Ινδοκαρυδάκια με κουβερτούρα
Εύκολο, γρήγορο και πολύ εμφανίσιμο κέρασμα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε να είναι περισσότερο εμφανίσιμα πάρτε τα ειδικά χαρτάκια από το σούπερ μάρκετ (αυτά που βάζουν π.χ. τα τρουφάκια στο ζαχαροπλαστείο), ώστε να τα σερβίρετε πιο όμορφα και περιποιημένα.
Υλικά
-
2 σακουλάκια ινδοκάρυδο
-
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
-
50 γραμμάρια κουβερτούρα
-
1 κουτ. σούπας βούτυρο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σε μπολ τα σακουλάκια του ινδοκάρυδου και ρίχνουμε το ζαχαρούχο.
-
2
Ανακατεύουμε πολύ καλά, να ενωθούν.
-
3
Αφού ενωθούν καλά, τα πλάθω σε μπαλάκια στο μέγεθος ενός καρυδιού και κάνω μια λακουβίτσα στο πάνω μέρος στο κέντρο τους.
-
4
Τα αραδιάζω σε ένα δίσκο ή μια πιατέλα.
-
5
Λιώνω σε μπέν μαρί την κουβερτούρα με το βούτυρο
-
6
Με ένα κουταλάκι του γλυκού γεμίζω την λακουβίτσα κάθε μπαλίτσας με την κουβερτούρα.
Σχόλια (79)