Διόρθωση συνταγής

Υλικά

9-10 ατομικά γλυκάκια
  1. 50 γρ βούτυρο
  2. 150 γρ ζάχαρη
  3. 200 γρ τριμμένη καρύδα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώστε το βούτυρο κι αφήστε το να κρυώσει.

  2. 2

    Ανακατεύετε αυγά και ζάχαρη, ώσπου το μείγμα να γίνει αφράτο

  3. 3

    Ρίχνετε την καρύδα και το βούτυρο.

  4. 4

    Αφήστε το μείγμα 10 λεπτά να δέσει.

  5. 5

    Χωρίστε το μείγμα με τη βοήθεια 2 κουταλιών σε μικρά φορμάκια.

  6. 6

    Ψήστε για 10-15΄στους 175º, στη μέση του φούρνου.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Μπορούμε να αντοκαταστήσουμε με κάτι την καρύδα; Βοηθάει και στο να δέσει το μίγμα εκτός από τη γεύση ε; Καμμιά ιδέα..;

Από

xrysapap
xrysapap @cook_8455650
στις