Tania
Tania @cook_8451739
Θεσσαλονίκη,Ελλάς

Εύκολο, γρήγορο και πολύ εμφανίσιμο κέρασμα! 

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε να είναι περισσότερο εμφανίσιμα πάρτε τα ειδικά χαρτάκια από το σούπερ μάρκετ (αυτά που βάζουν π.χ. τα τρουφάκια στο ζαχαροπλαστείο), ώστε να τα σερβίρετε πιο όμορφα και περιποιημένα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 Minutes
20 κομμάτια περίπου
  1. 2 σακουλάκια ινδοκάρυδο
  2. 50 γραμμάρια κουβερτούρα
  3. 1 κουτ. σούπας βούτυρο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε σε μπολ τα σακουλάκια του ινδοκάρυδου και ρίχνουμε το ζαχαρούχο.

  2. 2

    Ανακατεύουμε πολύ καλά, να ενωθούν.

  3. 3

    Αφού ενωθούν καλά, τα πλάθω σε μπαλάκια στο μέγεθος ενός καρυδιού και κάνω μια λακουβίτσα στο πάνω μέρος στο κέντρο τους.

  4. 4

    Τα αραδιάζω σε ένα δίσκο ή μια πιατέλα.

  5. 5

    Λιώνω σε μπέν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο

  6. 6

    Με ένα κουταλάκι του γλυκού γεμίζω την λακουβίτσα κάθε μπαλίτσας με την κουβερτούρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (79)

ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ @mary_lou13
Τι να πω για αυτά τα γλυκάκια!!! Πανευκολα και νοστιμότατα!!!

Από

Tania
Tania @cook_8451739
στις
Θεσσαλονίκη,Ελλάς
Είμαι απο την όμορφη Θεσσαλονίκη!Με την κουζίνα μπλέχτηκα απο νωρίς καθώς η μαμα επειδή εργαζόταν μαγείρευε απο βραδύς και με έπαιρνε πάντα παρέα της να μαθαίνω..Πολύ χρήσιμο καθώς η φράση "ο έρωτας περνάει κι απο το στομάχι" μου πέτυχε διάνα.. Βεβαια δεν είμαι τέλεια, αλλα ξέρω πολλά φαγητά και γλυκά να κάνω.. Οι αποτυχίες δεν λείπουνε βέβαια...Τυχαία ανακάλυψα την παρεούλα μας εδώ και έχω ξετρελαθεί!Εύχομαι σε όλους καλά μαγειρέματα και ένα μεγάλο ευχαριστώ που μοιράζεστε τις γνώσεις σας μαζί μου!
Δες περισσότερα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα