Καλαμάρια γεμιστά στην σχάρα
Καλαμαράκια γεμιστά που τα ''δουλεύαμε'' σε γνωστή ψαροταβέρνα της Θεσσαλονίκης.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ στο μαγαζί μου τα έκανα και τηγανιτά (αλευρωμένα βεβαίως πρώτα), σε βαθιά επαγγελματική φριτέζα.
Υλικά
-
καλαμαράκια Νο 12 καθαρισμένα
-
σκληρή φέτα σε ράβδους 2χ2χ5 cm
-
φρέσκια τομάτα σε κομμάτια, όπως για την σαλάτα
-
καυτερή πράσινη πιπεριά ζουλιεν
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Γεμίζουμε τα καλαμάρια και τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα.
-
2
Ψήνουμε στην σχάρα σε δυνατή φωτιά.
-
3
Σερβίρουμε αμέσως με ελαιόλαδο και φρέσκια ρίγανη.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)