Καλαθάκια με πέστροφα
Ευπαρουσιάστο, ελαφρύ, δροσερό και εύκολο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θα το φτιάξετε από την προηγούμενη φυλάξτε τα καλαθάκια στο ψυγείο με την τρύπα προς τα κάτω και τη γέμιση χωριστά. Αν μείνουν αρκετά στο ψυγείο τα υγρά απ'το αγγούρι κόβουν τη γέμιση.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τις στενές άκρες από τα αγγουρια και αποφλοιώνουμε λωρίδα παρά λωρίδα κάθετα.
-
2
Τα κόβουμε κάθετα σε ίσα κομμάτια ύψους 8 με 10cm.
-
3
Αδειάζουμε το εσωτερικό, αφήνοντας μια βάση ώστε να μπορέσουμε να τα γεμίσουμε και να σταθούν όρθια.
-
4
Ψιλοκόβουμε τον άνθιθο και πράσινο από τα κρεμμυδάκια.
-
5
Καθαρίζουμε την πέστροφα προσεκτικά από τα κοκκαλάκια της και την κομματιάζουμε σε μικρά κομματάκια.
-
6
Ψιλοκόβουμε τον άνιθο και τον ανακατεύουμε με όλα τα λοιπά υλικά. Γεμίζουμε τα καλαθάκια μας και αν θέλουμε στολίζουμε με μιά φουντίτσα άνιθου.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια