Η Ταχινόπιτα της Πεθεράς
Νηστησιμη και γρήγορη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η ψίχα που μένει από τα πορτοκάλια μπορεί να χρησιμοποιηθει -χωρίς τα κουκούτσια!- μέσα στο μείγμα. Εγώ αυτό κάνω συνήθως αν δεν ριξω ξύσμα. Εάν νηστευετε και το λάδι είναι μια πολύ χορταστική συνταγή που ένα κομμάτι της πίτας σε "κρατάει" χωρίς να πεινας!Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλευρώνουμε το ταψί μας. Εγώ στο πυρέξ δεν βάζω τίποτα.
-
2
Ανακατεύουμε καλά το ταχίνι με το ζεστό νερό. Μέσα ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και ανακατεύουμε.
-
3
Ψήνουμε για 30-40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί μέσα. Δοκιμάζουμε να μην κολλάει η ζύμη
Σχόλια (10)