κύρια φωτογραφία συνταγής Καλοκαιρινή Στραπατσάδα!
Dali
Dali @cook_8449810
,Ελλάδα

Το πιο γρήγορο και εύκολο καλοκαιρινό φαγητό!

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύεται με φρέσκο ψωμί για τρελές βούτες... Μας το έκαμνε η μαμά μου όταν είμασταν μικροί και τρελαινόμασταν! Ακόμα και τώρα τρελαινόμαστε! Τρώγεται και κρύο!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

11 Minutes
2-3 άτομα
  1. 2-3 πιπεριές πράσινες (κομμένες σε ροδέλες)
  2. 2 ντομάτες (πολτοποιημένες στο μούλτι)
  3. 2 αυγά (χτυπημένα)
  4. λίγη φέτα (περίπου 2-3 σπιρτόκουτα) (τριμμένη)
  5. λίγη ρίγανη (1 πρέζα)
  6. λάδι (εγώ πάντα βάζω ελαιόλαδο)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζω τις πιπεριές μέχρι να ψιλοροδίσουν, ρίχνω την ντομάτα στο σκεύος μου, μαζί με τις πιπεριές και περιμένω λίγο (2-3 λεπτά) μέχρι να φύγουν τα πολλά ζουμιά της ντομάτας.

  2. 2

    Προσθέτω σιγά-σιγά τα αυγά και συγχρόνως ανακατεύω.

  3. 3

    Αφήνω για κανα 2λεπτο και βγάζω από την φωτιά.

  4. 4

    Μόλις βγάλω από την φωτιά τρίβω και την φέτα και ανακατεύω καλά

Αντιδράσεις

Σχόλια (21)

Liza
Liza @cook_220964
πολύ καλή!!! μόνο που εγώ την ξέρω κάπως αλλιός. κόβουμε σε κυβάκια μπέικον, ζαμπόν,πιπεριά πράσινη σε ροδέλες, φέτα σε κυβάκια περίπου ένα σπιπτόκουτο όπως είπες, μισή ντομάτα σε κιβάκια (γιατί αν βάλουμε περισώτερη θα βγάλει πολλά υγρά),γούντα τρημμένη και τα δύο αυγά. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ,ρίχνουμε τα τυριά,τα αλαντικά,την πιπεριά και την ντομάτα (αφού πρίν σε ένα σουροτυράκι έχουμε στραγγήσει τα περισώτερα υγρά της) ανακατεύουμε ελαφρά και βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά με λίγο βούτυρο,να ζεσταθεί αρκετά. Ρίχνουμε μέσα το μίγμα των αυγών και απλώνουμε να πάει παντού. Την γυρνάμε και απο την άλλη μεριά για να ψηθεί. Η διφορά με την δική σου είναι: ότι η δικιά μου είναι ομελέτα και πέρνει το σχήμα του τηγανιού. ενώ στη δικιά σου δεν μπορεί να γίνει με τόση ντομάτα που βάζεις.απλά εγώ προσθέτω και κάποια υλικά παραπάνω! Το έγραψα εδώ για να μην ανεβάσω και άλλη συνταγή ίδια!

Από

Dali
Dali @cook_8449810
στις
,Ελλάδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα