Η πιο ωραία και τραγανή τάρτα φράουλας

Bαθμολογία: 4.1333
       
 
15 ψήφοι
ΚΑΤΕΡΙΝΑ_34, 09.05.09

Περιγραφή

Είναι πολύ ωραία και αν δεν θέλετε μια μεγάλη τάρτα, μπορείτε να φτιάξετε ταρτάκια.

Η πιο ωραία και τραγανή τάρτα φράουλας
photo: Aleksandra

Συνταγή από:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ_34

9 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γραμμ. φράουλες

Για τη ζύμη

  • 150 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 90 γραμμ. βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 90 γραμμ. ζάχαρη
  • 1-2 κ.σ γάλα φρέσκο
  • κ.γ. αλάτι

Για την κρέμα

  • 300 γραμμ. γάλα φρέσκο
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 100 γραμμ. ζάχαρη
  • 50 γραμμ. κoρν φλάουρ
  • 1 αβγό
  • 2 κρόκους αβγού
  • 1 βανίλια
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Με φρούτα
Διατροφή: Χορτοφαγική
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
  2. Για τη ζύμη: κοσκινίστε το αλεύρι και ανακατέψτε με τη ζάχαρη και το αλάτι. Κόψτε το βούτυρο σε κομματάκια και χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, τρίψτε το με το αλεύρι μέχρι να γίνει σαν χοντρά ψίχουλα. Προσθέστε στο τέλος το γάλα και ζυμώστε ελαφρά, αλλά όχι πολύ, για να μην γίνει πολύ ελαστική η ζύμη.
  3. Μην προσπαθήσετε να ανοίξετε τη ζύμη με τον πλάστη. Κόψτε μικρά κομμάτια από τη ζύμη, ισιώστε ανάμεσα στις παλάμες σας και καλύψτε σιγά σιγά ολόκληρη την ταρτιέρα (25 εκ.) ή τα ατομικά ταρτάκια (10 εκ. το καθένα). Η ζύμη πρέπει να γίνει λεπτή
  4. Τρυπήστε όλη την κάτω επιφάνεια της τάρτας με ένα πιρούνι. Καλύψτε την τάρτα με αλουμινόχαρτο, ρίξτε μέσα φασόλια/ρεβίθια/ρύζι και ψήστε για 20 λεπτά. Βγάλτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Βγάλτε από το φούρνο και αφήστε στην άκρη να κρυώσει.
  5. Για να φτιάξετε την κρέμα, βάλτε το γάλα και την κρέμα γάλακτος καιτην βανίλιας σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά. Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπήστε το αβγό με τους κρόκους, το κορν φλάουρ και τη ζάχαρη. Πριν βράσει το γάλα, ρίξτε λίγο από το μίγμα των αβγών στο μίγμα του γάλακτος και ανακατέψτε. Προσθέστε το υπόλοιπο μίγμα και σιγοβράστε ανακατεύοντας πολύ γρήγορα μέχρι να πήξει. Προσέξτε να μη σας πιάσει στον πάτο της κατσαρόλας!!
  6. Μεταφέρετε την κρέμα σε ένα μπολ και σκεπάστε την επιφάνειά της με μεμβράνη. Βάλτε τη στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Πριν χρησιμοποιήσετε την κρέμα, αφρατέψτε τη με ένα σύρμα.
  7. γεμίστε τις τάρτες με την κρέμα, γαρνίρετε με τις φράουλες, είτε ολόκληρες είτε κομμένες κομμάτια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλύτερα να συναρμολογήσετε τις τάρτες λίγο πριν τις σερβίρετε, για να μείνει τραγανή η βάση.

Σχετικές συνταγές

    23 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 15-5-09  
    Αυτή την τάρτα τη φτιάχνω εδώ και χρόνια.Σκόπευα να ανεβάσω τη συνατγή τις επόμενες μέρες(εξού και η φωτό).Να είσαι καλά που την ανέβασες,είναι τέλεια.
    #
    Σχόλιο από Sol81, 19-5-09  
    μπορώ από πάνω να βάλω σάλτσα φράουλας της Τράγας αντί για φρέσκιες φράουλες?
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 19-5-09  
    Εγω sol μου τη διακοσμω με σαλτσα φραουλα (αν μαγαλωσεις τη φωτο θα το δεις)και γινεται super, βεβαια αυτη ειναι η δικια μου αποψη δεν ξερω τι εχει να πει και Κατερινα της οποιας ειναι και η συνταγη.
    #
    Σχόλιο από Sol81, 19-5-09  
    ναι έτσι μου φάνηκε κι εμένα στη φωτό απλά για σιγουριά είπα να ρωτήσω. Είναι πιο πρακτικο με την έννοια ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να την φτιάξεις εάν έχεις στημ κατάψυξή σου σάλτσα φράουλας. Πεντανοστιμη φαίνεται ε?
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 19-5-09  
    Να και φαινεται και ειναι. Μετα με τη σαλτσα μπορεις να κανονισεις και το ποσο γλυκια τη θελεις γιατι καμια φορα οι φραουλες ειναι λιγο πιο ξινες απο οσο θελουμε.
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ_34, 19-5-09  
    φυσικά και μπορούμε να βάλουμε σάτσα φράουλας.
    Αν ειναι να την σερβίρεις το ιδιο βράδυ προτιμησε φραουλίτσες παραγινομένες λιγο για να μην ξυνιζουν.
    Αλλιως σαλτσούλα!
    #
    Σχόλιο από lovetocook, 31-5-09  
    Καταπληκτική την κάνω κ εγώ χρόνια. Να μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό. Για να μείνει τραγανή η ζύμη αλείψτε την με λίγο ασπράδι,βάλτε την στο ψυγείο να στεγνώσει κ μετά βάλτε την κρέμα, ετσι δημιουργείτε μία μόνωση.
    #
    Σχόλιο από letoni, 3-9-09  
    POLY NOSTIMH H KREMA, ALLA H BASH THS TARTAS XREIAZETAI LIGOTERO PSHSIMO. MOU EGINE ARKETA STEGNH KAI PARA POLY TRAGANH.
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 27-2-10  
    Είναι θεϊκή η τάρτα αυτή,την φτιάχνω και εγώ χρόνια το μόνο που προσθέτω είναι πάνω από την κρέμα , σαντιγί και καλύπτω της φράουλες με ζελέ για πιο ελαφριά γεύση!Της αξίζουν τα πιρουνάκια !!!
    #
    Σχόλιο από miss piggy, 5-4-10  
    την έκανα κι εγώ αυτή την τάρτα αλλά μου εγινε πολύ σκληρή και καθόλου τραγανή.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα λάθος.Η κρέμα έγινε πολύ νόστιμη αλλά η ζύμη με το ζόρι κοβόταν με το πηρούνι.Μήπως την έψησα παραπάνω ή έτσι πρέπει να είναι οι τάρτες???
    #
    Σχόλιο από dorothi, 24-4-10  
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΤΑΡΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΤΡΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΛΙΣΤΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΖΕΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ
    #
    Σχόλιο από popi_k, 23-5-10  
    Πολύ νόστιμη η κρέμα,κι από πάνω έβαλα σάλτσα φράουλας της "Τράγας" όμως η βάση έγινε πολύ σκληρή.Δεν κοβόταν με τίποτα.Την έψησα όση ώρα λέει η συνταγή,δε ξέρω τι φταίει.Στο "πάνω κάτω" ψήσιμο.Μήπως ήθελε στον αέρα?Ας βοηθήσει κάποιος!
    #
    Σχόλιο από χανια, 21-9-10  
    ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΛΆΚΩΝΗ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ Η ΤΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΑΝΗ
    #
    Σχόλιο από karavour, 4-4-11  
    πολυ νόστιμη η ταρτούλα. Μόνο που η ζύμη της τάρτας, ήθελε λιγότερο ψήσιμο (όχι 10 λεπτά την δεύτερη φορά, αλλά 5 το πολύ γιατί μου άρπαξε ελαφρώς και είχε μια εσάνς καβουρντισμένου ξηρού καρπού...)
    Επίσης έβαλα παραπάνω γάλα στην κρέμα γιατί μου παράπηξε στη συγκεκριμένη δοσολογία κορνφλάουρ, και δεν απλωνόταν εύκολα.
    Τέλος άπλωσα στις φράουλες ζελέ λίγο πριν πήξει για πιο γυαλιστερή εμφάνιση.
    #
    Σχόλιο από Κοντέσσα Μαρία, 18-4-11  
    Την εφτιαξα χθες το απογευμα. Το μονο που αλλαξα ηταν η κρεμα .Εβαλα κρεμα πατισερι που φτιαχνω χρονια και μαρεσει. Το γλυκο βγηκε τελειο .Τα μισα ταρτακια φυγανε πριν καλα καλα τα τελειωσω και τα βαλω στο ψυγειο .χαχαχαχ.Πολυ τους αρεσαν. Απλα ειναι τελεια . Σ΄ευχαριστω
    #
    Σχόλιο από margianna, 25-4-11  
    Η κρέμα ήταν πάρα πολύ καλή. Εγώ την ήθελα λίγο πιο φραουλένια και πρόσθεσα και μια δόση ετοιμη κρέμα φραουλα Yotis. Η τάρτα όμως μου βγήκε πάρα πολύ σκληρή και καθόλου τραγανή. Δεν ξέρω τη έφτεξε. Ισώς επειδή δεν χρησιμοποίησα βούτηρο φρέσκο. Θα την ξαναφτιάξω όμως με κάποιες παραλλαγές.
    #
    Σχόλιο από Λυδια Φωκα, 9-1-12  
    εβαλα σαντιγυ με αρωμα φραουλας και ηταν πολυ καλο το αποτελεσμα...εξαιρετικη η συνταγη σου...να'σαι καλα...
    #
    Σχόλιο από zumaraki91, 24-3-12  
    απλά θεική....
    #
    Σχόλιο από maria68, 2-4-12  
    Η καλυτερη ταρτα που εχω φαει ποτε.τοσο τραγανη κι απιστεφτα νοστιμη ζυμη.αντικατεστησα μια κουταλια απο το γαλα με λικερ φραουλα και περασα με λιωμενη κουβερτουρα.Εξαφανιστηκε σε λιγοτερο απο ωρα.ευχαριστω πολυ για την συνταγη και την παραλλαγη της χανια
    #
    Σχόλιο από popikos, 26-4-12  
    η κρέμα βγήκε καλή. η τάρτα ενώ η εμφάνιση ήταν τέλεια ήθελε αλυσοπρίονο για να κοπεί. φάγαμε μόνο τη γέμιση κρέμας και τις φράουλες. δεν ξέρω τι έκανα λάθος αλλα απο ότι διαβάζω παρα πάνω δεν είμαι η μόνη. Ίσως θα έπρεπε κάποιος να μας δώσει τα φώτα του αν φταίει η συνταγή ή εμείς.!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    16 Σχόλια

    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 15-5-09  
    Αυτή την τάρτα τη φτιάχνω εδώ και χρόνια.Σκόπευα να ανεβάσω τη συνατγή τις επόμενες μέρες(εξού και η φωτό).Να είσαι καλά που την ανέβασες,είναι τέλεια.
    #
    Σχόλιο από lovetocook, 31-5-09  
    Καταπληκτική την κάνω κ εγώ χρόνια. Να μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό. Για να μείνει τραγανή η ζύμη αλείψτε την με λίγο ασπράδι,βάλτε την στο ψυγείο να στεγνώσει κ μετά βάλτε την κρέμα, ετσι δημιουργείτε μία μόνωση.
    #
    Σχόλιο από letoni, 3-9-09  
    POLY NOSTIMH H KREMA, ALLA H BASH THS TARTAS XREIAZETAI LIGOTERO PSHSIMO. MOU EGINE ARKETA STEGNH KAI PARA POLY TRAGANH.
    #
    Σχόλιο από Ζουζουνελ, 27-2-10  
    Είναι θεϊκή η τάρτα αυτή,την φτιάχνω και εγώ χρόνια το μόνο που προσθέτω είναι πάνω από την κρέμα , σαντιγί και καλύπτω της φράουλες με ζελέ για πιο ελαφριά γεύση!Της αξίζουν τα πιρουνάκια !!!
    #
    Σχόλιο από miss piggy, 5-4-10  
    την έκανα κι εγώ αυτή την τάρτα αλλά μου εγινε πολύ σκληρή και καθόλου τραγανή.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα λάθος.Η κρέμα έγινε πολύ νόστιμη αλλά η ζύμη με το ζόρι κοβόταν με το πηρούνι.Μήπως την έψησα παραπάνω ή έτσι πρέπει να είναι οι τάρτες???
    #
    Σχόλιο από dorothi, 24-4-10  
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΤΑΡΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΤΡΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΛΙΣΤΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΖΕΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ
    #
    Σχόλιο από popi_k, 23-5-10  
    Πολύ νόστιμη η κρέμα,κι από πάνω έβαλα σάλτσα φράουλας της "Τράγας" όμως η βάση έγινε πολύ σκληρή.Δεν κοβόταν με τίποτα.Την έψησα όση ώρα λέει η συνταγή,δε ξέρω τι φταίει.Στο "πάνω κάτω" ψήσιμο.Μήπως ήθελε στον αέρα?Ας βοηθήσει κάποιος!
    #
    Σχόλιο από karavour, 4-4-11  
    πολυ νόστιμη η ταρτούλα. Μόνο που η ζύμη της τάρτας, ήθελε λιγότερο ψήσιμο (όχι 10 λεπτά την δεύτερη φορά, αλλά 5 το πολύ γιατί μου άρπαξε ελαφρώς και είχε μια εσάνς καβουρντισμένου ξηρού καρπού...)
    Επίσης έβαλα παραπάνω γάλα στην κρέμα γιατί μου παράπηξε στη συγκεκριμένη δοσολογία κορνφλάουρ, και δεν απλωνόταν εύκολα.
    Τέλος άπλωσα στις φράουλες ζελέ λίγο πριν πήξει για πιο γυαλιστερή εμφάνιση.
    #
    Σχόλιο από Κοντέσσα Μαρία, 18-4-11  
    Την εφτιαξα χθες το απογευμα. Το μονο που αλλαξα ηταν η κρεμα .Εβαλα κρεμα πατισερι που φτιαχνω χρονια και μαρεσει. Το γλυκο βγηκε τελειο .Τα μισα ταρτακια φυγανε πριν καλα καλα τα τελειωσω και τα βαλω στο ψυγειο .χαχαχαχ.Πολυ τους αρεσαν. Απλα ειναι τελεια . Σ΄ευχαριστω
    #
    Σχόλιο από margianna, 25-4-11  
    Η κρέμα ήταν πάρα πολύ καλή. Εγώ την ήθελα λίγο πιο φραουλένια και πρόσθεσα και μια δόση ετοιμη κρέμα φραουλα Yotis. Η τάρτα όμως μου βγήκε πάρα πολύ σκληρή και καθόλου τραγανή. Δεν ξέρω τη έφτεξε. Ισώς επειδή δεν χρησιμοποίησα βούτηρο φρέσκο. Θα την ξαναφτιάξω όμως με κάποιες παραλλαγές.
    #
    Σχόλιο από Λυδια Φωκα, 9-1-12  
    εβαλα σαντιγυ με αρωμα φραουλας και ηταν πολυ καλο το αποτελεσμα...εξαιρετικη η συνταγη σου...να'σαι καλα...
    #
    Σχόλιο από zumaraki91, 24-3-12  
    απλά θεική....
    #
    Σχόλιο από maria68, 2-4-12  
    Η καλυτερη ταρτα που εχω φαει ποτε.τοσο τραγανη κι απιστεφτα νοστιμη ζυμη.αντικατεστησα μια κουταλια απο το γαλα με λικερ φραουλα και περασα με λιωμενη κουβερτουρα.Εξαφανιστηκε σε λιγοτερο απο ωρα.ευχαριστω πολυ για την συνταγη και την παραλλαγη της χανια
    #
    Σχόλιο από popikos, 26-4-12  
    η κρέμα βγήκε καλή. η τάρτα ενώ η εμφάνιση ήταν τέλεια ήθελε αλυσοπρίονο για να κοπεί. φάγαμε μόνο τη γέμιση κρέμας και τις φράουλες. δεν ξέρω τι έκανα λάθος αλλα απο ότι διαβάζω παρα πάνω δεν είμαι η μόνη. Ίσως θα έπρεπε κάποιος να μας δώσει τα φώτα του αν φταίει η συνταγή ή εμείς.!
    #
    Σχόλιο από maria68, 15-5-12  
    Εφτιαξα ατομικα ταρτακια για την μερα της μητερας σε θηκες για muffins μιας χρησεως που τους εδωσα σχημα καρδιας.τελεια εγιναν.
    #
    Σχόλιο από nekt22, 21-2-14  
    Τρυπήστε όλη την κάτω επιφάνεια της τάρτας με ένα πιρούνι. Καλύψτε την τάρτα με αλουμινόχαρτο, ρίξτε μέσα φασόλια/ρεβίθια/ρύζι και ψήστε για 20 λεπτά.
    Καλύψτε την τάρτα με αλουμινόχαρτο, πλακα μ κανεις???

    6 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Sol81, 19-5-09  
    μπορώ από πάνω να βάλω σάλτσα φράουλας της Τράγας αντί για φρέσκιες φράουλες?
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 19-5-09  
    Εγω sol μου τη διακοσμω με σαλτσα φραουλα (αν μαγαλωσεις τη φωτο θα το δεις)και γινεται super, βεβαια αυτη ειναι η δικια μου αποψη δεν ξερω τι εχει να πει και Κατερινα της οποιας ειναι και η συνταγη.
    #
    Σχόλιο από Sol81, 19-5-09  
    ναι έτσι μου φάνηκε κι εμένα στη φωτό απλά για σιγουριά είπα να ρωτήσω. Είναι πιο πρακτικο με την έννοια ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να την φτιάξεις εάν έχεις στημ κατάψυξή σου σάλτσα φράουλας. Πεντανοστιμη φαίνεται ε?
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 19-5-09  
    Να και φαινεται και ειναι. Μετα με τη σαλτσα μπορεις να κανονισεις και το ποσο γλυκια τη θελεις γιατι καμια φορα οι φραουλες ειναι λιγο πιο ξινες απο οσο θελουμε.
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ_34, 19-5-09  
    φυσικά και μπορούμε να βάλουμε σάτσα φράουλας.
    Αν ειναι να την σερβίρεις το ιδιο βράδυ προτιμησε φραουλίτσες παραγινομένες λιγο για να μην ξυνιζουν.
    Αλλιως σαλτσούλα!
    #
    Σχόλιο από Kmarinis88, 26-11-12  
    Καλησπέρα, μας αρέσει πολύ αυτή η συνταγή και θα θέλαμε να την φτιάξουμε σε νηστίσιμη. Το γάλα και η κρέμα γάλακτος μπορούν να αντικατασταθούν, τα αυγά μήπως γίνεται να μην μπουν καθόλου; Ή μήπως υπάρχει κάτι άλλο που μπορούσε να μπει στη θέση τους;;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    1 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από χανια, 21-9-10  
    ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΛΆΚΩΝΗ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ Η ΤΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΑΝΗ

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Ένα φρούτο την ημέρα
    Όλοι ξέρουμε λίγο πολύ ότι τα φρούτα μας κάνουν κα...
    Το αυγό και η διατροφική του αξία
    Η σύνθεση ενός αυγού: Ας ξεκινήσουμε το αφι...
    Βιταμίνες Β' μέρος
    Αφού είδαμε τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες στο πρ...
    Καταψύχω φρούτα
    Τα φρούτα διατηρούνται πολύ καλά στην κατάψυξη. Έ...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...

    Σχετικές οδηγίες

    Χωρίζω αβγά
    Προστέθηκε από Sitronella
    5
           
           
    (6)

    Τη συνταγή προτείνουν:

    γλυκά
    Ένα βιβλίο 157 αγαπημένων συνταγών, του/της Eleni Alex
    γλυκα
    Ένα βιβλίο 63 αγαπημένων συνταγών, του/της krhtikopoyla
    γλυκακια
    Ένα βιβλίο 29 αγαπημένων συνταγών, του/της STELLATS
      MUFFINS ΚΑΙ   ΚΕΙΚ
    Ένα βιβλίο 64 αγαπημένων συνταγών, του/της thomaei
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 393 αγαπημένων συνταγών, του/της anna1973