #
    Σχόλιο από VADA, 11-11-09  
    Περίπου μισή ώρα ψ'ησιμο θέλει Ελενίτσα.
    #
    Σχόλιο από nina20, 7-2-10  
    καλημέρα...
    να ρωτήσω κάτι,μπορώ να την φτιάξω κάπως,να την βάλω στην κατάψυξη και να την βγάζω το πρωί να την ψήνω για πρωινό??αν φτιάξω την γεμιση αλλα δεν την ψήσω την σφολιάτα λέτε να κρατήσει η θα χαλάσει??η έστω μήπως ξέρετε κάποια συνταγή μπουγατσας να κρατάει στην κατάψυξη για πρωινό??
    #
    Σχόλιο από redhair, 21-4-10  
    να ρωτησω κατι;
    αν θελω ατομικες πως να τις κανω με την σφολιατα;
    #
    Σχόλιο από dimi8546, 1-6-10  
    γεια σου nutellitsa!!! για πόση ώρα ψήνουμε την μπουγάτσα??? στον αέρα θα έχει πρόβλημα αν την ψήσω?
    #
    Σχόλιο από nutellitsa, 2-6-10  
    sas euxaristw polu gia ta kala sas logia!thn bougatsa thn psineis mexri na sou rodisei wraia to fullo apo panw dimi.eksartatai apo ton fourno..den nomizw pws tha exeis provlima na thn psiseis ston aera alla kalitera stis adistaseis..kalh epituxia!
    #
    Σχόλιο από Young Sef, 7-9-10  
    2 φύλλα σφολιάτας ή 2 πακέτα φύλλα σφολιάτας?
    #
    Σχόλιο από totoula, 4-1-11  
    Αν και μου βγηκε λιγο σφιχτη η κρεμα μου ηταν πολυ νοστιμη!!! Αν καποιος μπορει να μου πει τι μπορει να εκανα λαθος θα το εκτιμουσα,ευχαριστω πολυ!!
    #
    Σχόλιο από tzimanaki, 14-9-11  
    να κάνω μία ερώτηση.. μπορώ να βάλω βιτάμ αντί για μαργαρίνη;; θα πετύχει;;

    πάρε και 5 πιρούνια προκαταβολικά γιατί ήδη μου τρέχουν τα σαλια!!!
    #
    Σχόλιο από zzk, 28-9-11  
    Κορίτσια, μπορώ να αντικαταστήσω το φρέσκο γάλα με αραιωμένο εβαπορε;
    #
    Σχόλιο από mallory66, 29-9-12  
    Πολυ ωραια συνταγη!!κ ηταν η 1η φορα που εκανα μπουγατσα!
    Μονο που το κατω φυλλο-ειδικα η εσωτερικη πλευρα-ηταν σχεδον αψητο.Υπαρχει τροπος να ψηθει πιο καλα;
    Ευχαριστω!
    #
    Σχόλιο από harinioarg, 12-11-12  
    Μπορείτε να μου πείτε ποσο εκχυλισμα βανιλιας μπορούμε να βάλουμε αντί την συνθετική βανιλια 1κ.γ.??
    #
    Σχόλιο από chrysatsi, 10-12-12  
    Να ρωτήσω κάτι κορίτσια;;;πόσο ζυγίζει μια κούπα σιμιγδάλι;;;σκέφτομαι να κάνω αυτη την ευκολη συνταγη μιας και ο γιος μ τρελαινεται για μπουγατσα!
    #
    Σχόλιο από pagios, 14-5-13  
    Θελω να την φτιαξω αλλα μπωρο να βαλο 1 ζαχαροθχο γαλα γιατι εχω ακουσει πωσ βαζουμε ζαχαρουxo:)
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    11 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από common, 30-3-09  
    Τέλεια η μπουγάτσα! Η κρέμα έπηξε σε 10 λεπτάκια, και μετά έψησα για μισή ώρα στο φούρνο, και έτοιμη! Όσο για τη γεύση, καλύτερη και από φούρνου... Έβαλα και λίγο τριμμένο γαρύφαλλο και λίγη κανέλα στο μίγμα, του πάει πολύ.
    #
    Σχόλιο από nasia.., 28-7-09  
    nutelitsa μπράβο σου!και εγώ έτσι την κάνω μόνο που βάζω και 3 αυγουλάκια και το καβουρδίζω το σιμιγδάλι πρώτα!είναι πολύ νόστιμη μπουγάτσα και κιρίως πολύ εύκολη!ότι πρέπει για μας που δεν έχουμε και πολύ χρόνο να διαθέσουμε!
    #
    Σχόλιο από ZOOULA, 3-3-10  
    φοβερή και πανεύκολη συνταγή!Χίλια μπράβο επιτέλους η μπουγάτσα που έψαχνα!!! Βέβαια την έκανα με φύλλο κρούστας αλλά δεν έχει καμία σημασία.
    #
    Σχόλιο από agroula, 14-3-10  
    Με το που βγήκε από τον φούρνο εξαφανίστηκε.... Την έφαγε όλη ο άντρας μου ευτυχώς πρόλαβα και δοκίμασα.... Είναι τέλεια.... Έβαλα και γω κανέλα και γαρίφαλο και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιου.
    #
    Σχόλιο από AMALIASY, 9-9-10  
    Τέλεια η μπουγατσούλα και πανεύκολη. Έβαλα και εγώ ένα φλυτζάνι παραπάνω γάλα για πιο πλούσια κρέμα και έβαλα και λίγο φρέσκο βούτυρο για περισσότερο άρωμα
    #
    Σχόλιο από Αλεξάνδρα1, 11-10-10  
    φυσικά ξαναφτιαξα τη πεντανόστιμη και πανευκολη μπουγατσα! μονο που αυτη τη φορα εβαλα φυλλο κρουστας γιατι μου περισσευε....ειναι το ιδιο τελοια!
    #
    Σχόλιο από kwnstantinaki, 29-10-11  
    απλα τελεια ειναι η πρωτη φορα που φτιαχνω μπουγατσα και νομιζω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη συνταγης :>
    #
    Σχόλιο από kwnstantinaki, 29-10-11  
    εχω δει οτι σε καπιες μπουγατσες βαζουν απο πανω λιωμενη σοκολατα επειδι περιμενω επισκεψεις το βραδυ θα μπορουσα να το κανω??
    #
    Σχόλιο από Pocoloco, 6-5-13  
    Απλά τέλεια και πολύ εύκολη!Μπράβο!Έκανα ένα ταψί και ο άντρας μου το τσάκισε!
    Απλά έβαλα λίγο παραπάνω σιμιγδάλι και corn flour για να πήξει πιο εύκολα!
    #
    Σχόλιο από caramel_anna, 2-8-13  
    ευκολη ,γρηγορη και πεντανοστιμη! ειχα φυλλο κρουστας οποτε τα εκανα τριγωνα μικρα,τα εβαλα στην καταψυξη και τα ψηνω οποτε θελουμε!!το πρωι συνοδευσαν τον καφε μας και δεν εμεινε τιποτα!
    #
    Σχόλιο από polbil, 21-10-14  
    Πολυ ωραια μπουγατσα εγω εβαλα 1/2 φλ γαλα επιπλεον, προσθεσα 2 βανιλιες με αρωμα λεμονι και εβαλα 2 κουταλιες της σουπας lurpac και αφου εβαλα την κρεμα στην σφολιατα της πασπαλισα με κανελα και μετα εβαλα την δευτερη σφολιατα απο πανω

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Χορτοφαγία
    Χορτοφαγία είναι η πρακτική της μη κατανάλωσης κρέ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    γλυκα
    Ένα βιβλίο 41 αγαπημένων συνταγών, του/της delphinakigr
    Γλυκά
    Ένα βιβλίο 59 αγαπημένων συνταγών, του/της popina
    pites
    Ένα βιβλίο 36 αγαπημένων συνταγών, του/της gogona
    Γλυκά σε αναμονή
    Ένα βιβλίο 70 αγαπημένων συνταγών, του/της Soulitsa
    οι συνταγες ΜΟΥ
    Ένα βιβλίο 40 αγαπημένων συνταγών, του/της katerinantho