κύρια φωτογραφία συνταγής Involtini με γέμιση προσούτο και βασιλικού

Involtini με γέμιση προσούτο και βασιλικού

2 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Gingerbread cookie
Gingerbread cookie @cook_8497768
Θεσσαλονίκη,

Ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό με καταγωγή από την Ιταλία. Είναι ιδανικό όταν θα έχετε καλεσμένους στο σπίτι!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να το σερβίρετε με ρύζι ανάμεικτο με λαχανικά και φρέσκια μπαγκέτα! Buon appetito!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 8 λεπτοκομμένα φιλέτα γαλοπούλας (των 80gr)
  2. 4 λιαστές ντομάτες κομμένες σε λωρίδες
  3. 1 βαζάκι πέστο βασιλικού
  4. 8 φέτες προσούτο
  5. 4 κ.σ. αλεύρι
  6. 200 ml ζωμό κοτόπουλο ή λαχανικών
  7. Αλάτι, πιπέρι
  8. 2 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
  9. λίγο λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τα φιλέτα, τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και αλείφουμε πάνω το πέστο (δεν χρειάζεται να βάλουμε όλο το βαζάκι!)

  2. 2

    Σε καθένα απλώνουμε μια φέτα προσούτο και"πασπαλίζουμε" με την λιαστή ντομάτα.

  3. 3

    Τυλίγουμε τα σνιτσελάκια και τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα.

  4. 4

    Τα πανάρουμε ελαφρώς στο αλεύρι.

  5. 5

    Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και ψήνουμε τα σνίτσελ μέχρι να γίνουν.

  6. 6

    Μόλις τα βγάλουμε βάζουμε στο τηγάνι το ζωμό και την κρέμα γάλακτος να βράσουν μέχρι να δέσουν.

  7. 7

    ΑΝ ο ζωμός είναι έτοιμος ΔΕΝ βάζουμε αλάτι. ΑΝ είναι δικός μας ανάλατος τότε αλατίζουμε.

  8. 8

    Βάζουμε πιπέρι και το βαλσάμικο

  9. 9

    Στο τέλος βάζουμε και τα involtini ίσα για να ζεσταθούν.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Gingerbread cookie
Gingerbread cookie @cook_8497768
στις
Θεσσαλονίκη,