Καλαμπόκια ψητά
Βραστά ή ψητά είναι από τα πολύ αγαπημένα σνακ τα καλαμπόκια!!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τα καλαμπόκια από τα φύλλα και τα μουστάκια τους, τα αφήνουμε για λίγο σε μπολ με κρύο νερό.
-
2
Τα αλείφουμε με λίγο βούτυρο και τα ψήνουμε στο ειδικό τηγάνι - γκριλιέρα ή στο γκριλ της κουζίνας μας. Οσοι είναι τυχεροί και έχουν ψησταριά με κάρβουνα θα γίνουν νοστιμότατα!!
-
3
Τα σερβίρουμε ζεστά πασπαλισμένα με αλάτι.
Σχόλια (18)