κύρια φωτογραφία συνταγής Καλαμάρια γεμιστά στην σχάρα

Καλαμάρια γεμιστά στην σχάρα

stelza
stelza @cook_8459042
thessaloniki,greece

Καλαμαράκια γεμιστά που τα ''δουλεύαμε'' σε γνωστή ψαροταβέρνα της Θεσσαλονίκης.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ στο μαγαζί μου τα έκανα και τηγανιτά (αλευρωμένα βεβαίως πρώτα), σε βαθιά επαγγελματική φριτέζα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. καλαμαράκια Νο 12 καθαρισμένα
  2. σκληρή φέτα σε ράβδους 2χ2χ5 cm
  3. φρέσκια τομάτα σε κομμάτια, όπως για την σαλάτα
  4. καυτερή πράσινη πιπεριά ζουλιεν

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Γεμίζουμε τα καλαμάρια και τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα.

  2. 2

    Ψήνουμε στην σχάρα σε δυνατή φωτιά.

  3. 3

    Σερβίρουμε αμέσως με ελαιόλαδο και φρέσκια ρίγανη.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

tartaletta
tartaletta @cook_8459322
η φετα δε γινεται νερακι με το ψησιμο;

Από

stelza
stelza @cook_8459042
στις
thessaloniki,greece