Καλαμαράκια κοκκινιστά στο slow cooker
Υλικά
-
1 kgr καλαμαράκια σε ροδέλες
-
3 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδελίτσες
-
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
2 πιπέριες πράσινες κόμμενες σε ροδέλες
-
1 κουτί ντοματάκι ψιλοκομμένο
-
Λίγο μαιντανό
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1/2 φλιτζάνι νερό
-
3 κουταλιές λάδι
-
1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
-
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αν θέλουμε τσιγαρίζουμε τα λαχανικά με το λάδι, ρίχνουμε και τσιγαρίζουμε τα καλαμαράκια και σβήνουμε με το κρασί.
-
2
Ρίχνουμε και την ντομάτα, τα ανακατεύουμε όλα μαζί
-
3
Το μεταφέρουμε στο slow cooker και το ρυθμίζουμε για 7 ώρες στο χαμηλό.
-
4
Αν δεν θέλουμε να μπούμε στην διαδικασία τσιγαρίσματος τα βάζουμε όλα μαζί στο slow cooker και το ρυθμίζουμε να τα ψήσει..
-
5
Σερβίρουμε με μακαρόνια ή ρύζι.
Σχόλια (5)