Η ψητή φέτα της Λημνιάς
rizakos
@cook_8454119
Είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή. Δοκιμασμένη από πολλούς.
Υλικά
-
300 γρ.φετα (κατα προτίμηση βαρελίσια)
-
λιγο μπουκοβο
-
1 κουταλακι του γλυκου κετσαπ
-
και ριγανη οσο θελετε
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ενα πηλινο σκευος βαζουμε την φετα και την παταμε με ενα πιρουνακι. Μετα βαζουμε το μπουκοβο και αμεσως μετα την κετσαπ.
-
2
Μετα τα βαζουμε σε ενα φουρνο μικροκυματων και τα ζεσταίνουμε για 2 λεπτα.
-
3
Όταν τα βγαλουμε προσθετουμε τη ριγανη.
Σχόλια (14)