κύρια φωτογραφία συνταγής Η πιο νόστιμη μπουγάτσα
nutellitsa
nutellitsa @cook_8528358

Μια πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγη για μπουγάτσα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180-200 εξαρτάται και απ' τον φούρνο.Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

34 Minutes
  1. 2 φύλλα σφολιάτας
  2. 1 λίτρο γάλα
  3. 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
  4. 1 κούπα ζάχαρη
  5. 3-4 κ.σ. μαργαρίνη σοφτ
  6. 1 βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα, το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη. Όχι σε πολύ δυνατή φωτιά για να μην μας κολλήσει.

  2. 2

    Ανακατεύουμε και όταν γίνει κρέμα κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και τη βανίλια και ανακατεύουμε λίγο.

  3. 3

    Βουτυρώνουμε καλά ένα πυρέξ, τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας, τη γέμιση και τέλος το δεύτερο φύλλο.

  4. 4

    Χαρακώνουμε λίγο τα κομμάτια

  5. 5

    Και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.

  6. 6

    Όταν τη βγάλουμε απ' το φούρνο αφήνουμε λίγο να κρυώσει, έπειτα κόβουμε τα κομμάτια και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα. Καλή σας όρεξη!!!

Αντιδράσεις

Σχόλια (303)

mn
mn @cook_8477689
Είναι καταπληκτική αυτή η μπουγάτσα. Την κάνουμε συχνά. Βάζουμε ένα μπουκάλι γάλα, 10 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό, στη συνέχεια προσθέτω και λίγο γάλα παραπάνω στην κατσαρόλα μέχρι να έχω μια μαλακιά και όχι σφιχτή κρέμα. Ζάχαρη βάζω μόνο μισή κούπα συνολικά. Από κάτω δεν βάζω φύλλο, από πάνω μόνο. Την τρώμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα. Είναι αγαπημένη μας! Ευχαριστούμε!

Από

nutellitsa
nutellitsa @cook_8528358
στις