κύρια φωτογραφία συνταγής Καλαμαράκια του πανικού
Αλέκα Ν.
Αλέκα Ν. @cook_8449585

Σας ήρθαν φίλοι και πρέπει να κάνετε κάτι στα γρήγορα; Γυρίσατε αργά από τις βόλτες και δεν έχετε μαγειρέψει; Ιδού λοιπόν!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην αφήσετε το φαγητό πολύ ώρα στη φωτιά. Μόλις δείτε ότι εξατμίστηκε το υγρό, αποσύρτε το, αλλιώς θα σκληρύνει. Μετά και να κρυώσουν, πάλι μαλακά θα είναι. Αν θέλουμε, σερβίρουμε με ρύζι της αρεσκείας μας (προσωπικά προτιμώ το γιασεμί).

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
  1. Καλαμαράκια ροδέλες
  2. 1 κρεμμύδι ξερό
  3. Ψιλοκομμένος μαϊντανός
  4. Αλάτι - Πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το αχνίζουμε στο λάδι.

  2. 2

    Ρίχνουμε τα καλαμαράκια και το σαφράν και τα γυρίζουμε μέχρι να πιούν τα υγρά που θα βγάλουν.

  3. 3

    Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (15)

xeniamanos
xeniamanos @cook_8452726
με ή χωρις πανικο ειναι πολυ νοστιμο και ευκολο πιατο \r\nμπραβο σας

Από

Αλέκα Ν.
Αλέκα Ν. @cook_8449585
στις