Η τέλεια ζύμη για λουκανοπιτάκια και όχι μόνο
Χωρίς αυγό και μαγιά... πανεύκολη και νοστιμότατη ζύμη, στο άψε σβήσε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σας υπόσχομαι ότι είναι καλύτερα και από του φούρνου! Για πρωινό (για σας ή για τα παιδάκια στο σχολείο) και για την λιγούρα είναι ότι πρέπει!)
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάζετε την γέμιση. (εγώ θα προτείνω λουκάνικο)
-
2
Ετοιμάζετε την ζύμη, απλώς, ανακατεύοντας το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι, το πιπέρι, το γάλα και το λάδι.
-
3
Αφού ετοιμάσετε τη ζύμη, κόβετε μικρά κομματάκια και τα πλάθετε μικρές πιτούλες, βάζετε μπουκίτσες από το λουκάνικο και ξαναπλάθετε σαν κεφτεδάκια να καλυφθεί το λουκάνικο!
-
4
Λαδώνετε το ταψί και ψήνετε για 20 λεπτά!
Σχόλια (28)