Καλοκαιρινή Στραπατσάδα!
Το πιο γρήγορο και εύκολο καλοκαιρινό φαγητό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται με φρέσκο ψωμί για τρελές βούτες... Μας το έκαμνε η μαμά μου όταν είμασταν μικροί και τρελαινόμασταν! Ακόμα και τώρα τρελαινόμαστε! Τρώγεται και κρύο!
Υλικά
-
2-3 πιπεριές πράσινες (κομμένες σε ροδέλες)
-
2 ντομάτες (πολτοποιημένες στο μούλτι)
-
2 αυγά (χτυπημένα)
-
λίγη φέτα (περίπου 2-3 σπιρτόκουτα) (τριμμένη)
-
λίγη ρίγανη (1 πρέζα)
-
λάδι (εγώ πάντα βάζω ελαιόλαδο)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζω τις πιπεριές μέχρι να ψιλοροδίσουν, ρίχνω την ντομάτα στο σκεύος μου, μαζί με τις πιπεριές και περιμένω λίγο (2-3 λεπτά) μέχρι να φύγουν τα πολλά ζουμιά της ντομάτας.
-
2
Προσθέτω σιγά-σιγά τα αυγά και συγχρόνως ανακατεύω.
-
3
Αφήνω για κανα 2λεπτο και βγάζω από την φωτιά.
-
4
Μόλις βγάλω από την φωτιά τρίβω και την φέτα και ανακατεύω καλά
Σχόλια (21)