Η σούπα του αρρώστου
Αυτή η σούπα, εκτός του ότι είναι η αγαπημένη μου, είναι η μοναδική που με γιατρεύει όταν αρρωσταίνω. Απλή, νόστιμη και γρήγορη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να προσθέσουμε λίγες σταγόνες λεμόνι και πιπέρι. Σε περίπτωση που έχουμε βήχα, όμως, το πιπέρι δεν ενδείκνυται.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μέτριο κατσαρολάκι βάζουμε το νερό, τον κύβο και τη μαργαρίνη να βράσουν.
-
2
Μόλις χοχλάσει το νερό, προσθέτουμε το ρύζι και χαμηλώνουμε την εστία στο 8.
-
3
Ανακατεύουμε ανά διαστήματα για να μην κολλήσει το ρύζι.
-
4
Η σούπα είναι έτοιμη σε 10-15' (ανάλογα την εστία), δηλαδή όταν έχει μαλακώσει το ρύζι.
Σχόλια (27)