Καλαμαράκια του πανικού
Σας ήρθαν φίλοι και πρέπει να κάνετε κάτι στα γρήγορα; Γυρίσατε αργά από τις βόλτες και δεν έχετε μαγειρέψει; Ιδού λοιπόν!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην αφήσετε το φαγητό πολύ ώρα στη φωτιά. Μόλις δείτε ότι εξατμίστηκε το υγρό, αποσύρτε το, αλλιώς θα σκληρύνει. Μετά και να κρυώσουν, πάλι μαλακά θα είναι. Αν θέλουμε, σερβίρουμε με ρύζι της αρεσκείας μας (προσωπικά προτιμώ το γιασεμί).
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το αχνίζουμε στο λάδι.
-
2
Ρίχνουμε τα καλαμαράκια και το σαφράν και τα γυρίζουμε μέχρι να πιούν τα υγρά που θα βγάλουν.
-
3
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε.
Σχόλια (15)