Ινδοκάρυδο με πορτοκάλι

60 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
katerina13
katerina13 @cook_8459702
,Ελλάδα

Νηστίσιμη συνταγή και πολύ νόστιμη.

Λίγα μυστικά ακόμα

Έχουμε ετοιμάσει το σιρόπι από πριν ώστε να έχει κρυώσει μέχρι να ψηθεί το γλυκό.Ταιριάζει τέλεια με καραμελώμενα πορτοκαλιά και αμύγδαλα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
  1. 500 γραμ. αλεύρι φαρίνα
  2. 1 κούπα σπορέλαιο
  3. 1 κούπα ζάχαρη
  4. 1 1/2 κούπα ινδοκάρυδο
  5. 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
  6. Για το σιρόπι
  7. 2 ποτήρια νερό
  8. 2 ποτήρια ζάχαρη
  9. 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
  10. φλούδα ενός πορτοκαλιού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το λάδι με την ζάχαρη και μόλις λιώσει η ζάχαρη, προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού και το Ινδοκάρυδο

  2. 2

    Παράλληλα σε ένα moulti έχουμε βάλει το ολόκληρο πορτοκάλι μέχρι να γίνει πουρές.

  3. 3

    Τέλος προσθέτουμε τον πουρέ πορτοκαλιού στο μίγμα και το αλεύρι.

  4. 4

    Τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα μαλακό μίγμα και το ψήνουμε στους 180c για 40 λεπτά.

  5. 5

    Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, το χυμό και την ζάχαρη, τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και προσθέτουμε την φλούδα από το πορτοκάλι.

  6. 6

    Τα βράζουμε για 7 λεπτά μέχρι να πήξει το σιρόπι.

  7. 7

    Μόλις βγάλουμε το γλυκό από το φούρνο το χαράζουμε σε κομμάτια και το περιχύνουμε με το σιρόπι.

  8. 8

    Μόλις τραβήξει όλο τα σιρόπι είναι έτοιμο για σερβίρισμα

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

katerina13
katerina13 @cook_8459702
στις
,Ελλάδα